snabba cash



Idag blev det stan med Della. Skulle köpa ett linne på Gina, men självklart så fanns det inte in storlek. Typsikt. Sen blev det lite donken, jag som skulle vara nyttig, det funkar inge vidare, haha. Sen blev det Snabba Cash, sjukt bra film men slutet vad dock kasst. Kanske inte ska berätta det här efterssom det finns dem som inte har sett den. Men jag rekomendear den trots det dåliga slutet. Sen när vi gick ut så typ snöade, snöade jävligt mycket. Jävla vinter, jag vill ju ha sommar. NU!

Nu ska jag nog plugga lite matte, den blir det att se
Blåsningen, sjukt kul ju. Men hoppas ni har haft en fin dag. Kram!


underbar väska


Just nu sitter jag och pluggar matte, ekvationer..härligt. Nej, men jag hade väl tänkt att plugga lite idag, sen kanske dra in till stan med Della, jag får se. Men jag ville bara säga att jag vill HA denna väskan, sjukt snygg. Kostar bara 99 kronor, den finns även i lila, men den svarta är snyggare ;p


jag har inte vart hemma på hela dagen

Förlåt för att jag inte uppdaterat ngt idag men har helt enkelt inte haft tillgång till någon dator, först jobba till två sen hem till Della. Nu ska jag gå coh tvätta bort sminket mitt och sen lägga mig och kolla ett avsnitt av Gossip Girl, gött. Jag hoppas att ni har haft en fin dag, kram :)


dagens låt


underbar låt, den är så somrig.
Men nu ska jag iväg, vi hörs sen!


mina köp

Här kommer mina inköp som jag gjorde i stan tidigare idag :

Leopardtunika från H&M - 129 kr
Enkel tunika från Ginatricot - 49 kr

Beiga (hur stavas de?!) tights från Ginatricot - 199 kr
Linne med tryck från Monki - 40 kr
Två par leggings från H&M - 59 kr
Lila nagellack från H&M - 39 kr
Puder från H&M - 49 kr

Jag hoppas ni har haft en fin dag och
att morgondagen blir ännu bättre. Kram!


nu är jag hemma

Nu har jag precis kommit hem. Blev skolan till 2. Hade svenska förut, och jag fick 45/48 på mitt svenskaprov, gött :) I allafall, så blev det stan med Malin efter skolan. Vi fick ju studiebidraget idag, 1050 kronor rikare. Jag köpte lite grejer, kan lägga upp det här sen ikväll när jag är hos pappa, gick nämligen direkt till mamma efteråt. Men jag lägger upp mina köp sen :) Hoppas ni har haft en fin dag, så hörs vi sen.

nitar från skopunkten


Just nu sitter jag och äter frukost. Det blev grovtbröd, leverpastej, skinka och gurka. Och det till det en skål vaniljyougurt och ett glas apelsinjuice. Mycket nyttigt och gott. Hittade dessutom denna snygga på Skopunkten, kostar 399 kronor.


dagens låt


Jag gillar verkligen denna låten, den är så fin.

Ni som kollar på Andra Avenyn, ser ni att det är Roxanna som är med
från 2:20, det är även hon som pratar sen. Nu ska jag sova, godnatt!


skor från skopunkten


- Jag tycker helt klart hiss. Sjukt snygg nu till våren till tights och
höga kjolar. Kostar bara 349 kronor på Skopunkten. Jag vill ha dem ;p


veckans blogg

Förlåt att jag inte uppdaterat ngt, men har pluggat typ hela tiden sen jag kom hem. Men förut i skolan, så avslutade vi precis en kurs, Info & Layout A. Fick MVG, sjukt stolt haha :)

