nya skor


Köpte ju ett par skor igår. På H&M, kostar
129 kronor. Bortse från dammet på golvet ;p


jag älskar H&M


tävlar om att bli veckans blogg

Jag är med och tävlar om att bli "Veckans Blogg"
Hetsannings blogg. Gå gärna in och kolla till bloggen.

melodifestivalen


Till finalen:
Anna Bergendahl - This Is My Life
Jag tyckte det var helt rätt att skicka Anna till final. Hon har en så otroligt fin röst, och låten var faktiskt bra. Men jag tror att det är en sådan låt som man måste lyssna på flera gånger innan den fastnar, och man faktiskt tycker den är bra. Men jag trpr inte detta räcker till en seger senare i finalen.

Peter Jöback - Hollow
Jag vet inte riktigt vad jag tycker om denna låten. Den var väl helt okej, men jag tycker det är så tråkigt, för det känns som om det finns typ 400 st sådana här låtar, som låter nästan likadant. Men okejdå, den var bra. Men Annas låt var så mycket bättre.

Till andra chansen:
Neo - Human Frontier
Denna var väl också helt okej. Jag tycker klart att den var värd en andra chans. Någon som har sett filmen Fjorton Suger? Jag tycker denna låten påminner om musik som är med i den filmen. Eller det kanske bara är jag som tycker det? Haha, i alla fall. En helt okej låt.

Pernilla Wahlgren - Jag Vill Om Du Vågar
Detta var en sådan typisk schlager låt. Verserna är väl sådär, men säg att jag är töntig, men jag gillar refrängen. Den är så mysig tycker jag. Men detta är en sådan låt som Linda Bengtzing skulle kunna sjunga, dem typ sjunger samma genre.

Om ni går in HÄR så kan ni lyssna på alla bidrag
som har varit med och tävlat i årets melodifestival.


Inte uppdaterat ngt typ

Jag har inte uppdaterat ngt alls typ, det kanske beror på att jag inte har varit hemma, men nu är jag det iaf. Imån blir det nog att plugga lite inför matteprovet på onsdag, sen vet jag inte. Det är ju rätt så gött med studiedagar både måndag och tisdag, härligthärligt säger jag bara ;p

Ja, såg ju Farsan igår, sjukt roligt. Dem som gjort Farsan var de som gjorde Jalla Jalla, och för er som tycker att Jalla Jalla är rolig kan jag verkligen rekommendera Farsan. Asså den var typ 3 gånger roligare, hahaha! Så det blir att köpa den när den kommer ut på dvd :)

Nu ska jag dra mig, men jag köpte ett par skor förut som jag lägger upp på bild imorgon. Hoppas alla har haft en fin dag och att fortsättningen blir ännu bättre. Hade gött!



Sommar och värme? - Ja tack!


braa låååt


farsan sen


Nu har jag precis kommit hem, först blev det skolan sen åkte jag och köpte en locktång med Kicki. Sen åkte jag iväg till H&M med mamma och bror. Sen åka hem. Nu om en stund ska jag iväg och gå på bio med Della. Vi ska se Farsan. Den verkar ju vara så jävla rolig ;p

Jag uppdaterar mer sen när jag kommer hem. Hoppas att ni
har haft en underbar dag, och att fortsättningen blir lika bra :)


närbild på de nya skorna

Det var en läsare som ville se en närbild på skorna, så här kommer den :)




jättebråttom

Nu har jag jättebråttom så hinner inte lägga upp dagens. Men jag lägger nog upp den senare istället. nu ska jag springa och äta iaf. Men igårkväll beställde jag klänningen som jag köpte innan, fast i xs. För den andra för för stor. Beställde även ett par till höga skor. Ett par bruna med typ nitar på eller vad det var, kostade endast 134 kronor ;p

Men nu måste jag verkligen gå, hoppas ni får en underbar dag.
Efter skolan ska jag inte åka hem, så vi hörs senare. Puss!


Ni får en låt och lyssna på medans jag är borta ;p


skorna


Gaaah! Jag älskar dom, så sjukt snygga och sköna.
Ska nog ta och beställa ett par svarta också ;p


nelly.com

Hellu! Nu har jag typ precis kommit hem, har vart och hämtat grejerna på på posten som jag beställde. Skorna var assnygga och kläningen likaså. Men klänningen var lite stor så ska beställa en ny. Just nu är det fri frakt på nelly.com. Så jag ska nog beställa något mera.

