onsdagen den trettionde mars

Började med skola vid elva tiden, slutade vid halv tre. Gick med cici, amanda och carro o köpte baguette, så jäkla gott va. Sen tog ja bussen hemåt, pluggade o pt middag. Sen åkte ja o pappa till ikea, eller rättare sagt: JAG körde bilen till ikea, hehe. Köpte present. Sen åkte vi hemåt, nu pluggar ja lite, och väntar på att min kärlek skall komma och hämta mig, för det blir att sova hos honom inatt, underbart ♥ Hörs imån!

onsdagens julia


tunika - h&m
linne - ginatricot
tunna tights - h&m


söt topp från ginatricot

Sitter och kikar på ginatricots hemsida och hittade
denna underbara toppen. Vill ha? Ja tack! :)


underbart med sovmorgon

Är det inte underbart med sovmorgon? Det tycker jag i alla fall. Vaknade precis, UTAN klockan, åh vad jag älskar att inte gå till skolan på mornarna :D Nu vlir det att göra lite god frukost, sen blir det att plugga järnet. Sen bär det av till skolan. Hoppas ni får en fin dah, så hör vi sen :)


mysig bild från danmark i september - 2010


så jäkla trötter

Nu har jag spenderat de senaste fyra timmarna med att i alla fall försöka få in någon egonomi och näringslära i skallen. Men det går inge vidare asså :( Åh, jag blir galen på skolan, jag är så sjukt skoltrött som man kan bli just nu asså, fy! Nu blir o borsta tänderna sen krypa ner i den gudomliga sängen, fasen vad skönt! Hoppas nj har haft en superdag! Godnatt på er :)


klickat hem från h&m


återigen mååndag

Har handel och har precis gjort färdigt dagen uppgifter, skönt. Efter skolan var det tänkt att dra till gymmet med malin, men vi känner att vi inte hinner. Vi har sjukt mycket o plugga på nu, åh, jag har orkar inte! Efter skolan blire istället att möta upp pappa, så ska vi o boka in en intensivkurs :D dendö!


inhandlat linnen från h&m


jag har en ny header!

Nu har jag i cirukus två timmar varit ute och övningskört, det gick prima :) Är inte alls lika skraj längre ;) Juste, som ni ser så har jag bytt header, äntligen. Eller vad säger ni? Den andra var inge rolig, den var fin en i vecka, sen tröttna ja, hehe :) Så får ha denna i ett tag nu. Allt bra med er?

en sjuk söndag

Vakmade upp hos rickard i morse ganska tidigt, han skulle o träna så han skjutsa nmg till busstationen. Tog bussen hem. På bussen kånde jag att jag hade en sån jäkla huvudvärk och att jag mådde illa, helvete, jävla migrän. Kom hem vid elva typ, sen gick jag och la mig vid 12, och vaknade nu? Trött? Herregud, jag har fortfarande värsta huvudvärken, jag orkar inte :( Hoppas ni har haftt en kryare dag än mig :)

rickard nilsson ♥


Sju månader med dig idag, jag älskar dig ♥


jag älskar volanger

Beställde ju denna skitsnygga bikinin på h&m för kanske två månader sen. Den kom för några veckor sen kanske. Bikiniöverdelen var asbra, men trosorna var alldeles för små :( Jag har för fet rumpa ;) Så ska nog in till stan o leta efter en större storlek, för vi skickade tillbaka den, men så skulle dom större trosorna komma i slutet av april? Och det går ju inte, för jag vill ju ha med mig dom till teneriffa :)


tidig lördagsmorgon

Godmorgon, här sitter jag uppe med tuppen. Närå, men rickard sov ju här inatt, sen skulle han upp tidigt för att dra till klubben för nå träningsläger. Så här sitter jag alldeles ensam, och somna om är ju inte att tala om, jag saknar dej ricke :(

Igår vart det skola till drygt 3, sen drog jag och malin och gymmade för hela slanten i en timme. Skönt o få springa av sig lite. Underbart. Sen gick vi in och tog oss varsin sub på subway, fyfasen vad gott det var :) det får vi allt göra om! Sen tog vi bussen hem. Jag åkte till mamma en sväng, sen vid 9 tiden kom min rickard hem till mamma. Hon hade gjort våfflor, det var ju trots allt våffeldagen igår :D

Nej, nu ska jag greja på rummet mitt lite för det ser ut som om det har varit jordbävning här inne :o Sen blire nog att göra sig i ordning lite. Hoppas ni får en grymmer dag, hörs sen!


assnygg skjorta

Känner för att shoppa, är assugen på't! Hittade denna snygga genomskinliga skjorta på ginatricots hemsida, verkligen assnygg, Köpa? Eh ja!


härliga fredag

Var uppe med tuppen idag, känner mig pigg, hoppas det håller hela dagen! Sitter på lektionen, har svenska vi håller på med dikter, segt men aja. Slutar fyra idag, då blire o dra ivög till gymmet med malin. Skönt o få träna av sig. Vi hörs senare!


yeeah, pigg tjej!


så jäkla grym..

