tona hår

Hallå! Kom precis hem från staden där jag varit med sanna, camilla och malin. Köpte ett par shorts, leggings och hårtoning. Ska nämligen tona mitt hår senare idag. Eller inte jag, utan josse ska göra de. Mamma ville inte göra det en gång till, jag blir så arg säger hon för jag blir arldrig nöjd tydligen :p

Jag har en känsla av att någonting kommer att gå fel, vet inte vad, men någonting kommer bli fel :p Aja vi fr se hur det blir. Hittade förövrigt två till snygga bikini, från ginatricot. Önska mig lycka till :D


måndag


Tunika - Ginatricot
Spetsleggings - Diabless?
Armband - H&M


demarco - standing soldier.


rosenström är kung




bikini



Jag har beslutsångest.. igen.
Den bruna eller den rosa?


idiotjävlar

Vi planerade att vi skulle ut till havet och grilla oså, vi hade gjort i ordning allt. Sen kommer vi ner och jag ska bara ta ut min moppe. Så är det ingen bensin i? Och den var fulltankad förra veckan, och jag har inte kört ngt efter det? Någon jävla fittidiotjävel har slangat min moppe.. igen! Så har dom försökt komma in i boxen och låset är helt sabbat. Asså hur fattiga är dom? Seriöst, det kostar max 50 jävla spänn och tanka? orkaaaa!

Sen kom Rolle och skulle hjälpa oss, så satte han tillbaka slangarna eller vad fan det var som var fel. Så åkte han o köpte bensin, snäll som han är :) Sen funka det ändå inte, han försökte i typ en timme och få igång den, men det gick ju faan inte. Jag blir så trööööttt! Aja, det slutade med att vi fick sitta och grilla hemma hos Mollebolle istället, men det blev trevligt i alla fall, även om vi inte var vi havet :p










tiger lou - oh horatio.


fredag


Tunika - Ginatricot
Leggings - Ginatricot

lars winnerbäck ♥


mustasch

Eh ja, mustasch, var jag och kollade på igår, kanske inte riktigt min musikstil. Allting lät exakt likadant, och det var fööör brötigt. Fick bara ont i huvudet.. Jag kände igen en låt, den nedan ;p Men ändå, det var kul ändå, även om inte musiken var den bästa, haha! Sen efter det åkte jag alex och josse på kafé, mysigt värre :)

Nu ska jag dra iväg till skolan hade jag tänkt, det är skitväder här i götet, det ska regna ikväll i alla fall. Vi som hade tänkt grilla och grejer, aja hade fint! Några bilder från igår.





¨


mustasch - double nature


godnatt.


 winnerbäck - du hade tid


torsdag

Kom hem för en stund sen, ganska seeg dag i skolan. Först datakunskap där vi typ bara satt för vi var färdiga med allt. Sen vare lunch, sen turismprov som gick åt helvete tror jag. Sen en seg håltimme och sen engelska en timme där vi kolla på en jävla film om london? aja, sjukt tråkig var den i alla fall.

Nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Josse undrar om jag vill hänga med henne och kolla på Mustasch sen, men jag vet inte om jag känner för det. Gillar inte ens dom, har hört typ en låt eller någe bara ;p men jag får se hur jag gör. Nu ska jag i alla fall gå och laga ngn mat, för är sjukt hungrig. bajbaj!

Hahaha, hitta massa bilder som vi tog förra året ngn gång, haha sjukt kul :P










brunt eller blont?


Jäävlar vilken beslutsångest jag har!
Ska jag ha brunt hår eller färga tillbaka till mitt blonda?

 


onsdag




Tunika - Rut m.fl.
Jacka - Zara
Tights - H&M
Skärp - Ullared
Skor - Skopunkten

Oj vad många bilder det blidde,
naj nu ska jag äta. hade bra!


tisdag

Hallå eller, kom precis hem. Vi fick sluta halv tre istället för halvfyra idag för vi fick skippa matten bara för att alla nationellaprov är gjorda och så, göttans! Ska nog sätta mig och råplugga nu, har nämligen turismprov på torsdag och har inte pluggat ett piss, braa däär. Aja, hoppas ni har haft en fin dag än så länge.


en bild för några dagar sen.
Tunika - H&M
Tights - Cubus
Jeansjacka - Lindex
Väska - H&M
Fake converse - Skopunkten