Idag hade vi engelskaprov som sagt, det gick faktiskt mycket bättre än väntat. Så det är ju gööött. Nu har jag precis kommit hem till mamma, tänkte att jag skulle packa upp lite saker och så. Men jag lägger nog upp det jag beställde här på bloggen senare. Hoppas att ni hittils har haft en fin dag.


dagens outfit


♥ Tunika - Bik Bok
♥ Tights - Ginatricot
♥ Skärp - H&M
♥ Linne - H&M

Nu ska jag äta, slutar runt två, sen kanske
jag åker en sväng till stan. Så vi hörs sunt 5-6!


nu blir det plugga

Nu har jag precis kommit hem. På väg från bussen förut, så hittade jag och Malin en mobil en snön. Så vi ringde till närmaste kontakt, vad snälla vi kände oss, haha ;p Nu ska jag bara plugga tror jag, har engelskagrammatikprov imorgon. Heja mig! Hoppas ni har haft en fin dag hittils, så hörs vi sen :)


green day är sjukt bra.


ingen dagens idag

Nu har jag pecis vaknat och jag är så trött man kan bli. Idag ska vi åka skridskor med skolan så jag har typ bara varma och fula kläder på mig, så det blir ingen dagens ;P Slutar vid halv fyra så vi hörs bäl igen runt 5-6. Hoppas ni tittars in då!


nelly.com

Så där ja. Nu har jag klickat hem en klänning och ett par höga skor från nelly.com. Klänningen var verkligen jättesöt, svart med typ lite volang eller vad det var. Det var svårt att se på bilden ;P Sen beställde jag även ett par skor, jag har ett par höga med remmar som är svarta, så jag tänkte ta en annan färg. Jag tog typ grå bruna? Eller dem är nog mer gråa, men på bilden var dom snygga iaf. Nu tänkte jag kolla ett avsnitt av Vänner och äta lite kvällsmat. Hoppas ni har haft en fin dag.


tisdag den tjugotredje februari

Nu har jag precis städat rummet, det behövdes verkligen för låg kläder typ överallt. Nu ska jag strax äta lite middag, och sen blir det pluggapluggaplugga som gäller. Har ingen fantasi just idag, och vet inte vad jag ska blogga om, så får en bild på min tjockiskatt. Hoppas alla har haft en fin dag hittils.


dagens outfit


♥ Tunika - Ginatricot
♥ Tights - Lindex

Nu måste jag äta. Kram!


dagens låt


Dagens låt får bli "Svenska Hjärtan" av
Lasse Lindh. Jag vill bara ha sommar när jag
hör den. Jag älskar Lasse Lindh, så jävla bra!


måndag den tjugoandre februari

Hellu! Nu har jag precis kommit hem. Efter skolan åkte jag till torget och köpte lite god Ben & Jerry's. Sjukt gott måste jag säga. Nu ska jag strax är middag, och sen är det bara pluggning som gäller. Ska ha handelredovisning imorgon och sedan engelska prov på torsdag. Har verb och grammatik i engelskan, fruktansvärt tråkigt.

Förut på ínfo & layout lektionen hitta jag så många snygga par sko på nelly.com. Riktigt billigt också. Dessa nedanför är bara några utav mina favoriter. Ska nog ta och klicka hem ett par i veckan ;p


dagens outfit


♥ Treggings - H&M
♥ Tunika - Cubus
Armband

Uppdaterar sen vid 5-6 tiden! ♥


veckans tips


Ni har säkert inte missat det, men tänkte ändå lägga upp det här. Gossip Girl, så sjukt bra serie. Ni måste se dem. De båda finns att köpa på cdon.se. Första säsongen 249 kr och andra säsongen 349 kr. Jag älskar det 5/5
Hoppas alla har haft en fin dag!
Själv har jag jobbat ;P


tygskor från h&m


Hittade dessa söta tygskor som man alltid har användning
för till våren/sommaren. Kostar 99 kronor på H&M.
Uppdaterar igen vid 8-9 tiden.


melodifestivalen


Till finalen:
Darin Zanyar - Your'e Out Of My Life
Allvarligtalat så tyckte jag att denna låten var dålig, den var skit kass rent ut sagt. Han är snygg, men han ska verkligen inte gå vidare för hur han ser ut. Det är ju ändå bidraget som är huvudnumret i det hela, och enligt mig så var låten urdålig. Det är ju ändå en sångtävling och ingen skönhetstävling.