Men jag är med och tävlar om att blir titeln "Veckans Blogg". Rösta mer än gärna, det hade varit kul o vinna. http://beataofsweden.blogg.se/2010/january/finalisterna-100128.html Jag är nummer 3 :)

tussen är söt


Nu ska jag faktiskt sova, nattinatt! ♥


godnatt

Förlåt för att jag inte har uppdaterat så särskilt mycket, men har inte varit på humör direkt. Min kamerasladd är hos min mamma så jag har inte kunnat lägga in outfitbilder. Det får bli bättring. Ska nog hämta den imån, så kanske någon imorgon, annars blir det på fredag, det lovar jag (a)

Gossip Girl som jag beställde i förrgår låg pådörrmattan när jag kom hem , typ gött. 349 kronor på cdon.se. Sjukt billigt. Har även suttit med huvudet i matteboken, har prov på tisdag, ekvationer som är så jävla roligt, nej jag typ somnar när jag bara hör ordet :/. Nu ska jag nog gå och lägga mig och sova, Vi hörs imån!


klänning från H&M


Härlig klänning för 349 kronor på H&M.


dagens fråga

Vilka serier tycker Du är det bästa? - Jag tycker O.C och One tree hill. Men just nu är det nog Gossip girl och Beverly Hills (de nyaste boxarna som jag köpt). Desperate Houswives är också kul att titta på. Även Andra Avenyn, oj vad många det blev ;p

 


försov mig imorse

Nu har jag precis kommit hem. Direkt efter skolan åkte jag och klippte mig, det var ganska slitet, så det behövdes. Imorse vaknade jag 8:30, bussen gick 8:33. Ganska lyckat. Men jag gjorde mig ordning i vanlig tid och tog en buss 45 minuter senare, tur att jag inte missa nåt i alla fall. Nu ska jag slänga i mig lite mat, sen blir antagligen att kolla en film eller någe. Föresten, jag beställde Gossip Girl säsong 2 igår, den kommer imån, gött. Hoppas ni har haft en fin dag, kram!

skjorta från ginatricot


De har fått in mycket snyggt på Ginatricot nu. Denna ovanför
är en av mina favoriter. Enkelt och härligt för bara 199 kronor.


har precis haft prov

Sitter i skolan, har precis haft prov i info & layot A. Det gick bra faktiskt, göttans. Nu ska jag snart hem, bara vänta på Malin och Camilla att dem är färdiga så man kan åka hem. Då blir det filmtittande hemma hos mig. Vi ska se Lilja 4-Ever. Hoppas ni har haft en fin dag, och att fortsättningen blir lika fin. Kram

dagens låt


Nu ska jag springa iväg till skolan.
Hoppas ni får en fin dag. Kram


dagens låt


S å  j ä v l a  f i n  l å t,  ä l s k a r  d e n  ♥


bara jag som vill beställa på H&M ?


Asså, man blir helt sjuk när man kollar i katalogen. 
Vill ha typ allt. Det hade varit lättare att kryssa fär det man inte vill ha,
det hade gått fortare o räkna. Och föresten, jag vill ha sommar nu!


ny kjol

Nu på kvällen blev det café med Martina, Malin och Kristine
och kom typ hem nyss. Nu ska jag tvätta av sminket och lägga mig och kolla
ett avsnitt av Beverly Hills. Hoppas ni har haft en bra dag, kram!


min nya hårfärg


tonat håret

Tjoho. Har jobbat hela dagen lång. Kom hem för typ två timmar sen. På den tiden har jag hunnit tona håret brunt. Jag var ju jätteblond innan, så var tvungen att lägga i en röd mousse i håret först, sen lägga en brun toning över den. Asså det blev fint, men det blev typ röd/brunt och det gillar jag inte lika mycket. Jag vet inte hur jag ska göra, om jag ska ta en brunare över eller vad jag ska göra. Det kommer jag antagligen på sen, men nu ska jag gå i alla fall. Kram!

godkväll


Hej hej. Nu kom jag hem. Blev först skolan sen stan med Malin. Köpte en jättesöt kjol/ett linne på Indiska. Det var nog ett linne, men jag tänker ha det som en kjol. Lägger kanske upp en bild på den någon dag, inte nu i alla fall. Jag är nämligen hos min mamma och jag har sladd och det hos pappa. Men snart kommer mina bröder hit då blir det revben och gott här hemma med familjen, sen kolla sommaren med göran. Sen kommer nog några kompisar hit. Men ni får ha det gött. Hej!

