julia susanna isabell karlsson


den sista februari

Började dagen med skridskor, ramlade redan innan jag kom in på isen, heja mig asså! Sen spelade vi bandy, vi var grymma asså, haha. Efter skolan drog jag in till staden och mötte upp della. Hon följde med mig till nagelsalongen, där jag skulle fylla på mina naglar. Det behövdes kan ja säga!

Nu så är naglarna fina så fina. Imån blire upp tidigt, hatar o börja mitt i natten, åH! haha. Sen imånkväll blire Sunset Boulevard med skolan antagligen.

Ne, nu ska jag krypa ner i den nybäddade sängen, det enda som fattar är Rickard


men yeeeah assåå!


min låtsas fru

Igår vaknade jag inte förrän vi 11 typ, asskönt. Sen gick jag till malin och hämtade vårt paket från bubbleroom, mina tights. Dem var assnygga och satt bra faktiskt :d

Sen vid fyra tiden typ, så kom min prins hem till mig. Vi lagade tacos, gott. Den vid sex tiden åkte vi in till stan för att kolla på filmen min låtsas fru. Den var faktiskt riktigt bra, asrolig. Vi fick sitta längst fram men det gick också bra, det var allt mysigt, sen åkte vi hem till mig och hade det allmänt mysigt, puss på dig



idag har du och jag ett halvår tillsammans, jag älskar dig ♥


sen blire o färga håret

Hallå eller, börjar bli lite friskare nu iaf. Bara lite förkyld nu, o det är ju braaao. Idag slutar vi vid fyra, så jäkla segt. Men efter skolan blir o möta på dellis på backaplan för att sedan åka hem till henne. Då blire att färga håre, skönt, orka ha utväxt :D hörs sen!


sjuker

Igår när jag vakna vart jag asförkyld, helt sjukt. Tyckte det var lite konstigt för jag hade inte ont i halsen eller någe allas innan. men iaf, jag blev förkyld. Men gick i skolan hela dagen ändå.

Efter skolan åkte jag hem, sen åkte jag och pappa till bäckebol. Ville kolla på skopunkten, för dom skorna jag har är snygga men.. dem är sönder, har gått i dom varje dag sen oktober, smutsiga och luktar inge vidare asså. Så hittade två par skor, najs. Kan lägga upp bild på dom ngn dag i veckan :d

Igår i skolan beställde jag och malin på bubbleroom, jag ett par grå tights och malin en mockajacka typ, det blir nog fint sedu. Idag är jag hemma och kurerar mig, för imån MÅSTE jag var frisker, för ska träffa min kärlek imån efter skolan, saknat dej ♥

skinnjacka med nitar



199 kronor på Bubbleroom, så jäkla snygg!


min kärlek


du är det finaste jag har ♥


min helg

I fredagskväll vart det först plugga lite inför proven som kommer kommande vecka. Sen blev det o åka till ikea med fredrik, han skulle tydligen köpa champange och vinglas, inte för att ja vet varför för har nog aldrig någonsin sett honom dricka vin, hehe :p

Sen vart det o gå till torge, där ja mötte upp malin, carro o camilla. Vi gick hem till malin och lagade god mat, spelade lite kort och bara satt o tjötade, finfint!

Sen på lördag vart de o jobba, 9-20, segt men det gick brao, sen blev det jobb idag också, så nu är ja riiiik. Imån äre skola igen, segt. Ne nu måste jag plugga, hoppas ni har haft en fin dag.


skåne - vilket jäkla minne

Hallå, var ju i Skåne igår med della. Vi hade verkligen askul, åt god mat, träffade hennes kompis Karl-Gustav, shoppade och hade det mysigt. Allt var verkiligen asbra.

Vi kom dit vid tio tiden på morgonen, sen skulle vi ta tåget hem igen tjugo över nio. Vi var på centralstation i en halvtimme innan tåget gick, och då överdriver jag inte. Men della hann inte med tåget! Vi stog där och väntade, och skulle precis gå på tåget, då dörrarna stängs så jag knappt hunnit komma in?! Alltså della stod utanför dörren. Jag överdriver inte heller när jag säger att dörrarna var öppna i max 10 jäkla sekunder. Så det blev lite smått kaos igårkväll, jag fick ju panik, likaså della, vad fan skulle vi göra?! Men ja, det löste ju sig till slut.

Vi hade det asbra i alla fall, förutom det. Så jäkla typiskt, självklart var något tvunget att hända när allt annat hade gått så bra, fan.