Timoteij - Kom
Jag tyckte låten påmminer om Sareks låt. Jag tycker den var ganska bra faktiskt. Helt okej. Klart mycket bättre än Darins. Och jag tror att detta är sån låt som kommer sätta sig på hjärnan efter typ fem minuter. fast jag tror att denna inte kommer ha så jättestor chans senare i finalen, för det komme vara så många bättre låtar än denna.

Till andra chansen:
Alcazar - Headlines
Den var bra, inget fel på låten. Men det tråkiga är att alla Alcazars låtar påminner om varandra så mycket. Dem låtar nästan likadant. Fast ändå tycker jag denna kunde gått till final istället för Darins. Denna var mycket "svängigare" och mer fart. Man blir gladare av den helt enkelt.

Crucified Barbara - Heaven Or Hell
Denna låten var väl sådär. Fast lite roligt med olika genrer i festivalen. Detta är nog också en sådan låt som sätter sig på hjärnan. Helt okej låt. Helt klart värda en plats till andra chansen.


snöööööööööö

Blev först melodifestivalen hos Malin med Josse och Malin. Jag vet inte riktigt vad jag tyckte om kvällens bidrag. Var väl rätt okej, men förra veckans var klart bättre.

Sen bar det av ut i snön, jag vet att vi är
barnsliga, men det får man lov att vara ibland ;p





Nu ska jag sova. Hoppas ni fick en fin kväll, kramis!


green day i sommar?


Nu blire kanske Green Day i juni, fyfan vad gött! Nu ska jag
göra mig i ordning lite, önskar er ännu en gång ett fin kväll!


snöoväder


Så här mysigt väder har vi götet. Mysigt och mysigt.. Hemskt! Det har snöat konstant hela dagen. Undra när det slutar? Lär nog inte sluta än på ett tag, tråkigt men sant. Imorse stod jag och vänta på bussjäveln som inte kom! Stod fan 45 minuter i 4 minus grader och jag skojar inte! Jag var en aning kall sen när jag kom fram till jobbet.. Fyfan vad jag hatar detta väder, när kommer solen och värmen?

Nu har jag precis ätit lite middag, ska nog gå en sväng till min mor snart, om jag kommer fram vill säga. Sen ikväll blir det antagligen melodifestivalen hemma hos Malin med några. H o p p a s   n i   f å r   e n   t r e v l i g   k v ä l l !


artisterna i dagens melodifestival

Information och bilder lånat från http://svt.se/2.120903/deltavlingar

Idag kommer jag inte att vara hemma på hela dagen, men ni får klara er ändå helt enkelt. Ikväll är det den tredje deltävlingen i melodifestivalen, den tredje redan?! Det har gått sjukt fort. Denna deltävlingen förväntar jag mig inte att de kommer vara så där jättebra artister. Men håller en extra tumme för Darin ikväll.
Jag uppdaterar sen igen vid 5-6 tiden! Puss


söta tunikor


Nu har jag precis ätit pizza, gött. Blev även ett kanelwienerbröd
 på det, haha! Hittade dessa söta tunikor på H&M. Kostar 99 kr.


det var malin åkerman


Som de flesta gissade, Malin Åkerman.
De som gissade rätt får som utlovat en länk:
http://ishaake.blogg.se/
http://avictoriandustrial.blogg.se/
http://missheepfreak.blogg.se/
http://thisismikaela.blogg.se/
http://bellaisit.blogg.se/
http://neverwithoutu.blogg.se/


vem är kändisen..?