 


dagens låt


Så jävla sommar när man har denna låt. Heltr sjukt bra. Tror det är Gyllene Tider,
men är inte säker. Efter skolan blir det stan med Malin. Hoppas ni får en mycket fin dag !


mina köp


Sjukt snygga tights - 149 kronor

Foundation - 119 kronor


torsdagens outfit


♥ Tunika - Ellos
♥ Jeansjacka - Lindex
♥ Tights - Diabless?

Kom precis hem, var i stan lite kort efter
skolan med Camilla, köpte tights och foundation :)


härligt linne


Jag är verkligen döförkyld idag, gick hem från skolan vid typ 12 tiden för jag var så dålig. Inge kul alls, åkte hem kollade på en film, och nu har jag pluggat i drygt en timme. Svenskaprov på fredag väntar, mycket kul.. Asså jag är typ konstig eller ngt, för när jag är förkyld så kliar det så fruktansvärt i mitt tandkött. Är det bara på mig det gör det? ;p Det är så jävla jobbigt i alla fall :(

Enkelt och snyggt linne på H&M, 69,50 kronor.


veckans tips


Lilja 4-ever
Denna filmen rekommderar jag verkligen. Jag kommer ihåg när vi såg denna på livsskunskapen i nian. Så jävla bra var den, man ville inte sluta kolla. Så jävla sann, så jävla sjuk. Riktigt hemskt. Det värsta är ju att det är det är sant.

Handling:
Lilja är en 16-årig flicka som bor med sin ensamstående mamma någonstans i det forna Sovjetunionen. Mamman har träffat en man, som säger att han skall ta med dem till Amerika. För Lilja blir besvikelsen stor när hennes mamma meddelar att hon och hennes nya man skall åka till Amerika först, och att Lilja skall följa efter senare.


Lilja lämnas ensam, i sin åldrade moster Annas vård. Mostern tvingar omedelbart Lilja att flytta till en nedgången lägenhet och kämpa för att själv skaffa pengar och mat för dagen. Snart hamnar Lilja i ett träsk av prostitution och missbruk, där den enda vän hon har är den 14-årige pojken Volodja. När sen den unge mannen, Andrej, kommer in i hennes liv, blir hennes pojkvän och lovar henne ett nytt liv och arbete i Sverige, tror hon att hennes lycka är gjord. I själva verket är det bara början på en ännu värre mardröm för Lilja. 
 


dagens låt


Nu har jag precis kommit hem ska in
och duscha nu. Men vi hörs imån! Hade gött.


gossip girl


Jag vill beställa Gossip Girl säsong 2. Jag skulle beställa den för typ någon vecka sen på cdon.se men det stod att den var tillfälligt slut. Så jag bevakade den, så jag får ett mejl när den går att beställa igen. Jag fick ett mejl i typ förrgår, att den gick att beställa. Sen när jag gick in där så vad den tillfälligt slut igen. Så jag bevakade den Igen, och nu när jag kom hem så såg jag att jag hade fått ett mejl "Din bevakade produkt går nu att beställa". Jag bah JAA! Så går jag in och kollar, så visar det sig att den är slut igen, så jag bah faaan! ;p

Okej, det där var såå inte intressant, men jag ville bara skriva av mig lite, haha! Nu ska jag gå och äta lite mat, sen blir det att åka iväg till skolan igen. Hade bra!


sjukt förkyld idag

Jag hann tyvärr inte uppdatera imorse. Jag skulle gå hemifrån 08:10 och jag vaknade 07:58. Så jävla lyckat. Jag hann inte göra någonting, typ sprang ut till bussen med pyamas på mig, nej jag skoja bara det är klart att jag inte gjorde, men nästan ;p Hade ju hu handelprov första lektionen så kunde ju inte ta nästa buss. Nu sitter jag i alla fall i skolan och vi har precis varit nere och ätit. Det gick faktiskt ganska bra på provet, bättre än förväntat faktiskt. Sen ikväll är det någon informationsmöte om individuella valen. Så kanske inte blir så mycket inlägg senare. Men hoppas ni får en fin dag, själv är jag döförkyld. Hade gött.