..not! Fredde visade mig denna igår, nu är min fråga bara.. vad håller hon på med? Jäklar vad vi skratta, men hon skämmer ju bara ut sig, stackarn :p


torsdag den tjugofjärde mars

Nu har jag precis ätit maat, var ashungrig, gott. Slutade tidigt idag för Jörgen var borta, så det vart ingen samhäll för våran del. Ja åkte till banken och skulle sätta in lite pengar och skulle fixa med min sån bankdosa som ja har nu. Kommer hem och ska logga in med dosan. Så funkar det inte?! Jag har gjort precis som det står att jag skall göra, men det funkar ju fan inte! Orka med swedbank!

jag är sjukt pigg

Sjukt trött. Vill bara åka hem och lägga mig o sova. Åh, fasen vadd trött jag är. Har jävla skitbokföringsprov nu också, heja mig typ. Trots min trötthet så blire gymmet efter skolan. Det kanske piggar upp mig!


så jäkla pigg tjej!


precis gjort matteprov

Sitter o har lite rast just nu. Har precis haft mattprov, det gick väl hyffsat. Bättre än väntat faktiskt. Hoppas på ett G minst iaf. Håller tummarna. Imorgon blir det företagsekonomiprov, bokföring.. jag hatar bokföring, kontering och all den jäkla skiten, det är så jävla svårt!


en tjockis sigge


våffelmys med rickard

På söndagsmorgonen ställde vi oss för att göra våfflor till frukost. Åh, så gott det var, våfflor, varma hallon, glass och chokladsås, mums! Puss på dej rickard ♥


min lördag

Inte uppdaterat något, har inte suttit vid en dator och har inte vart så sugen på't heller. Lördagen blev det först o åka och jobba 9-16. Sen kom min underbaring och hämtade upp mig. Vi åkte hem till mig så jag fick göra mig i ordning lite. Sen åkte vi och keka varsin pizza, den var god kan jag få be och tala om. Sen tog vi bilen till stan för att se på bio - hur många lingon finns det i världen? Den var helt okej, jag trodde faktiskt att den skulle vara lite bättre, och den hade ett dåligt slut. Sen åkte vi hem till rickard och soov där, mysigt

fredagens julia


volangtopp - cubus
jeans - ginatricot
halsduk - ullared


torsdagen den sjuttonde mars

Inte uppdaterat ngt alls idag, som ni kanske märkt. Det vart först skola till tre typ, sen hem en sväng. Sen bar det av till mammi en stund för att äta lite god middag. Sen kom pappi och hämtade upp mig, det blev o övningsköra för mig i en timme. Jag är lika skraj längre, kul :D

Nu ska jag lägga mig i sängen och plugga lite näthandel som vi har "prov" på imorgon, hoppas ni har haft skitbra dag. De tidigare dagarna har vart asgott väder, inte alls så kallt. Men idag vare lite kyligt, hoppas det blir varmare imån. Vad har ni för väder hos er?


sjukt seriös tjej!


gammalt är bäst

Kom precis hem nu, ska inte vara långvarig. Ville bara dela med mig utav denna grymma låten. Den ör gammal, men den är grym. Allt bra med er?



onsdagens julia


halsduk - ullared
jeans - ginatricot
skinnjacka - ginatricot
linne - clothing company


hämtat paket från nelly

Nu är jag aptrött. Jag vet inte varför, eller jo, det kanske är för att jag gick upp halv 6 imorse? Ja, mycket troligt. Var på torget med malin, hämtade mitt paket från nelly. Skorna var assöta, klänningarna likaså. Men den ena klänningen var lite för stor, och den andra klänningen var lite lång. Men får sy upp den en bit bara. Kommer användas flitigt på Teneriffa om en månad, skönt! Godnatt på er!


pigg o osminkad tjej? oja.


tisdag den femtonde mars

Vad härligt väder det är ute, sjukt. Var ute med rickard förut på rasten så satte vi oss på en bänk i solen, så jäkla gött och härligt när solen bränner på ryggen, vårkänsla - underbart.

Nu sitter vi och väntar in samhällslektionen som är den sista för dagen. Har precis lämnat in engelskatexten, så får vi sovmorgon till halv tio imån, skönt som fasen. Denna vecka äre info & layoutförhör och näthandelsförhör, så blir o åka hem o plugga på det. Men först ska ja till torge o kolla om mitt nelly-paket har kommit, har nämligen tagit tre dagar idag, hoppashoppas. Har ni haft en fin dag?


mysig vårbild från en kväll i kode - 2010


nytt linne

Köpte ett sånt jäkla snyggt linne iigår! Sjukt. Kostade 119 spänn. O ni anar inte hur länge jag har letat efter ett just sånt här linne. Har ett likadant i grönt, älskar det.


schnöögt? eeh ja!