V E M   Ä R   K Ä N D I S E N  ?
Alla som gissar rätt får en
länk i ett senare inlägg idag.


gossip girl



Jag har inte uppdaterat så mycket känner jag. Ska inte upprepas. Nej, men jag vaknade typ nyss. Nu håller jag på och kokar ägg. Jag älskar ägg, helt sjukt, ska helst vara löskokta. Jag vet inte vad som händer idag riktigt. Borde nog egentligen plugga lite, men jag har inte alls nån lust till det. Jag är så skoltrött, helt sjukt. Jag känner bara för att ta första bästa flyg någonstans. Där det är varmt och gött, fyfan vad härligt det hade varit ;o

Jag lägger upp en bild på Gossip Girl för jag har bara tre avsnitt kvar på andra säsongen, och just nu är det som mest spännande. Sen går ju inte tredje säsongen att köpa än. Skit. Men jag hoppas ni får en fin dag och att kvällen blir ännu bättre.


skopunkten



Asså jag är helt kär i Skopunktens skor. Synd att pengarna
är slut bara.. Men studiebidraget kommer ju den 26:e igen.
Dessa skorna är bara några utav mina favoriter.


från bikbok


- Jag tycker helt klart hiss! Den är asball. Snygg till
sommaren med bruna gladiator sko och brun väska!
Finns på Bikbok för 299 kronor. Sjukt snygg.
V a d   t y c  k e r   d u  ?


dagens outfit


♥ Tunika - Ginatricot
♥ Kofta - Ginatricot
♥ Tights - Vero Moda


ny header

Nu har jag gjort en ny header, äntligen säger jag. Jag gillade
verkligen inte den andra. Så nu får jag ha denna ett tag.



VS



V i l k e n   g i l l a r   d u   b ä s t . . ?


talang igår

Igår var det Talang 2010 som gällde. Jag skulle inte ställa upp, skulle vara publik ;p Det skulle börja kl 17 men som skulle släppa in 16. Sen skulle det vara ända till 22. Dem skulle ju spela in och så. Först släppte dom in en halv timme försent. Sen började dom inte med att visa talangerna förrän 40 minuter försent. Sen när man kollade så var det nästan 5-10 mimnuter paus för att de skulle filma och grejer. Så det var ganska segt. Men det är kul att ha varit där. H o p p a s   n i   h a d e   e n   f i n   g å r d a g .




dagens låt


Kolla 0:38, jävlar vad jag vill vara där. Jag ryser.
Jag vill ha Gyllene Tider & juni, juli, augusti.


dagens


 ♥ Tunika - Ginatricot
♥ Kofta - H&M
♥ Tights - H&M

Nu ska jag äta, hade gött!


veckans tips


Denna mascaran har jag haft ett tag nu. Jag köpte den med mycket höga förväntningar. Jag hade hört så mycket bra om den. Men tycker inte alls att den var så bra som jag trodde. Jag blev faktiskt besviken. Jag tycker den torkade väldigt snabbt. Den gick ju liksom att använda och så, men trodde seriöst att den skulle ge bättre resultat.
3 av 5.


vilken kamera ?


Jag fyller år nästa månad. Jag tror jag ska önska mig en kamera. För den kameran jag har nu den är två år gammal, den är repig, den stängs av är jag inte vill det.. Ja, jag behöver en ny, eftersom jag har använt den jag har idag varje dag i två år. Så den är välanvänd kan man säga. Jag hade en silver, vill nog ha det nu med eller svart. Ingen färg, men dessa två fanns inte någon snygg silver. Aja, jag har beslutsångest vilken jag ska välja. Jag testade de i affären härdomdagen, jag tyckte det såg ut som om det blev bättre bilder med Canon. Men jag vet inte. Till utseendet så tycker jag nog Nikon är snyggare.
V i l k e n  t y c k e r  d u . . ?


eva & adam


Japp. Idag har jag inte mått så bra. Har vart hängig, haft ont i huvudet.. Ja inte alls bra. Men nu mår jag lite bättre iaf. Jag har i alla fall kollat denna serie idag, typ hela dagen. Men den är så mysig ju. Eva & Adam. Dom är så söta ;p Kommer ihåg att jag kollade alltid på det när jag var mindre. Och ja, jag äger faktiskt dessa båda dvder, jag vet jag är töntig. Men serien är så gullig. haha! Hoppas ni har haft en fin dag!