dagens låt


Jag vet att den är gammal. Men sjukt bra endå.
Lyssnalyssna. Nu är det godnatt ! ;p


Björn Gustafsson


Såg ni inte det? ;o

Nu ska jag tvätta bort sminket och borsta tänderna. Sedan väntar den otroligt goa sängen. Imån börjar jag kvart över nio så går väl upp runt sju tiden. Uppdateringen var kass idag, jag vet. Men imorgon blir det annorlunda. Godnatt!


supersöt topp från H&M


Asså, ursäkta för den kassa uppdateringen, men har verkligen pluggat konstant sen jag kom hem från skolan. Har nämligen handelsprov imån, tre kapitel ;o Hoppas det gå bra på det i alla fall. Men ska snart återvända till pluggningen, ville bara tipsa om denna snygga toppen på H&M. Kostar bara 99 kronor.


Vem är detta?


V e m  ä r  k ä n d i s e n?
Alla som gissar rätt får
en länkning i nästa inlägg.


godmorgon


Min nyttiga frukost: Knäckebröd, leverpastej, skinka,
gurka, en banan och ett stort glas mjölk. Det ni ;)

Nu sitter jag här vid datan, har vart uppe sen klockan 6, skulle duscha, så nu är jag typ astrött. Kan somna vilken sekund som helst. Fyfan vad gött det hade varit och bara skitit och gå till skolan och bara lagt sig och sova. Fyfan vad gött, men nu ska jag se det postivt. Det är ju bara 22 veckor kvar till sommarlovet.. Hoppas ni får en bra dag!


godnatt


- Nu har jag precis kollat på Blåsningen på trean. Sjukt kul vare. I alla fall, ska gå och sätta mig och råplugga nu i typ en timme. Har prov på tisdag och borde ha pluggat mycket mer idag än jag gjorde, men aja. Vi hörs imån, lägger nog inte upp någon dagens imorgon. Uppdaterar imån efter skolan. Hade gött!

 


ge mig sommar nu!?



Okej, bilden säger allt. Jag vill ha sommar. Jag vill ha sol. Jag vill ha värme ♥


söndagens outfit.


♥ Topp - H&M
♥ Jeans - Ginatricot

Kom precis hem, har jobbat hela dagen. Förlåt för
dåliga uppdateringen. Det ska bli bättring! Hoppas ni har haft en
jättefin dag, för jag har jobbat och haft tråkigt hela dagen ;p


väska från H&M, 179 :-


Nu ska jag snart springa iväg till bussen, men hittade denna snygga
väska på H&M. Jag gillar nog den svarta bäst. De kostar bara 179 kronor.
Vi hörs sen, ni får räkna med ganska dålig uppdatering idag.


jeansjacka från H&M, 299 kr


Är det bara jag som verkligen älskar jeansjackor? Jag tycker
det är så snyggt, jag tycker det gott kan bli vår nu så man kan
börja använda sin. Denna kostar 299 kronor och finns på H&M. Hade gött!


ashton kutcher


De som gissade rätt och gissade på Ashton Kutcher var:
http://lovegbg.blogg.se
http://eeliinduvet.blogg.se
http://endastnea.blogg.se
http://allaboutcamilla.blogg.se




härlig topp från H&M, 149 kr



Godmorgon, nu har jag precis ätit frukost och ska snart börja göra mig i ordning.
Hittade denna snygga på H&M. Jag gillar den vita mest, den är snygg på
sommaren till ljusa jeans
. Kostar bara 149 kronor. Vi hörs sen, hej!


Vem är kändisen..?


Vi kör en gång till, vem är detta..?
Alla
som gissar rätt får en
länk i ett inlägg framåt dagen.


