allt klart inför mässan imån!


Hallå eller! Sitter just nu o dricker lite citronvatten och gör absolut ingenting. Som ni alla ungdomar vet så blev vi 1050 kr rikare idag, men efter att ha betalat in två fakturor på egentligen så onödiga saker men ändå så nödvändiga, så har man endast 250 kr kvar. Lööööv it, not.

Imorgon är det svenska määssan, vilket betyder att man skall upp tidigt för att åka dit och göra iordning vår monter, vilken vi har helt klart för oss hur den skall se ut. Vi har köpt färg, vi har loggan klar, broschyrer, visitkort, alla ljus som skall vara gjorda är gjorda och inpaketerade, gardiner, bord samt duk till bordet vårt. Det känns faktiskt bra inför mässan nu, men jäklar vilken jävla stressig dag vi haft, men nu är allt klart. Skönt? Svar ja!

 


30 grader i februari


Har någon sett serien på ettan som går kl 21.00 på måndagar? 30 grader i februari? Det börjde gå för några veckor sen, men hade inte tid eller lust att kolla på det. Men så har mamma sagt "det är så bra, du måste se det". Även min bror har sagt det, så häromdagen tänkte jag att jag får väl ge det en chans ändå. Sträckkollade tre avsnitt, och ja, det var verkligen bra. Det är ju ingen komedi, men man får sig en tankeställare och ganska så spännande. Så det ska jag ta och kolla på lite nu, hoppas ni har det bra :)


-


en helt vanlig söndag

Godkväll. Har precis pluggat lite inför redovisningen vi skall ha på tisdag, det kommer gå bajs. Jag verkligen hatar att hålla tal, det värsta som finns, men det måste man ju lära sig det med. Vad har jag gjort idag då? Började dagen med att vakna upp bredvid den finaste människan på jorden - det går inte att beskriva hur underbart det är ♥

Sen åkte jag med pappa en sväng till klädkällaren för han skulle köpa nya mattor till vardagsrummer och en tavla till hallen. Han hittade sina mattor och den tavlan han ville ha, och jag hittade en topp och detta halsbandet :)



train - drive by


mys hos älsklingen


lite lunch är aldrig fel

Sitter just nu på praktiken och trycker i mig lite mat, det vart lax, potatismos & broccoli, något torrt men det gick ner :) jobbar några timmar till sen blir det att åka & hämta bilen som vart på lagning, sen när det av hem till älsklingen, längtar som en tok. Hoppas ni får en fin dag :)


nostalgiserier

Någon som kommer ihåg serien skilda världar? Jag minns den. Jag såg några få avsnitt när jag var liten, men son sagt jag var ju så liten så jag förstod mig inte riktigt på serien. Men för några månader sen så släppte dom säsongerna på box och jag vart ju bara tvungen att köpa dem. Så igår klickade jag hem min femte säsong, jag är alltså fast. Har man en gång börjat kolla så måste man fortsätta ;)

Och för två veckor sen hade jag hela två säsonger kvar att titta på i gossip girl och idag har jag inte ett endaste avsnitt kvar att se, vadå har knarkat gossip girl om kvällarna? Så nu när när det var slut så är jag ju tvungen att kolla på nåt annat, så jag beställde hem första säsongen av tre kronor. Det är också en gammal serie, minns dock inte lika mycket från denna, så får väl se vad det är för skit jag beställt, haha :)

min lunch idag


G på matte c provet

Började skolan vid åtta tiden med matte c. Jag fick reda på att jag klarat det senaste provet vi hade, sjukt lättad. Så nu har jag klarat av 3 av 4 prov i denna helvetes kursen, fast sen blir det ju nationella också. Men det fixar ja!

Vi har arbetat med företaget en del i skolan idag. Det är verkligen massa jobb med det nu, för vi ska ju stå i en monter på svenska mässan nästa vecka. Men vi fick iaf färdigt broshyren, sen har vi fixat färg till montern och vi grejade nästan också skylten, men det är löst imån :)

Vad gör jag nu då? Jag sitter i sängen med datan på magen och dricker citronvatten. Jag försöker förbereda redovisningen vi ska ha nästa vecka, men jag har typ fastnat eller nåt. Vet inte vad jag ska göra härnäst iaf. Uppdaterar mer sen :)


vår broschyr är klar


just nu

en osminkad julia

Just nu gör jag absolut ingenting, förutom att vänta på min pojke som skall komma med tåget från trollhättan snart, sen ska han nana bredvid mig inatt, sååå mysigt ♥

Historialektionen var som sagt inställd så vi satt i cirkus en o en halvtimme o vänta på att religionen skulle börja. När vi sedan skulle gå upp till lektionen, så är den jävla rövlektionen också inställd?! Helvete, det betydde alltså att vi hade gått upp fem i morse helt utan anledning. Så sjukt irriterande.