snygg kavaj


Nu har jag precis vaknat, är sjukt trött. Men jag kunde inte
somna om. Idag vet jag inte vad som händer. Vi får se. Men
hittade denna snygga på H&M. Kostar 199 kronor, finns även i beige.


andreas johnson


erik saade ♥


melodifestivalen


Till finalen:
Andreas Johnson - We Can Work It out
Jag gillar verkligen Andreas Johnson. Han har alltid haft så bra låtar med i festivalen, och jag hoppas verkligen på denna. Den var bra faktiskt, även om jag hade hoppats på lite mer "sväng" i låten. Helt klart värd en plats i finalen. Innan har han landat på andra och tredje plats. Nu tycker jag att du ser till att vinna detta!

Erik Saade - Manboy
Jag gillar verkligen denna låten. Detta kommer bli en sommarplåga som kommer spelas på radion 24/7. Men inte mig emot, han är ju så jävla snygg! Åh, vad sööt han är! Verkligen värd en plats i finalen!. Sjukt bra låt ♥

Till andra chansen:
Pauline - Sucker For Love
Jag har aldrig hört henne innan, och jag tycker faktiskt det var helt okej. Jag tycker hon påminner om Duffy i rösten. Kanske Sveriges Duffy? Men tycker helt klart att den var värd en plats till andra chansen.

Kalle Moraeus & Orsa Spelmän - Underbart
Jag vet inte vad jag ska säga här. Kanske, vad gick fel? Jag vet inte varför denna låt gick vidare. Kanske är det de gamla tanterna som ringer och röstar? Eller dom kanske har fått nys om smsfunktionen? Eh, jag ve inte. Men inte min smak iaf.


ben&jerrys


Sitter hemma hos Malin nu. Linnea och Karin kommer snart hit. Då blir det
att kolla melodifestivalen och äte lite god Ben&Jerrys. Hoppas ni får en fin kväll. Kram


dagens outfit


♥ Tights - Ginatricot
♥ Tunika - Cubus
♥ Kofta - Ginatricot

Hoppas ni får en fin dag, kram!


artisterna i dagens melodifestival

Information och bilder lånat från http://svt.se/2.120903/deltavlingar


Idag är det ju den andra deltävlingen i Melodifestivalen. Med artiserna ovan. Några bra artister är det ju, men låtarna kommer säkert vara skit. Nej, men förra veckan seriöst? Dem var ju askassa.

Ikväll håller jag alla tummar jag har för Andreas Johnsson och Anna Maria Espinosa. Andreas Johnsson har alltid haft bra låtar med i festivalen. Som "Sing for me" och "A little bit of love". Älskar dom, haha! 

Anna Maria har gjort låten To win my love. Ni som har sett Livet enligt Rosa har hört den.


Jag älskar låten, man blir så glad av den!


fredag och äntligen sportlov


Det blir ingen dagens outfit idag, men imorgon blir det. Kommer nog inte att uppdatera
så mycket mer idag. Men hoppas ni har haft en fin dag. Jag vill tillbaks till Kroatien! ♥


dagens outfit

Lägger jag upp senare, för batteriet på kameran tog slut precis nu. :/

dagens låt


Nu kom jag precis hem, nu ska jag göra mig i ordning
för att sova. Är astrött! Hoppas alla har haft en fin dag :)


dagens outfit


♥ Tights - Ginatricot
♥ Tunika - Ginatricot
♥ Skärp - Monki
Armband

Slutar runt halv tre idag, sen blir det kanske 
att dra hem till mamma. Men vi hörs senare iaf!


snyggt linne från bikbok


Härligt linne/tunika från Bikbok. Kostar 149 kr. Finns även i andra
färger. Hoppas ni har haft en fin dag idag. Nu ska jag tvätta, hade, kram!


dagen outfit


♥ Tunika/tee - Ginatricot
♥ Tights - Ginatricot
♥ Skärp - Ullared
Armband

Ses sen, hade!


dagens låt


Nu är jag verkligen dötrött.
Lägger upp "dagens" imånmorgon. Kram!


hiss eller diss..?