100 balonger ;o


Hejhej! Nu har jag precis kommit hem är sjukt trött, gick ju upp typ halv 6 imorse. I alla fall. Åkte iväg med Josse och Kicki förut, åkte buss till backaplan. De skulle köpa godis, göttans. Sen gick vi in på coop, vi köpte typ 100 balonger. Vet inte varför, men vi bestämde oss för att blåsa upp allihopa, haha! Det gjorde vi, som ni ser på bilderna hahaha ;p

Var iväg i stan förut med Malin efter skolan, utökade bland annat mitt busskort. Skulle leta efter hårfärg, eller hårtoning. Som ni ser på bilderna ovan så ser ni kanske att min mörka utväxt är väldigt vacker, så jag vill gärna tona lite mörkare så man inte ser den så mycket sen när håret växer ut. Men alla som förklarade sa att det var väldigt svårt att får den färgen man ville ha om man färga hemma. Så kanske ska åka till en salong och göra det imån. Jag får se hur jag gör. Men nu ska jag i alla fall gå och tvätta bort sminket mitt, det var lite norska där du ;p Men vi kanske hörs sen, eller imån.

Hoppas alla har haft en fin dag och
att morgondagen blir lika fin. Hade!


veckans tips.


Har börjat med något nytt här på bloggen. "Veckans tips"? Tycker du det låter bra..? Tänkte att jag skulle lägga upp ngt tips varje vecka, ibland kan det bli mer än ett och ibland färre. Men idag tänkte jag tipa som denna filmen som släpps på onsdag, den 20 januari. Sommaren med Göran. Såg den på bio två gånger, haha! Denna filmen måste du verkligen se, man skrattar 95 % av hela filmen. Lätt värd att se!


hiss eller diss..?


Jag tycker det är stor hiss. Men jag tycker att jag har så korta ben
och eftersom dessa går precis över knäet, så kommer det se ut som
om jag har ännu kortare ben. Men dem är assnygga, men inte på mig ;p
De finns på Skopunkten och kostar endast 299 kronor :O


fredagens klädval ♥


♥ Stickat - Ginatricot
♥ Tights - Lindex
♥ Skärp - Monki
Slutar halv elva idag, sen
blir det stan. Vi hörs sen. Hej!


Misha Barton var det ju.


Svar: Mischa Barton

Dessa som gissade rätt får en länk som utlovat.
http://allaboutcamilla.blogg.se
http://yasseh.blogg.se
http://acidbanana.blogg.se
http://yourlifesuck.blogg.se
http://neverwithoutu.blogg.se


Vem är kändisen..?


VEM ÄR DETTA..?
Alla som gissar rätt får
en länkning i nästa inlägg.


torsdag den fjortonde januari.


Kom precis hem från skolan. Nu ska jag nog sätta mig och äta lite, sen blir det pluggning för hela slanten. Har småföretagande prov imorgon, engelskaläxa till måndag, handels prov till tisdag och svenska prov till fredag nästa vecka. Vi har inte ens gått en vecka än och redan så många prov, herregud.

Hittade detta snygga linnet på H&M. Det finns även i svart också, kostar bara 99 kronor. Ha det bra så länge!


torsdagens klädval.


♥ Stickat - Ginatricot
♥ Tights - Lindex
♥ Skärp - Monki
Armband

Nu har jag bråttom, vi ses sen. Hej!


snyggt från H&M, 199 kr


Härlig och sommrig topp från H&M. Åh, jag gillar verkligen den
bruna, den är så mysig. Kostar bara 199 kronor. Jag känner att jag
måste beställa på H&M snart, man blir ju alldeles sjuk av titta i katalogen ;o
Vilken av dessa färger gillar Ni bäst?


dagens låt !

Dagens låt får blir "Life is a song" av Patrick Park.
Denna låt är även med i The O.C. Det gör den bara bättre..


Nu ska jag plugga. Hörs sen!


dagens klädval.