åh älskar låten. nasri - not the same


sigge


Nu har jag precis duschat och ska göra mig i
ordning. Sigge är törstig. Hoppas ni får en bra dag!


green day - jesus of suburbia


sött från ginatricot




nu ska jag somna till denna underbara låt. godnatt :)
lars winnerbäck - kom änglar


måndag


Tunika - Josefssons
Tights - H&M
Linne - Ginatricot
Armband - H&M
 


björn rosenström - anders och jag.


goo lååt



sommar på g

Idag har jag badat?! Fråga mig inte hur, men det var jääävligt kallt i alla fall, typ tio grader eller någe kändes det som, Hahaha, har bränt mig som faen på axlarna, aja skit samma :) 

Juste, imorse när jag skulle ut och hämta moppen för vi skulle ta mopparna till havet, så startade den inte? Jag bah hepp, så ringde jag pappa så han kunde komma ut och hjälpa mig. Så säger han att det hänger någon slang där, och att någon jävla idiot och tagit min bensin! Inte för att jag hade fulltank, hade ändå tänkt att åka och tanka, men man blir så trött. Pappa hade inte några verktyg eller ngt så han kunde inte fixa det då. Så Malin skjutsa mig istället.

Men vet ni vad det jobbiga är? Att jag ska jobba imån, och då kan jag inte ta moppen till jobbet och då måste jag gå upp megatidigt, typ 7 eller ngt. Orka liksom, när man hade kunnat gå upp vid halv 9. Jag blir så trööööötttt. Aja, här har ni några bilder från idag :)










Eh ja, vi bjuder på den :)


go sommarlåt.


beverly hills

Yey, min box har kommit :D Men vart är solen då? Vi som hade tänkt
åka ut till havet idag? Hepp, det går inte, men den kanske kommer fram snart :)

det är så gammalt, fan 18 år sedan
det spelades in, men det är mysigt :)


mattenationella

Kom precis hem nu, är verkligen så jävla hungrig, helt sjukt. Det ville ni veta va? Jaa, tänkte väl det ;D Hade i alla fall mattenationella idag, det gick bättre än väntat, det kändes så tror jag (?) haha, aja vi får se hur det blir med det, fick även reda på att jag fick VG i Svenska A kursen. Det är bra ändå, för mig (a) ;p Ska in o duscha nu tror jag, sen ääääta. Vi får se vad som händer ikväll, hoppas ni haft en underbar dag än så länge ! :D


bilder för någon dag sen, nu ska jag duscha, baj!


håkan hellström - en vän med en bil


fredag


Tunika - H&M
Tights - Cubus
Skärp - H&M


onsdag



Tunika - H&M
Tights - Cubus
Armband - H&M


forever young.


spanien

Idag har det vart så jäkla gött väder, nästan 20 grader :D Kom å tänka på när vi var i Spanien i september, när mamma fyllde år. Hon trodde att hon bara skulle åka med Rolle. Men vad hon inte visste var att jag, Robin, Fredrik, Lina och Niklas också skulle följa med.

Vi hade bestämt det hur länge som helst, men hela tiden trodde hon att det bara var hon och Rolle som skulle åka. Vi skulle åka i olika bilar till landvetter, sen skulle vi försöka undvika mamma och Rolle så länge som möjligt, men vi trodde hela tiden att hon skulle se oss på planet, men det gjorde hon inte.

När vi sen kommit fram, och skulle hänta våra väskor, så såg vi henne hela tiden, men hon såg inte oss som tur var. Sen när mamma och Rolle gick på bussen som skulle ta dem till hotellet, så satt vi redan där. Då fick hon en chock, hahaahaha blev riktigt lyckat faktiskt !








kim larsen - this is my life.


söt klänning


Sjukt söt klänning från H&M.
Vill haaaaa! Nu ska jag plugga, hade gott :)


tisdag


Tunika - Ginatricot
Jeansjacka - Ginatricot
Tights - H&M
Halsduk - Ginatricot
Hahaha, jag ser ut som värsta muskelknutten på armarna,
men det är tröjan som har korvat sig, så nu vet ni det ;p


godnatti

Nu har jag precis klickat hem denna goa box, den passar bra in i min
lilla samling här hemma. Nu är jag sjukt trött, så nu blir det att nana.
Godnatti o hoppas ni har haft en underbar dag!




eh okeeeeej

Jag har sjukt tråkigt asså, så fördrev tiden lite lätt, haha. Nuu ska jag
göra mig ordning lite fort, sen blire att dra ut lite. Bilderna är oseriösa, heeejddåååå!