Jag tycker det är diss faktiskt. Mönstret är kanske lite
sött, men det är för mycket för mig. Men vad tycker du?


dagens outfit


♥ Tights - N.Y Collection (Asnygga!)
♥ Tröja - Ginatricot
♥ Skjorta - Ginatricot

Nu har jag bråttom, hej! :)


tävlar om ett par pumps


Jag är med på Elis blogg, om att tävla om ett par pumps.
http://lovejunkiie.blogg.se/2010/february/alla-hjartans-dag-tavling-2.html?_tmp=60653caec23c5cce625e000062d3b55131fe439c


dagens låt


Nu ska jag sova, hoppas ni har haft en bra dag. Kram!


det var hilary duff


Det var Hilary Duff.

De som gissade rätt får som utlovat, en länk.
http://fashionjannica.blogg.se/
http://fridelinen.blogg.se/
http://gmz.blogg.se/
http://sannaocksa.blogg.se/


akrylnaglar


Jag vill ha tillbaka min akrylnaglar. Hade det förra året hela april-maj. Men där jag gjorde dom gjorde hon dem alldeles för tjocka, och för långa. I och för sig kostade det bara 200 kr. Men mamma sa att hon hade ngt ställe där var bättre, så jag får väl se hur det blir. Men vill verkligen ha akryl nu, för mina vanliga naglar är hemska :/
Föresten, jag vill ha sommar. 


vem är kändisen..?


Vem är detta..? Enkelt.
Alla som gissar rätt får
 en länkning i dagens sista inlägg.


dagens outfit


Idag blev det svartvitt (Y)
♥ Treggings (nya) - H&M
♥ Tunika (ny) - Rut M.fl
♥ Skärp - Ullared
♥ Armband


bytte header

Före

Efter

Vilken tycker du bäst om? 1 eller 2..?


klänning från bikbok


Nu har jag precis kommit hem. Vart på Ikea med Fredrik. Nu blir det snart mat, kött, sås och potatis gött. Måste bara säga att jag älskar BikBoks kläder. Dom är så otroligt söta. Köpte ju en tunika där igår, jättesöt. Denna kläningen ovanför är lika söt den. Kostar 249 kr. Snygg till sommaren till gladiatorskor.


melodifestivalen



 Till finalen:
Ola Svensson - Unstoppable
Jag tycker Olas låt var bra faktiskt. Även om det är en sådan låt som låter nästan exakt likadant som alla andra av hans låtar, så kommer det bli en sommarplåga. Helt okej låt. En låt som fastnar på hjärnan, kan typ redan texten.

Salem Al Fakir - Kepp On Walking
Helt okej låt. Igår tyckte inte jag att det var sådär jättebra, men jag tror det är en sån låt som kräver att man måste lyssna på den minst fem gånger innan man börjar att gilla den.

Till andra chansen:
Pain Of Salvation - Road Salt
När dom sa att det var ett rockband förväntade man sig lite rock iaf. Men det var ju typ en lugn låt. Jag måste säga att jag blev besviken, tänkte att det skulle vara en bra rocklåt. Men nejdå, det var en ballad. Fattar inte där hur svenska folket tänker.

Jessica Andersson - I Did It For Love
Denna var bra tycker jag. Men enligt mig så tror jag nog att typ Sarah Dawn Finer hade gjort den mycket bättre. Hon har nämligen mycket starkare röst, och när Jessica sjöng den tycker jag det lät som om det sprack på vissa ställen. Men det är vara jag tycker personligen.


veckans tips


1. Jag köpte den Loreal True Match för kanske ett halvår sen, jag tyckte faktiskt den var riktigt bra. Den tänkte det den skulle och funkade bra. Men det enda negativa med den var att den försvinner uner dagen. Det som var täckt på morgonen ser man framåt dagen. Men annars 4/5. Ca. 150 kr

2. Maybelline Dream Satin Liquid köpte jag för ca. en månad sen. Då den andra var slut. Den funkar i princip samma. Men jag tycker också att det som täckts kommer upp senare på dagen. Men det kanske inte går att göra ngt åt det. Men den får också 4/5. Ca. 150 kr


mina köp tidigare idag


Söt tunika från Bikbok för 49 kr


Treggings (eller vad det kallas) från H&M för 99 kr Ascoola :)


blev stan och bio


Nu har precis kommit hem. Blev ju stan med Della. Jag har typ inga pengar kvar men ändå ska jag köpa massa saker, haha. Det blev ett par snygga tights och en tunika. Jag lägger nog upp det hör på bloggen imorgon. Nu snart kommer Malin hit. Ska snart gå till torget och möta folket. Det blir godig pizza och melodifestivalen hemma hos mig :)