Nu ska jag strax åka till ikea med bror min, fredrik. har pluggat hela jäkla morgonen, så jag har sån fruktansvärd huvudvärk, och alvedon hjälper inte, skit. Men hoppas ni får/har haft en fin dag!


skåne, här kommer vi!


Nää, vet ni vad? Nu kickar jag och della till skåååne, hade gott!


teneriffa i april, woho!

Igår vart det först o dra in till staden med della, vi åt lite god mat på subway och köpte biljetter till Skåne! Ja, så vi drar till Luund imån, sukt kul och gött. Efter det drog jag mig till jobbe't och jobbade till hal nio, sen kom mamsen och hämtade mig.

Igår bokade mamma resa till Spanien, Teneriffa. Så dit drar vi på påsklovet, så jäkla skönt. Rolle, mammas kille, fyller 50 år så vi är ett litet gäng ska dit, jättehärligt :D

Nu har jag precis kommit till pappa. Jag gick med fem väskor, hej ryggont typ! Ska jag greja lite, sen drar jag till gymmet med  camilla, sen senare ikväll blire möte på jobbet och sen blir att åka hem till della och sööva där, för imånmorgon blire skåååne!


vi är så jäkla grymma


sebo specific

Förra veckan beställde jag produkterna nedan från Yves Rocher. Jag har tidigare testat många andra ansiktsprodukter, men ingenting har hjälpt. T.ex. Apotekets serie: Normaderm, men den hjälpte ingenting. Så jag köpte dessa för skoj skull.

Personligen, tycker jag att jag har en väldigt blandad hy. Dvs. Den är fet samtidigt som den kan vara lite torr på vissa ställen. Jag har också lite ojämnheter i min hy som jag gärna villa ha väck. Så jag köpte produkterna nedan. En serie för en fet och blandad hy.


1. Mild rengöring med peelingeffekt
Detta är rengöring, med peelingeffekt. Men har inte börjat använda denna än, väntar tills den andra rengöringen nedan är slut.

2. 2 in 1 ansiktsvatten
Detta vatten tar jag efter rengöring. Med detta vatten så blir ditt ansikte rengjort, samtidigt som det mattar till huden. Det luktar gräs, bokstavligen. Man känner att produkterna kommer från naturen, och det är bra.

3. Löddrande rengöringscréme
Denna har jag använt i en vecka snart. Det är små, små korn i crémen som peelar ansiktet effetivt. Kornen är väldigt starka, så man får tänka på att inte trycka för hårt mot ansiktet då det kan göra ont. Lukten ska vi inte säga något om, man känner ju att det inte är konstgjorde ämnen i, man känner att det kommer från naturen, det luktar gräs typ. Men kan känner sig verkligen ren och fräsch i ansiktet efteråt.

4. Intensivverkande créme mot ojämnheter
Alla dessa produkter använder jag morgon och kväll, likaså med denna créme. Jag skrev ju att de andra produkterna inte luktade så gott, men det gör denna. Den luktar gudomligt gott. Den är väldigt dryg också, så jag behöver inte alls ta så mycket. Denna är även mattande, det mattar till i huden. Men annars känner man sig verkligen fräsch i ansiktet efter denna kur.

Egentligen kan jag inte veta om produkterna verkligen är bra förrän om en månad eller något. Det ger ju inte resultat efter endast en vecka. Så skriver om dessa produkter i mitten av mars igen, hoppas det hjälper!

be my world



alla hjärtans dag

Idag äre alla hjärtans dag. Det känns tråkigt, för mitt hjärta är inte hos mig. Han är femtio mil ifrån mig. Jag önskar du var hos mig nu, jag saknar dig till tusen, jobbigt ♥

Igår vart det först o dra till gymmet. Sen kom Rolle och hämtade mig och malin, sen åkte vi till hans båt. Som vi nu skulle städa. Och jäklar vad vi städade. All inredning städade vi och putsade, och oj vad rent och fint det blidde. Fick pengar för't och det var det ju absolut värt. Sen åkte vi och köpte thai, sen gick vi hem mot malin och kollade på solsidan och åt god kaka som hon gjort.

Sen väntade wallander - kuriren, oj vad jag låg nerbäddad och spikad framför tv:n. Så äre ibland. Nu ska jag göra god frukost och bädda ner mig i sängen igen, för att kolla lite beverly hills. Hoppas ni får en fin dag, kramis på er.


min kärlek, jag längtar efter dig ♥


idag äre söndag

I fredags eftermiddag, efter skolan kom min prins och hämta mmig i skolan, så åkte vi hem till mig och myste lite. Sen åkte vi in till stan för middag. Vi åt på amazing thai, den buffén. Åh vad gott och mysigt vi hade det. Sen åkte vi hem till mig och sov där.