På den sista bilden, längst ner tlll höger ser jag ut som en rädd katt.


train - hey soul sister


lördag

Blev o jobba lite idag, tråk är de, men det är ju ganska så gott med pengar! I morse så tog jag moppen till jobbet, självklart började det att ösregna precis när jag skulle börja köra, bra tajmig asså, sen sluta det precis när jag kom fram, självklart.

Haha aja, mamma ringde o sa att mitt h&m-paket har kommit, så nu ska jag gå ner till henne och kolla, tror de är min bikini och några armband, och kanske en väska (?) Det får vi se :) Hoppas ni har haft en bra dag än så länge !


fredag

Kom hem för kanske en timme sen. Har vart i Kungälv, sen åkte jag till stan o mötte Della. Gick i lite affärer och kollade lite bara. Köpte ett par tights. Det är ju ganska skönt att inte ha ngt att plugga på, just nu i alla fall. Ikväll blire bara o deeega, o imån blir det o jobba några timmar. Jag har lagt upp denna innan, men jag måste göra det igen. Jag älskar låten.




lite bilder





Rätt så gött!

Yeey, jag är ju e jävel på det där asså.. Eh nee!

Cici och Frida



aristocats


Hahahah, naaw så söt film!


fin låt


Jag älskar låten.


tisdag


Jeans - Ginatricot
Linne - Cubus
Kofta - H&M
Armband - H&M


måndag

Har precis kommit hem, hade dataprov sista lektionen så fick sluta tidigare, ganska så gutt.
Ska strax åka in till stan o möta Della, sen blire gais - ifk! Änglakross säger jag bara! :D


mysig låt!



söndag

Jahopp. Sigge har tagit över min säng helt.
Han är ju inte särskilt liten heller, tjockis asså.

Plugga är mitt liv nuförtiden. Sjukt kul måste jag säga.. Eeh nee.


lördag


Tunika/skjorta - Ginatricot
Leopardtights - Thailand
Armband - H&M


how do you do?


Braaaa låååt. Idag blire o plugga, hade gött haj!


fredag


Lite ljus bild kanske, men aja.
Tunika - Ginatricot
Tights - H&M
Kofta - H&M
Converse


oliver & gänget


Jag äälskar denna filmen, Oliver & Gänget. Den är så
mysig, jag vet att jag är töntig, men låten är bra :)


kjol å tunika


Sitter å råpluggar just nu. Fyfan vad kul säger jag bara. Har datorkunskapsprov imorgon, typ ett häfte på typ 10 sidor, har inte ens kollat på det förrän nu. Sen turismredovisning imån, jag haaaaaaaaaaaaaaatar o redovisa, det värsta som finns typ sen har vi nationella i engelska på tisdag. Kuuuuuuul liv (Y) Men detta köpte jag iaf på stan igår, hittade kjolen precis innan det stängde så hann aldrig prova den, men den passa :)
Nu ska jag plugga hade göttaans!


just nu

Sitter å degar här, var på stan med Della förut, köpte den efterlängtade tunikan och hittade en jättesöt kjol för 49 kr, vilket jävla kap ;) Tänkte gå och lägga mig o kolla lite vänner, älska serien haha. Imån blire bara o pluggapluggaplugga och åter plugga. Mycket rolig dag att se fram emot. Hoppas ni har haft en go dag!


Hittade ett par jeans i garderoben, funderar
på o göra dom till shorts, aja, Tussen är gosig!


godmorgon

Vakna för en stund sen, ska snart göra mig i ordning,
gårkvällen blev lyckad, hoppas ni hade en lika fin kväll. Sitter å
lyssnar på denna underbara låt just nu, älskar den.



Juste, var på backaplan med mamma häromdagen
gjorde ett riktigt kap, Denna bikini för 50 kr/delen.



Idag blire en sväng till stan med Della, hade gött!


fredagens


Klänning - Nelly.com
Jeansjacka - Lindex
Skinnjacka - Diabless
Tights - H&M
Converse


RSS 2.0