♥ Tights - Diabless?
♥ Tunika - Cubus
♥ Väst - Spainen
♥ Armband - Spanien

Nu ska jag fortsätta äta min
frukost. Vi ses efter skolan!


dagens låt !


Jag måste plugga nu verkligen. Vi hörs sen!


dagens klädval.


♥ Tights - Diabless?
♥ Tunika - Ginatricot

Sorry för den dåliga bilden, måste springa nu. Hej! ♥


måndag den elfte januari.


Nu har jag precis ätit. Det blev kassler, ris och grönsaker. Mycket gott. Nu blir det till att plugga resten av kvällen. Har nämligen prov i småföretagande på fredag, roligt värre. Men måste verkligen få bra på detta provet. Men hittade dessa assnygga shorsten på H&M. Kostar bara 249 kronor, ganska billigt ändå. Men nu måste jag plugga. Hörs sen


dagens klädval.


♥ Tunika - H&M
♥ Kofta - Ginatricot
♥ Tights - Ginatricot
♥ Armband - Spanien

Nu ska jag göra lite frukost, vi ses sen efter skolan!


det var Jason Mraz.


Det var ju Jason Mraz. Såg ni inte det..? ;p

I alla fall, det var inte en enda som
gissade rätt så det blir ingen länkning här inte.


dagens klädval.


♥ Tights - Vero Moda
♥ Tunika - Ginatricot
♥ Jeansjacka - Lindex

Nu ska jag göra mig i ordning lite, sen
blir det att åka iväg en stund. Ha en bra dag!


Vem är kändisen..?


VEM ÄR DETTA..?
De två första
som gissar rätt får
en länk i menyn hela morgondagen.

Godmorgon föresten, nu ska jag äta lite frukost. Hade!


dagens låt !



Dagens låt för bli "Mr Brightside" av The Killers. Hittade nämligen denna på
min gamla mobil idag och jag älskar den! Nu ska jag sova. Godnatt igen!


mina köp.

Skulle ju lägga upp mina köp :)

Örhängen - Jack & Jones - 40 kr
Armband - Bik Bok - 79 kr


Asskönt linne - H&M - 50 kr!


Mysiga tights - H&M - 50 kr
Skärp - Monki - 40 kr

Köpte även en pilatesboll för 129 kr
och en söt liten plånbok från H&M för 29 kr.

Var på stan med mamma idag igen, mamma skulle lämna tillbaka lite grejer och jag skulle lämna in min mobil på lagning. Efter det var det att vara med Josse och Kicki. Vi åkte in och fikade. Dit kom även Malin och Alex. Har precis kommit hem och är verkligen astrött, nu ska jag sova. Hoppas alla hade en underbar dag. Godnatt ♥


Vem är kändisen..?



VEM ÄR DETTA..?
De två första som gissar rätt får
en länk i menyn hela mogondagen.


godmorgon.



Godmorgon. Jag hoppas alla hade en fin kväll. Nu har jag precis vaknat. Ska sätta mig och äta lite frukost samtidigt som jag kollar ett avsnitt av Gossip girl. Jag har redan sett typ 13 stycken, det finns 18 ;p Sen blir det kanske att åka till Eliganten för att lämna in min mobil på lagning. För man kan inte lägga in nåt i kalendern, inte lyssna på musik, inte kollar på sina blder, ja, den är jättekonstig. Nu ska jag dra mig. Jag lägger in bilder på mina köp senare då jag är hos pappa och har möjlighet att använda min sladd. Puss ♥ 


Stan idag.

Förlåt för att jag inte har skrivit så mycket idag, men efter skolan blev det att åka in och möta mamma i stan. Hittade några fynd. Ett par leggings, ett skärp, ett par örhängen, en pilatesboll, armband och brun toning. Lägger in bilder på allt detta imorgon då jag har möjlighet att lägga in bilderna på datan. Har tyvärr inte min datasladd här hos mamma.