I allafall, jag camilla o malin åkte hem till mig och lagade lite lunch, lunchen bestod av tacos. Jag vet, jag äter tacos typ hela tiden, men vi var så jäklans sugna på det. Åh, fy vad gott det var :) Sen när dom åkte så hoppade jag in i duschen och nu sitter jag här o väntar på min andra halva ska komma hem. Hoppas ni har haft en fin dag :)

 


historialektion inställd..

Faaan vad arg jag blev imorse när carro ringde mig och sa att historialektionen var inställd. Då har man behövt gå upp mitt i natten när man egentligen kunnat sova två timmar längre. Kunde inte dom inte mejlat eller skickat iväg ett sms, ska det vara så jävla svårt?!

Sitter just nu o jobbar lite med UF, så kanske vi kan få hoppa över lektionen senare idag, så kan vi gå hem tidigare. Vet ni vad jag ska göra då? Soooooooooooooooooova :)

glittriga tippar


tips - silicea kiselkapslar

För en gång skull så har jag ett tag haft ganska fina naglar. Med fina naglar menar jag hårda naglar som inte går av så lätt och en aning långa. Riktigt roligt, så har suttit och grejat och filat med dom nu i snart en halvtimme, kul när resultatet blir bra :)

Jag tror jag har fått hårdare och starkare naglar efter att jag började att äta silicea kiselkapslar. Jag började med silicea i mars/april någon gång förra året. Hade hört att det skulle ge en starkare hår, starkare naglar, slätare hud och fastare bindväv. Men jag började främst med det för att få tjockare hår. På håret har jag inte sett någon skillnad överhuvudtaget, men på naglarna har jag märkt en betydlig skillnad. 

Så för er som har problemet att era naglar är tunna, korta och går av lätt. Så kan jag tipsa er om dessa silicea kiselkapslar. Ni bör ge det minst 3-4 månader innan ni uttrycker er, för det var så länge jag åt dom innan jag såg något resultat på mina naglar :)

I början köpte jag mina på butiken life, där kostar dem runt 300 kr för 60 st (räcker två månader). Men jag kollade sedan runt lite på nätet och hittade dem för 230 kr (60st) på bodystore.com. Så sen dess har jag köpt dom där :)



en enkel frukost


all this way




min söndag

Goddag, eller gokväll man kanske ska ta o säga. Vad har jag gjort idag då? Vaknade runt tio bredvid den underbaraste människan på jorden. Gick upp & åt öite frukost sen Åke han hem till Trollhättan igen :( då satte ja mig o plugga, har nämligen matte c prov imån, skit :(

Just nu sitter jag på jobbet och har en liten rast, idag jobbar jag 15-20, så inte så långt kvar. Hoppas ni har haft en fin dag!


tacos hos frida

Efter jobbet drog jag hemmåt en sväng bara, bytte om från jobbkläderna till mina vanliga. Sen åkte jag hem till frida för lite tjöt och tacos. Det var längesen, det får vi ta o göra om snarast! Det var ganska så gott kan jag säga. Nu ska jag strax åka och hämta hem pojken min sen blir det mys resten av kvällen. Hoppas ni har haft en fin dag :)

hard work work

Idag vart det jobb, började 9 o slutar om typ tre timmar. Just nu har jag en liten rast och ägnar min tid åt lite skvaller & en god nybakad kanelbulle. Hoppas ni får en fin dag!

 

 


mitt fredagsgodis


tripp till ullared idag

Japp, så vart det idag. Drog iväg dit imorse med emira och carro, har ju körkort ju, så vi tog en sväng dit på våran lediga dag ;) Handlade faktiskt inte extremt mycket, bara lite småsaker som vanligt, Köpte inte ett endaste klädesplass faktiskt, förutom trosor & strumpor. Köpte däremot en otroligt mysig filt, med ultra mjukt ludd på ena sidan, det var nog mitt bästa köp idag :)



nu ska jag mysa med denna gosig filt framför ett
avsnitt av gossip girl, hoppas ni har haft en fin dag :)


middag på restaurang ikväll

Vaknade typ vid åtta imorse av att älsklingen skulle iväg till skolan. Var helt omöjligt att somna om så jag gick upp och började packa ihop mina saker. Känns sorgligt, jag vill inte hem, vill stanna hos pojken min :( Men det gjorde jag iaf, sen diskade jag lite, sen dejtade jag matteboken i några timmar.

