underbara lördag

Igår, fredag, vart det & gå upp tidigt, redan vid halv 6 på morran för att vara en snäll dotter & köra sin pappis till jobbet. Sen bar det av mot jobbet för att jobba några timmar, sen hem för att laga god mat till mig & min pojke. Det blidde köttfärsbiffar a la julia, med klyftpotatis & hemmgjord tzatsiki, mums :) Idag blev det åter att gå upp tidigt, för att åka till jobbet. Men jesus vad mycket det var att göra idag, det var verkligen full rulle stup i ett. Men det var najs, för tiden gick fortare då så det var bra :)

Sitter här nu vid datan men småkollar även lte på OS, emma gren som hoppar höjdhopp. Så sa jag till pappa; "pappa, hur fan kan man hoppas så jäkla högt, rakt upp i luften?" Haha, det är fan lika högt som det är högt i tak här i rummet, jag bah wtf?! Haha, hur är det ens möjligt? Man slutar aldrig förvånas ;) Nä, nu ska jag bege mig, hoppar ni har haft en fin dag, så hörs vi!

redan en månad sen?!

Ja, det var redan mer än en månad sen som jag uppdaterade här på bloggen min. Tiden bara rusar iväg & vart fan tar den vägen? Inte den blekaste. Den här sommaren, eller ja, sommar & sommar, vet inte riktigt om man kan kalla 15 grader & regn för sommar, nåväl, den här sommaren har gått så sjukt fort och jag har redan jobbat i åtta veckor. Sick. Har denna och nästa vecka kvar, sen tönker jag njuta av min 14 dagars ledighet fullt ut, jesus vad jag ska njuta + att det då bär av till grekland i en vecka. Jag trodde inte att man kunde längta så här mycket efter en resa, men tydligen så kunde man det ;)

Vad har hänt i mitt liv sen sist då? Jag har jobbat som en tok & tjänat pengar, har träffat mim underbart fina vänner, vart på björn rosenström konsert med underbara gänget, har köpt ännu mer kläder, vart på ullared, en utgång eller två har jag också hunnit med, campat med husvagn på skara sommarlands camping. Ja, det blir en hel del faktiskt när an räknar upp det såhär ;) Men nu är det sängdags för mig som är en arbetande kvinna & ska upp till jobbet imånmorgon. puss&godnatt ♥

en bild på mig från i lördags så det blev en utgång med goingar!
 

RSS 2.0