Jag köpte brun toning för att jag främst skulle slippa få så mörk utväxt hela tiden men också för att jag ville ändra lite. Men hon på Åhléns sa att det fanns en risk för att det antingen kunde bli rött eller gröntskimrande, så hon sa till oss att testa i en liten hårslinga i underhåret först. Det gjorde jag, det blev lila, seriöst!? Jag fattar inte hur, men det var jävligt tur att jag inte tonade hela håret med den, haha! Men vet inte vad jag ska göra nu, vill bara ha bort min hårfärg just nu känner jag, aja får se hur jag gör.

Nu ska jag nog lägga mig och kolla på Let's Dance tror jag,
 men hoppas ni får en underbar kväll. Ha det!



Köpte ju en pilatesboll, nu jävlar skall här tränas.
Fast jag köpte en vit, 129 kronor på Clas Ohlson.


Vem är kändisen..?



VEM ÄR KÄNDISEN..?
De två första som gissar rätt blir
 länkade i menyn hela morgondagen.

Nu ska jag göra mig lite mat och sedan blir det tvn. 
Sen blir det att åka iväg igen, uppdaterar senare. Hade bra! ♥


dagens klädval.


♥ Skärp - Ullared
♥ Stickat - Ginatricot
♥ Tights - Ginatricot
Armband

Nu har jag bråttom, vi hörs sen. Hej!


Beställde en fotobok.



Pappa hade en sådan rabattgrej, så man fick göra en fotobok med 24 sidor för 0 kronor. Så jag beställde en. Det stod att det skulle ta 14 dagar, men det tog bara 8-9 dagar eller något, sjukt bra. Gjorde en bok med bilder från Kroatienresan i somras. Lite kul att ha som minne. En sådan bok kostar nog 200-300 kronor annars. http://www.fujidirekt.se/


Dagens fråga !


När börjar ni skolan? - Jag börjar imorgon, fredag. Totalt onödigt att börja på en fredag, tycker dom kunde vänta tills på måndag ;p Men sjukt tråkigt att börja skola igen, sitta och plugga varje jävla dag i ett halvår, jag vill ha sommarlov nu! 


mysig sandal från H&M.


En nyhet från H&M och jag gillar den. Den är ju jättegullig, finns även i brunt. Jag kan inte riktigt gå i såna "tå-skor" får så jävla ont i tån, men vissa kan jag gå i. Hoppas jag kan gå i dessa då. Kostar bara 129 kronor på H&M.


biodagar.


Härdomdagen så det blev stan med Malin, då gick vi även på bio. Vi har ju csn-kortet, då kostade det bara 60 kronor för att gå. I alla fall så såg vi Old Dogs. Den var faktiskt helt okej, ganska rolig faktiskt, lätt värd 60 kronor i alla fall.

Igår blev det bio igen x) Denna gång med Della, Camilla och Malin. Vi kunde inte komma överens om vilken film vi skulle se, så vi tog Göta Kanal 3. Alltså sämre film får man allt leta efter. Sjukt jävla dålig, ingen handling alls. Så den rekomenderar jag inte, haha ! Jag hade inte ens fått betalt för att se den, men istället betalade jag 100 spänn ;p


mina inköp på stan igår.

Lovade ju att lägga in mina köp, och här har ni dem :)
Köpte parfymen nedan. Christina Aguilera, By Night. Luktade asgott. Fick shower gel, body lotion och parfym för 119 kr. Sjukt billgt. Nitarmbandet var billigt, 25 kr. Stickade tröjan var ju bara för härlig. Snygg till tights, och skärp och massa armband.





Haha, hittade denna söta scarfen till min tjockis.
Jag köpte den på lite skoj, kostade ju bara 15 kr ;p


snyggt från ginatricot, 149 kr


Godmorgon. Förlåt för att jag inte ha uppdaterat då mycket, men är inte hemma just nu. Det jag köpte lägger jag in med bilder senare när jag kommer hem. SKa även in till stan senare så kanske det blir nått köp också. Ha tålamod bara ;p

Aja, hittade denna på Ginatricot. En nyheet. Påminner om de randiga oversizetröjorna som alla hade från Gina. Fast en tunika, lite småsnygg faktiskt. Kostar endast 149 kronor, finns i de flesta färger och mönster.