Nu så här några timmar senare så har jag precis duschat och har tänkt ägna mig åt några avsnitt av gossip girl. Blir nog så. Efter det så åker jag och älsklingen tillbaka till göteborg. Där vi så småningom ska möta upp min mamma, bror, mammas kille och mammas killes son. Vi ska fira honom, för han har fyllt år. Så det blir väl en middag på en restaurang :) Hoppas ni har haft en fin dag än så länge!

en favoritlåt just nu


lite shopping

Nästan precis hemkomna från överby köpcentrum, det blev en riktig heldag där, riktigt mysigt. Jag hittade allt lite saker där. Två linnen, två spetstoppar, en oversize topp, två ear cuffs och två halsband. Ni får allt nöja er med dessa suddiga bilder från iphonen :)


spetstoppar från ginatricot - 149 kr/st


till vänster från h&m - 49 kr   //   till höger från ur & pen - 40 kr


linnen från bik bok - 99 kr/st

Köpte även två ear cuffs och en annan topp, men blev inga kort på dem idag eftersom kamerabatteriet var slut så vart tvungen att ta kort med mobilen min, vilken inte har någon bra kamera, så ni hade ändå inte sett nåt ;)

true true true



äntligen löön

Japp, så är det. Så sjukt efterlängtat, för har vart fattig i x antal dagar nu, inte kul alls. Så idag ska jag och pojken min åka till ett köpcentrum här i trollhättan. Frölunda torg, kungsmässan & allum och allt vad det heter, släng er i väggen - det här är 10 x bättre. Dom har verkligen alla affärer man kan tänka sig, enligt mig i alla fall :)

Så nu ska jag slösa bort mina pengar lika fort som jag fick dom? Närå, inte en chans, jag ska allt försöka hålla i dom lite + att jag redan innan jag åker satt över en summa på sparkontot, sådeså! Om jag hittar något fint, kan jag lägga upp det här på bloggen senare, så håll utkik!

Nu ska jag kompensera med den goda frukosten som jag fick igår utav min pojke, genom att göra en minst lika god till honom idag, hihi :) Ska försöka göra goda äggröra än hans, tveksamt om jag lyckas, för hans var asgod!

right now..

..sitter jag i älsklingens soffa och har precis kollat klart på ett avsnitt av gossip girl. Skall strax in i duschen och sen göra mig ordning lite lätt för vi ska antagligen ut sen. Ut o äta troligen, eller så gör vi en mysig middag här hemma istället. Det får vi senare hur vi känner då :)

Ursäkta den extremt suddiga bilden, men kan inte rå för min iphones kassa kamerakvalitet :(

 


valentines day


alla hjärtans dag

Vaknade denna alla hjärtans dag av att min pojke låg och pussade på mig och och viskade små underbara ord till mig. Sen hade han dukat upp värsta mysiga frukosten, tack gosing! Det var den mysigaste morgonen på läänge, fan vad jag älskar dig & du är det absolut underbaraste som finns för för mig ♥


filmtips - shark night

Rickard föreslog igårkväll att vi skulle kolla på en film innan det var dags för läggdags. Jag var så fruktansvärt trött så jag trodde att jag skulle somna innan filmen ens hade gått 10 minuter, men gick med på att kolla ändå, vi kollade på - shark night.

Men jag lovar er, det var omöjligt att somna när man tittade på denna film. Så jäkla läskig, jag satt vettskrämd under hela filmen typ. Till och med rickard hoppade till x antal gånger, haha :)

Jag tycker typ aldrig att skräckfilmer är läskiga, för det handlar ju oftast om monster, spöken och zombies osv, och det är ju så orealistsiskt så det är inte sant. Men här handlar det om hajar, vilket finns på riktigt. Så jag var ganska rädd kan jag säga. Men det är verkligen en film jag rekomenderar - sen den vetja!

breakfast it is

vindruvor, kiwi, äggröra, grov skinkmacka och verum med musli - mums!

word

 


fruktansvärd seg söndag

Ja, det är precis vad det är. Eller det hade varit en helt underbar söndag om jag inte hade haft matteprov direkt efter lovet. Men eftersom jag har det så betyder det att julia måste plugga som en jävla sate nu under lovet & det är verkligen hemskt. Den kommande veckans kalla för "lov", men detta är den mest hektiska vecka av alla, blä!