Hoppas att ni har haft en bra dag hittils och att kvällen blir ännu bättre. På bio så såg vi Prinsessan och Grodan, den var faktiskt jättegullig ;p Tycker den påminner om Den Lilla Sjöjungfrun och jag älskar den filmen ;p


snygg jacka


Nu blir det stan snart med Della. Men hittade denna snygga på
H&M, 399 kr. Hoppas ni får en mycket fin dag coh kväll. Kram :)


artisterna i morgondagens melodifestival

Information och bilder lånat från http://svt.se/2.120903/deltavlingar


Hoppas alla har haft en fin dag. Det har jag hittils haft iaf. Fick VG på matteprovet, på ekvationer, sjukt överaskad kan man säga ;p Men imån är det dags för melodifestivalen igen. Imorgon i Örnsköldsvik med dessa artiserna.


dagens outfit


Oj, vad dåliga bilder ;P
♥ Tights - H&M
♥ Kofta - H&M
♥ Tunika - Cubus


nu har jag beställt på hm


Nu har jag beställt på h&m, äntligen.
Nej, men älskar att beställa. Det blev detta iaf.

♥ Mönstrad topp - 199 kr
♥ Bikini - 49 kr/del
♥ Gladiatorskor - 99 kr
♥ Snörade sandaler - 129 kr
♥ Väska i mocka - 99 kr
♥ Grön tunika - 69 kr
♥ Bh - 99 kr
♥ Trosor - 129 kr
♥ Armband - 69 kr

Hoppas ni har haft en fin dag, kram!


jeansjacka


Jag vill beställa på H&M. Jeansjacka 299 kr :)


dagens fråga


Har ni snö där ni bor? - Vi i götet har sjukt mycket snö. Det var ganska
mysigt i början, men inte längre. Nu vill jag ha sommarsommarsommar! ;p


dagens outfit


♥ Jeans - Ginatricot
♥ Topp med spets - Ginatricot
♥ Armband - Bik Bok & Spanien
♥ Halsband - Accent

Jag slutar runt två sen tror jag..?
Aja, vi hörs sen iaf :)


dagens låt



"Mamma" av Björn Rosenström får blir dagens låt.
Den är ju sjukt bra, och Björn Rosentröm är ännu bättre!
Nu ska jag sova, lägger upp dagens outfit imorgon. Godnatt!


lite shopping


Svart topp med spets på axlarna - Gina för 49 kr  (rea)
Enkel vit tunika - Rut m.fl för 99 kr

Köpte även ett par gråribbade
tights från Gina
för 19 kr, billigt värre :)


skridskor med skolan

Här kommer lite bilder från skridskoåkningen tidigare idag :)





Efter detta åkte jag och Malin in till stan en
sväng. Shoppade lite, lägger upp det här sen :)


nya kläder


Tights från Ginatricot - 199 kr
Oversize linne från Ginatricot - 129 kr
Skärp från Monki - 40 kr (rea)


dålig uppdatering

Okej, jag har inte uppdaterat något alls idag, sorry ;p Blev först skola sen stan med Malin och Josse. Inhandlade ett linne, lägger upp det här sen eller imorgon. Nu sitter jag hemma hos Malin. Vi lyssnar på musik, vi tryckte nyss i oss varsin semla. Fyfan vad nyttig man kan vara då ;p


Jag uppdaterar sen, pusshaj!


söt klänning


Nu har jag precis ätit, kom hem runt halv fem. Jag måste verkligen
plugga
nu, men har inte någon lust alls. Men hittade denna iaf.
Sjukt söt klänning till sommaren från H&M, 199 kronor.


dagens låt


Det bli ingen dagens idag, batteriet är slut på kameran.
Men jag lovar att det kommer imorgon! Ha en bra dag!


RSS 2.0