danmark i bilder

Var ju i danmark över midsommarhelgen med min älskling, pappa o hans tjej.
Mycket trevligt, här har ni lite bilder från visiten i danmark :)







En riktigt mysig helg. Puss på dig älskling ♥

mat på jensens

Nu är jag nyss hemkommen efter en sväng på stan med Cici, Emira och Carro. Trevligt värre. Blev först mat på jensens, alltid lika gott. Sen blev det även en shoppingrunda. Fick köpt mig ett svart linne, lite hängigt, samt ett halsband och ett par örhängen. Fint.

Nu ska jag packa för fulla muggar. Ska ju en trip till danmark imorgon och vara där över helgen, min älskling ska med :) underbart. Jag vet inte vad det är men jag hatar verkligen o packa. Tycker alltid att det är lika svårt - varje gång.


god mat på jensens


farväl jupiter


gårdagens julia

Hann inte slänga in gårdagens
klädsel igår så den får la komma nu då :)

Här är mina jeans också, som jag köpte på ginatricots rea. Ordinarie pris var
499 :- men det var ju 50 %, så fick dom för 250 :- s¨å jäkla goa - älskar dem :D

min tisdag

Började min tisdag med att vakna, somnade om flera gånger - så otroligt skönt :) Gick upp o duschade, åt god frukost. Sen gick jag till mor min, vi åkte till stan en sväng. Köpte skilda världar, volym 2, söta underkläder, en vit body och två nagellack. Vi gick även och tog en fika, oj vilken god räkmacka det var :) görgod.

När vi kom hem så hade mitt h&m-paket kommit. Hade beställt två långklänningar, en kort klänning och ett sött linne. Den ena långklänningen köpte mamma av mig med en gång, herrejesus vad den inte satt bra, hehe :P Den andra långklänningen var helt okej, men kan slå vad om att jag aldrig kommer att ta på mig den, men det är ändå kul att ha.. :) haha ;)

Sen körde mamma mig till jobbet för att jobba i några timmar. Nu ska jag lägga mig o kolla på skilda världar, jag är lite smått besatt - så jäkla spännande ju, heej!

h&m-paketet och underkläderna jag köpte idag :)


från ginatricot


från h&m


från h&m

Nu ska jag knarka några avsnitt av skilda världar innan jag
sover för natten, vi hörs imån - då får ni även dagens outfit :) natti!

fredag 14.56

Nu har jag tvättat åtta maskiner tvätt. Hade tur att tvättstugan där nere var ledig så då vart det mycket lättare. Har även dammsugit hela lägenheten, tömt soporna, bytt sigges låda, rensat och städat min gardeob, lagat mat, duschat. Ja, det var väl det jag har hunnit med idag, känner mig duktig.

Nu ska jag strax börja göra mig i ordning för att träffa min älskling, ska med han på kalas hemma hos någon släkting. Ska bli trevligt, sen sova över hos honom, pusspådej :)




äntligen sommarlov

Det känns helt sjukt skönt och väldans efterlängtat. Det firades med lite grillmys vid fästningen igår, tack för kvällen :) Idag hade jag planerat att inte göra ett enda handtag, men så blidde ju inte fallet.

Vaknade vid halv tolv, så jäklans gött o bara sova tills man vaknar. Iaf, ringde José, min frisör, han hade tid, så åkte in o färgade om mitt hår vid två tiden. Sen bar det av hemmåt, hem till mami för att äta middag. Sen mötte jag upp Della på backaplan, där vi tog hennes moppe ut till havet. Det vart godis, chips, herrljunga cider samt en massa tjöt. Mycket o ta igen, vi har inte träffats på aslänge, så det vart trevligt :)

Imorgon blir det att dammsuga hela lägenheten, städa mitt rum, tvätta en väldans massa tvätt, rensa och städa min garderob (den ser ut som ett bombnedslag) sen framåt kvällen träffa min pojk :) ♥

Lite bilder från i onsdags




Det var det hele, nu ska jag soova, natti :)

det snurrar i min skalle

Har precis duschat och sitter nu och äter lite god frukost. Jag ska inte bli långvarig, jag hade bara lust att dela med mig av en utav mina favoritlåtar just nu. Har skolavslutning idag, sen är det sommarlov! hoppas ni får en grym dag :)


familjen - det snurrar i min skalle


sommarbrallor

Precis hemkommen från en liten sväng på stan med min älskling :) Han skulle köpa nya jeans och en skjorta, eftersom han nu mer jobbar på bank ;) Han hitta det han skulle ha, samt att jag hittade dessa underbara byxorna, som ser ut som en kjol. Har dem redan i svart och dem är helt underbara, men här är dem i rött :)


Shorts - H&M nya!
Läderskärp - Ullared
Tubtopp - H&M


skilda världar - grymt.

Har inte uppdaterat på ett jävla tag. Har haft så jäkla mycket i skolan oich med allt, men nu är ju skolan slut imorgon så har inte ett jävla piss o plugga på, det är en otrolig lättnad :D Just nu har jag precis vaknat och ska snart slänga mig i duschen, sen äta god frukost och kolla på ett avsnitt av skilda världar. Någon som kommer ihåg serien? Den är grym, jag blir så nostalgisk :)


RSS 2.0