Rickard har precis åkt iväg en sväng, han kommer hem igen om några timmar. Vad ska jag göra nu då? Plugga antar jag är svaret, men jag kommer ju inte att göra det, fär jag ska aaalltid dra ut på saker, sen sitter jag där ikväll och stresspluggar. Jag orkar inte med skolan mer, studenten.. kan du inte komma lite tidigare?!

Nä, nu ska jag inte stta här o klaga, jag själv har ju valt matte C, så jag får vl bara gilla läget. Nu ska jag plugga lite, sen dra mig ut i den fina vädret för att gå till affären och handla lite. Ägg, fil och apelsiner behövs inköpas!

nu:

Nu går jag och pojken min ut en sväng, vi tror att det blir att äta lite mat, möjligtvis thaimat? :)


underbara fredag

Jag satt inte vid datan en endaste gång igår, det var därför jag inte uppdaterade bloggen. Vart först praktik till 5 tiden ungefär. Sen bar det direkt av till centralen för att ta första bästa tåg upp till trollhättan & till min älsklingspojke. Hade saknat honom så, så det var helt otroligt att träffa honom igår. Sååå efterlängtat ♥ När vi sen kom hem till honom så gick vi och handlade lite. Sen hem till honom och lagade tacos, det var gott och sällskapet var underabart :)

Eftersom ja har lov nu så har jag tänkt att stanna här hela lovet, så jag hade till och med packat resväska o allt :) Ska bli så mysgt o bo här. Nej, nu får vi ta och äta lite lunch, det blir rester från tacosen igår, vi får se vad som händer ikväll :)

sjukt stressad imorse

Ja, det var jag verkligen. Hade satt klockan på halv åtta men gick inte upp förrän tjugo över, så jag stressade som en jävla sate runt i lägenheten. Hatar o stressa, det är så jäkla jobbigt men jag var faktiskt sjukt trött imorse, så ;)

Iaf, sitter på praktiken nu o äter lite lunch. Idag blev det pappas köttfärsröra, alltid lika god. Nä nu ska jag tillbaka ut i butiken igen. Hoppas ni har haft en fin dag än sålänge :)


balklänningen är köpt!

Är sjukt trött, gick ju upp mitt i natten för att gå till skolan och då var jag verkligen dötrött och nu är jag ännu tröttare. Fatta vad trött jag är nu då?! ;)

Idag har det bara barit en vanlig dag i skolan för oss, UF, svenska, ARL. På håltimmen förut så gick ja och några till o provade balklänningar, för vi tar ju förfan studenten om inte ens fyra månader?! sjukt. Jag hade kollat ut en i stan igår, och vad helt inställd på den, men så hittade jag minminminmin klänning på detta stället som vi gick till på håltimmen. Det sa bara klick, haha :) Så senare efter skolan tog jag med mig mor min till denna butik för att köpa hem denna skönhet, så, så blev det :) Nu hänger den i min garderob och ska bara hänga där i några månader i väntan på användning :)

Sen när jag kom hem så pluggade jag matte lite. Vi har nämligen matte c prov veckan direkt efter lovet. Jag ligger efter en aning också, sjukt jobbigt. Så måste jobba ikapp och se till att verkligen förstå, för pallar inte att ligga efter. Nä, nu är det natten för min del, hoppas ni har haft en fin dag, nattinatt :)

så jäkla trött

Fyfan vad trött jag är, hade gjort vad som helst bara för att gå ligga kvar en stund till i sängen. Helvete vad jag hatar att behöva gå upp mitt i natten, verkligen fruktansvärt. Det lockar ju inte heller när man vet att man har matte C direkt på morgonen, fyfan :(

Iaf, sitter nu på grön nu, fick springa som en jävla sate till bussen + att jag fick äta frukost på bussen, hann inte äta hemma :( jag måste erkaänna att jag har haft en grym start på dagen, hoppas att fortsättningen blir bättre :)

en bild på mig o camilla från i fredags :)

 


jag orkar inte..


en sallad till lunch


bytt header för ett tag

Satt precis och grejade med en ny header och här är resultatet. Jag vet inte vad jag tycker om den, egentligen skulle den sett lite annorlunda ut men blogg.se var inte kompis med mig idag, fruktansvärt irriterande. Men så här får det se ut ett litet tag :)

