torsdag 19.41

Hallå på er. Idag började jag dagen med att vakna upp med underbara rickard, alltid lika mysigt :) Han körde mig till bussen som gick till min praktik. Kände det redan när jag vaknade att jag kulle få migrän idag, det flimmrade för ögonen, hade en dundrande huvudvärk och mådde illa till och från. Men åkte ändå till praktiken, men sen när jag kom dit tyckte dem att jag skulle åka hem, som jag gjorde.

Åkte hem, vilade, när jag kände mig bättre storstädade jag lägenheten?! Eh, ja, det gjorde jag. Sen lagade jag mat till far min, det blev egna potatisklyftor i ugnen, färsbiff med tzatsiki till, åh så gott :D Sen åkte vi o handlade lite, JAG körde dit o hem, hehe :p

Nu har jag bara sådan jäkla huvudvärk :( så när jag hostar måste jag hålla om huvudet, annars gör det så fruktansvärt ont, hehe :p Nu ska jag keka ananas och lägga mig o kolla vänner - som jag är beroende av just nu.


tisdag 19.37

Just nu sitter jag hemma hos mor min med fredde, vi har precis ätit tacos :) Förövrigt idag så började jag med att gå upp vid 5 typ för att dra mig iväg till skolan för nationella provet i matte B. Jag hade pluggat som ett as, men kände inte riktigt ändå att jag kände mig säker inför det. Men det gick faktiskt bättre än väntat, så nu var det avklarat - skönt faktiskt :)

Efteråt gick jag med, cici o carro och åt lite, sanna kom även dit. Sen drog jag mig till praktiken, trivs faktiskt. Är i en liten klädbutik, en som inte är så jättekänd, kul :) Ska vara där i två veckor :)

Nuuuuuu, tänker jag inte plugga ett skit mer idag, så jäkla skönt. Ska bara lägga mig i sängen o titta på vänner och ta't lugnt. Egentligen skulle min pojke komma till mig, men han har gått o blivit sjuker, så får träffa honom imån istället ♥


här är min nya hårfärg!


söndagmorgon 09.04

Inte uppdaterat på några dagar så jag ska försöka sammanfatta de senaste dagarna. I onsdags blev det o gå till frissan, så nu är jag inte brunhårig längre. Nu är jag typ ljushårig med massa slingor, det är fint på bild, men det är inte lika fint i verkligheten :( Torsdagen var det vanllig dag i skolan, sen på kvällen gick ja o camilla ut på en promenix, trevligt :)

På fredagen var det bara en vanlig lektion i skolan, eller vanlig och vanlig. Vi hade redovisning. Det gick faktiskt jättebra, jag kunde allt så det gick prima. Efter det Åkte ja o camilla till stan en sväng och lunch på jensens blev det, så jäklans gott. Sen blidde det hem till mig och baka kladdkakemuffins och kolla vänner o sen talang, najs dag!

Lördagen blev det o jobba för hela slanten. Skulle egentligen bara jobba 9-16 men bytte med matilda, så hon jobbar för mig idag på kvällen, så jobbade för henne igårkväll, så allt som allt jobbade jag 9-20.15. Hade ganska ont i fötterna när jag komn hem + att jag har gått o blivit förkyld också. Glömde mitt nässpray så kunde fan knappt andas på fem timmar, det är la gött. Min rickard är på tävling så har inte sett honpom på två dagar, och kommen inte få träffa honom förrän om två dagar, bajs, Saknar dej going ju :(

Ne, nu ska jag äta frukost, o kolla på vänner. Sen blire o åka ut med pappa en stund o övningsköra, kult. Hoppas ni får en fin dag, kramis :) ojsch, vilket lång inlägg det blidde, nog rekord :p

nationella kan ta sig i rumpen

Började dagen kl 07:50 med nationella i engelska B, listening och reading delen. Kan ju säga att jag gissade på 85% av frågorna på listening, det är ju förfan omöjligt o höra vad dom säger, som tur va kändes det som om reading-delen gick bättre, så det var ju ett plus!

Efter skolan kom fredrik o hämtade upp mig på backaplan, vi drog o handlade lite sen åkte vi hem till honom o laga o åt tacos och kollade playa del sol, grymt. Fick även gjort färdigt mitt naturkunskap arbete om kärnkraft, känns gött. Bara för det ska jag och camilla ut och jogga/powerwalka nu en timme - gott o springa av sig. Hörs sen eller imån!



nu drar vi ut o springer, hade!

 


älskar låten

Har precis haft redovisning i engelskan, det gick faktiskt bra, bättre än väntat. Men jag ska inte vara långvarig, ville bara dela med mig utav en av mina favoritlåtar den är så jäkla sommrig o vill ha sommar nu men vi hörs sen :)


tisdagen den tionde maj

Jag är så trött, trött på skolan. Ni anar inte, det är helt sjukt. Vi har så jäkla mycket just nu. Bara denna veckan är det tre redovisningar, en inlämning och ett nationellt prov i engelska B, listening-delen, det kommer gå super känner jag.. Sen praktik i två veckor, kommer så jäkla lägligt.

Har även bestämt när och hur länge jag vill jobba i sommar. Känns bra. Imån ska jag till frissan, skulle dit idag egentligen men hon blev sjuk, så imån blir det frissan för min del. Vet inte hur jag vill ha det, vill inte att det ska vara så mörkt, det vet jag iaf. Nu blir plugget igen för mig, hoppas ni har haft e fin dag!


RSS 2.0