Uppdaterar mer imorgon !

Hej hej. Var ju som sagt i stan, och hittade det jag letade efter. Men är inte hemma nu, så lägger in mina inköp imorgon, kommer även bilder.  Jag kommer inte heller att svara på era kommentarer idag, det gör jag också imåm. Hade gött, så hörs vi imorgon!

dagens låt !



Nu ska jag börja göra mig i ordning för att
sedan åka och shoppa. Vi hörs sen. Hade göttans!


tisdag den femte januari.

Godmorgon. Vaknade precis men är fortfarande sjukt trött, men kunde inte somna om. Igår märkte ni säkert att det inte blev någon vidare uppdatering. Jag var nämligen på Lek & Bus landet med min kusin och hennes små barn. Elias fyra år och Hampus ett år. Alltså dem är nog det sötaste barnen jag har sett, haha! När jag sedan kom hem blev det att vara med Alex, Josse, Malin och Kicki.  Vi var först hemma hos Malin sen vidare hem till mig.

Hahahah, jag fick ju en epilator i julklapp det gjorde ju så jävla ont, det kändes som om någon typ brände upp benet, herrgud. Någon som har testat? I alla fall Josse skulle testa, ;p


Jag var inte ensam om att det gjorde ont i alla fall ;p

Nu ska jag gå och äte lite frukost och kolla på första avsnittet av Gossip Girl, jag kollade inte på det igår för jag hann inte. Men senare blir det no stan med Malin och kanske Martina. Ska se om jag kan hitta ett nitarmband, det som Josse har på bilden ovan. Sjukt snyggt. Ska även se om jag hittar någon tunika eller liknande. Hade gött, så hörs vi sen ♥


gossip girl, sooft!

Hej bloggen. Nu har jag kommit hem igen, var precis på torget med Malin. Hämtade min efterlängtade Gossip Girl box som jag beställde i tisdags. Så nu blir det väl att kolla på den ett tag. Men ni får ha det bra, så hörs vi antagligen sen. Puss ♥


härlig skjorta från H&M, 299 kr


Förlåt för den dåliga uppdateringen, men jag har helt enkelt inte varit hemma. Det är jag inte nu heller, så ni får vara beredda på dålig uppdatering idag också. Snygg skjorta från H&M. Kostar 299 kronor, finns även i grått. Ha en bra dag, så hörs vi senare ♥


härlig oversizetröja från H&M, 149 kr


Hittade denna snygga tröja H&M. Kostar 149 kronor. Finns även i
blå, svart och rosa. Uppdaterar nog inte med idag. Vi hörs imorgon. Hade bra!


hiss eller diss..?


- Jag tycker att det är en stor fet diss. Jag tycker
personligen att den är asful. Men vad tycker Du?


dagens låt !



Så jävla mysig låt, lyssnalyssna!
Lars Winnerbäck är grym.


gladiatorsko från ellos, 399 kr


Tjosan. Har inte uppdaterat ngt idag förrän nu, jag har jobbat hela dagen. Så hade legat framför tv:n och kollat Beverly Hills lite. Snart kommer bror min, så ska vi äta tacos, gött värre. Jag kollade i Ellos katalog igår och hittade faktiskt ganska mycket snygga grejer. Bland annat hittade jag denna, ganska snygg faktiskt men lite dyr ändå. Kostar 399 kronor på Ellos.


älska videon !



Har inte gjort mycket alls idag, har bara degat. Sjukt skönt. Aja, den här videon
är så jävla rolig. Ni har säkert inte missat den, var bara tvungen att lägga in den.


sjukt snygg sko från H&M, 199 kr


Jag hoppas att alla hade en fin nyårsafton, för det hade jag :)
Hittade denna sko på H&M. Den är ju assnygg och kostar bara 199 kronor.


RSS 2.0