Har historialektion nu och strax religionsprov, wish me luck :)


nu är julia lite hungrig


älskar måndagar

Sitter just i skolan och arbetar med vårt UF-företag. Det går framåt iaf, känns det som. Vi håller på med vår affärsplan och delårsrapport, samt lite bokföring. Men det går bra iaf :)

Vi var ju ute i fredags och vi kom ju inte hem förrän kl 4 på morgonen, så trodde jag att vi skulle sova bort hela dagen. Men så ringde jävla rövtelefonen och väckte oss kl 10, så sov bara knappt 5 timmar den natten. Sen efter jobbet på kvällen så somnade jag i rickards famn runt tio tiden, sen bar han ner mig i sängen vid tolv. Sen vaknade vi 12 dagen därpå. Jag hade alltså sovit 14 timmar totalt den natten, den behövdes förmodligen. Så igårkväll kunde jag inte somna, jag låg säkert o drog mig i två timmar innan jag slocknade runt 01 tiden, jobbigt :(

Idag är det måndag, vilket betyder en hel vecka kvar tills det är helg igen, bajs. Så idag efter skolan blir det bara att åka hem, sen pluggapluggaplugga hela kvällen lång. Har nämligen religionsprov imån, heja mig :( Nä, nu får jag återgå till skolarbetet. Puss på er :)


trädgårn i fredags!

Kom precis hem, sovit över hos älsklingen min sen åkte jag till backaplan, där papps hämtade mig, sen åkte vi o åt middag. Men nu får jag änna ta igen allt som jag inte uppdaterade er om i helgen :)

Började fredagen med praktik till runt 5 tiden. Jag och malin åkte hem till henne för hon skulle hämta lite saker, sen drog vi hem till mig. Sanna, camilla o bella kom också. Vi gjorde oss iordning här hemma hos mig, förfestade lite smått. Sen vid halv tio tiden drog vi oss in till staden där vi mötte upp min pojke, sannas pojke, hans kompisar och emma & hennes pojke. Sen bar det av till trädgårn, för att fira sanna som fyllde 19 i torsdags! Grattis förfan :D ♥

Kvällen blev riktigt lyckad och jag hade riktigt roligt :D Kvällen avslutades dock med att få vänta på bussen i -15 grader  i 27 jävla minuter kl 4 på morgonen. Vi frös som små jävla as, det var verkligen fruktansvärt kallt. Men det var sååå mysigt att krypa ner hos en gosig rickard sen när vi väl var hemma! Tack för kvällen alla :D ♥

här kommer lite bilder från kvällen :)









let's party


en god frukost = bra start på dagen


nu: gossip girl

Tänkte uppdatera er lite kort om min dag innan jag försvinner bort i gossip girl världen.

Började dagen med att vakna upp bredvid den finaste människan på jorden, min Rickard. Sen körde han mig till praktiken som jag började på runt 10 tiden. Var där hela dagen o praktiserade, var inte så mycket o göra, vilket gjorde att det inte blev så roligt. Fick sluta lite tidigare på grund av det också. Sen kom papps o hämtade mig o vi åkte o handlade lite mat oså :)

Kom hem runt 6 tiden o började att plugga. Plugga inför religionsprovet vi har på tisdag, judendom o kristendom, yey! Not. Nu har jag pluggat några tinnar och känner att nu får det räcka. Nu blir det gossip girl för hela slanten innan läggdags + ett samtal från min älsklingspojke, annars kan inte ja sova :(

Puss J.


god frukost a la mig

Godmorgon på er :) Idag är det en ytterligare en skolfri dag, inte för att jag har sjukanmält mig, utan vi har projektarbetsdag i skolan, vilket betyder att man får jobba hemifrån. Vilket är otroligt skönt, för är inte kry än, snorar fortfarande som ett as. Vilket jag inte märkte av så mycket igårkväll när jag skulle sova som jag var rädd för, för jag somnade som en stock på en minut :P

Vad har jag gjort än sålänge idag då? Jag har dragit mig i sängen i sisådär en timme, otroligt underbart. Sen gick jag upp och gjorde en mycket god och nyttig frukost :)



Min frukost
En
grov macka med skinka och gurka
Ett kokt ägg
En kiwi
En skål verum med dinkelflingor & krossade linfrön

RSS 2.0