segaste kursen någonsin..

Sitter nu på lektion. Vi har individuella val, jag valde historia A. Men varför i helvete då? Det här var nog det tråkigaste jag någonsin varit med om. Jag skojar inte.. Efter skolan blire hem en sväng, sen dra till gymmet - det behövs :P


365 dagar - 52 veckor - 12 månader - 1 år ♥


grekland i bilder

Så var man tillbaka i skolbänken igen, ganska segt faktiskt. Men det är ju faktiskt sista året, så låt det gå fort. Den fjortonde drog ja, sanna o malin till grekland. Underbart väder hela veckan, många drinkar och mycket sol! Underbart. Här kommer några bilder :)
japp, det där får räcka för nu, men det var
dock endast 4 % av alla bilder vi tagit, haha :)

ny header

Håller på o tvättar nere i tvättstugan o mellan nerpsirngen dit så har jag grejat med en ny header. O detta är resultatet, jag är inge nöjd. Jag är så sjukt jäkla petig när det gäller header. Alltid något litet skitfel. Och felet på denna är att den blev för ljus.. åh, orkar inte. Har lust o byta tillbaka till den gamla. Jag och min beslutsångest.. haha :)

nionde augusti tvåtusenelva

Hallå eller, har just klickat hem några grejer från h&m. Bland annat en bikini, konjaksbrun, najs! Dra ju till grekland med sanna o malin på söndag, skönt o få sol. Så står det leveranstid på grejerna 15-19 augusti. Gött, tänkte jag, då kommer den ju innan vi åker, men det gör den ju inte alls.. kom på jag sen :/ haha! Äh, har bikinis så jag klarar mig ju, så den hade bara varit bonus.

Jobbade 9-14 idag, körde hem. Bakade kladdmuffins, sen lagade jag gryta till mig o pappa. Den blev riktigt lyckad o god faktiskt, förvånad över mig själv :) haha. Juste, som sagt dra till grekland med malin o sanna på söndag. Vi var inne o bokade igår, det ska bli riktigt kul :)


nu: stranden

Kom precis hem nu typ. Sov hos rickard inatt sen när han skulle till jobbet så åkte jag hemmåt. Eller jag åkte till fredriks jobb för att byta bil tillfälligt med honom idag. Han skulle till malmö o han ville inte köra sin bil då, för det har varit lite fel med den oså :P

Aja, har precis tagit på mig bikini o gjort en matsäck. Ska strax åka o hämta mamma, vi ska ta en liten sväng till stranden idag, skönt :) Sen blire jobb o sen ska ja träffa frida, jättelängesen!


om det ändå var denna stranden jag var påväg till nu..nu bär det av till stranden

Igår kom min älskling hem till mig, vi köpte mat o sen åkte vi upp på ramberget, så himla fin utsikt och sällskapet var ju inte o leka med, pusspådej underbaring ♥ Innan jag gick o la mig igår drog jag av ett avsnitt av skärgårdsdoktorn. Hur länge sen som helst jag såg det, o det är fanimej lika jävla bra varje gång. haha.

Nu håller jag på att göra en liten matsäck. Ska nämligen åka till havet med malin idag, vi tar bilen vettö ;) Ska bli skönt o få lite sol på sig, första gången på typ hela sommaren, Har ju vart upptagen med så mycket annat under sommaren, så det har inte blivit så mycket sol för min del. Hoppas ni får en fin dag, så hörs vi sen :)

RSS 2.0