Sen på lördag eftermiddag åkte vi hem till honom för att laga tacos och kolla på melodifestivalen, han skulle även packa lite inför resan till orsa som han åkte på imorse. Varför var du tvungen att åka? Jag saknar dej redan.

Men nu ska jag inte sitta här och sura, ska gå och äte liter frulle, kolla på ett avsnitt av beverly hills. Sen bär det av till gymmet. Hoppas alla får en bra dag, kramis!

en bild på mig från septembermånad

jag tycker mitt hår ser jättefint ut på denna bilden,
men grejen är den att det såg inte ut så i verkligheten :p

 


äntligen fredag ääntligen

Sitter i skolan just nu, lämnade in min data igår ju, så är ganska så handikappad idag, hehe. Gör typ ingenting, och inte kan jag göra skolarbetet heller som vi ska göra. Men nästa vecka äre lov, så då behäver jag ju egentligen inte skoldatan, kan ju använda den vanliga stationära hemma då.

Efter skolan, vid fyra kommer min underbaring o hämtar mig vid skolan, så ska vi åka hem till mig, sen ikväll ska vi ut och äta, fyfasen vad mysigt, puss på dej min prins ♥

jag är så jäkla smart..

Jag satt hela kvällen igår med fredrik och han försökte lära mig bokföring, det blev lite klarare iaf. Iaf, efter det spå spillde jag läsk över hela tangentbordet på skoldatan, faaaaan vad smart jag är. Nu är mellanslagstangenten så jäkla seg, men den funkar. Så det var ju tur i oturen om man säger så.

Efter skolan blire att åka snabbt in till stan med kicki och camilla, ska hämta ut min mobil som vart på lagning, sen blire att åka till gymmet, där vi även möter och malin. Sen hem och packa lite lätt, sen drar jag till mor min.


jag har en gosig kissemiss


idag äre tisdag

Jahopp, började vid åtta idag med matte. Har matteprov imån, det är assvårt och matematik B kan ta sig i bajjan. Bajs vad svårt. Har även företagsekonomiprov imån, bokföring.. som jag älskar, fyfan vad svårt det är. Idag blire att plugga järnet, sen imån blire lugnare. Skönt. Imån slutar ja vid fyra, blir o åka in till stan för att hämta min mobil som har vart på lagning i si sådär 6 veckor, sen gym och sen dra till mor min.

Jag vill ha looov nu, fast jag vill inte ha lov. För om det är lov så innebär det att rickard åker till fjällen, och det betyder att jag kommer inte träffa min pojke på en hel jävla vecka. Fan, jag saknar dej redan ♥


hemma hos carro

Igår var en sån jävla onödig dag i skolan, och det var denna dagen också. Började kl halv tio med svenskaprov, sen slutade vi vid tio, sen satt vi i skolan o plugga lite för kände att jag behövde det, för vi har så mycket nästa vecka, seeegt.

Jag camilla, carro o sanna åkte hem till carro, vi hämtade även paketet som vi beställt på Bubbleroom. Beställde en sån jäkla snygg skinnjacka, med nitar på axlarna, jäklar vad snygg den var, 199 kronor bara, som hittat jö! Nu ska vi gotta till det med chips och coca cola, sen drar jag och camilla till gymmet, sooft. Hoppas ni får en fin dag, kramis på er.


den förste februari

Idag blev det skola som vanligt, Segt som tusan för vi har haft asmånga håltimmor. Men vi tog faktiskt vara på tiden och gjorde färdigt massa grejer, så det var ju prima. Känns som om vi har hur mycket som helst o göra i skolan nu. Det är engelskaläxor, svenskaprov, matteprov, företagsekonomiprov, handelsprov o samhällsprov. Åh, jag orkar inte!

Imån äre i alla fall ingen skolan för min del. Inte för någon i min klass. Det blir nämligen filmfestival imån, så vi ska åka in till stan och titta på två filmer på bio, så vi slutar redan vid två imån, skönt. Men nu ska jag ta o sova, jag saknar min pojke dock :( ♥


jag diggar h&m


Fyfan vad jag älskar h&m. Fyfan vad jag vill
beställa nu. Fyfan vad jag vill ha sommar NU!


RSS 2.0