äntligen måndag, äntligen..

..not! Usch, jag hatar måndagar verkligen, helgen är slut och en hel vecka kvar till nästa helg. Aja, inget o göra åt. Har precis haft idrott, vi spelade fotboll, askul, men typiskt att jag glömde min skor hemma, så fick springa barfota, aaaj! Men trots det så gjorde ja två mål, sjuukt stolt, hehe :d Vill bara dela med mig utav en av mina favoritlåtar just nu, allt bra med er?


familjen - det snurrar i min skalle


precis övningskört

Kom just hem, har vart ute och övningskört med pappsen. Har inte kört sen november, då snön kom. Så har inte kört på cirkus tre månader alltså, men det gick bra faktiskt, bättre än väntat, så tummen upp för det. Tvättade som sagt förut, så nu hänger det tvätt i hela mitt rum och det luktar sköljmedel också, mumma. Nu Ska jag nog ta o öpnna matteboken för en timme eller två, har prov om vecka och kan inte så jättemycket kan ja säga, allt bra med er?


seriös chey!


min heelg

Igår vare lördag, då blidde det först o dra till frölunda torg med camilla o malin. Vi titta affärer och sen tog vi en god fika på espresso house, vet ni hur gott det var? jesus. Sen drog vi hemåt. Jag och rickard lagade då tacos, fredrik o irene kom också på besök. Sen väntade melodifestivalen, go moniker! Men icke det vart ju eric saade som vann, inte helt otippat. Man visste ju att han skulle vinna redan innan man ens lyssnat på låten. Men men, bättre Saade än danny iaf :D

Nu idag vaknade jag upp med ricke, mysigt. Skulle egentligen dratt till gymmet nu, men jag orkar inte (jag är lat). Jag o rickard åkte till backaplan iställlet förut, bytte ett par jeans som ja köpte i frölunda igår, och köpte tre andra toppar, assöta. Ne, nu ska ja tvätta lite, hoppas eran helg har varit grym o att eran dag blir fin. Hörs sen!

precis beställt på nelly.com

Var just inne på nellys hemsida, kollade rean. Oj, vad mycket snyggt det finns. Klickade hem tre klänningar och ett par gladiatorskor. Dessa klänningar nedan och en annan somrig blommig klänning, men den vart slut på hemsidan. Jäklar vilka söta klänningar.


spring för livet



desperados

Hallå eller. Har naturkunskap nu, har just haft en "redovisning" om växthuseffekten och skit. Aptråkigt, och det gick väl inte sådär jättebra kanske. Naturkunskap kan ta sig i rumpan. Jag ska inte vara långvarig, tänkte bara dela med mig utav en av mina favoritlåtar just nu.

pernilla andersson - desperados


18 år idag!

Igår bar det av till ullared med rickard, mysigt. Jag handlade mycket, nästan för mycket, hehe. Vad köpte ja nu då? Eh, två par tights med ribbade knän, två lite tunnare tights med ränder på, en väska, en plånbok, en jeansjacka, rakgel, handlotion, aah sen massa sånna där småsaker som egentligen är ganska onödiga, men det vart en lyckad dag iaf. Oj vad mysigt det var :d

Idag äre internationella kvinnodagen, semledagen och min födelsedag, fyller fan 18 idag?! :O :D Tiden går så jäkla fort, det känns som om det var förra åre som jag fyllde 14, hehe. Men det var ju ett tag sen. Nu ska jag greja lite, hoppa in i dushen och sen äta lite frukost, hade gott, så hörs vi kanske sen :)


imån blire ullared

Idag vaknade ja upp med underbara rickard ♥ sen blev de gymmet med malin, kicki o camilla. Gott, har inte gymmat på två veckor, haha :p Efetr det drog jag direkt till jobbet, jobbade 4 timmar, Sen kom min pojke och hämtade mig, och imån bär det av till ullared för våran del :d gekås in my ♥ Hörs imån!


snygga jeans

Faaasen vad jag vill ha nya jeans. Har bara två par som jag använder, dem andra är förjävliga. Så hitta dessa på ginas hemsida, assnygga!

andra chansen

Någon av er som tittar på melodifestivalen? Jag kanske är lite löljlig med tycker det har blivit lite utav en tradition. Även om det vissa år har varit skit så har jag endå kollat, för familjen gör det och det är ju en tradition som sagt.

Ikväll äre andra chansen som ni kanske vet som följer det. Vilka är era favoriter? Här är mina :d

the moniker - oh my god!

sara varga - spring för livet



love generation - dance alone


Här hade ni mina favoriter, hoppas ni får en fin dag. Nu ska jag äta frukost och titta ett avsnitt av fullfrys haha. Sen ska jag nog gå till mamma en sväng, hon kom hem från thailand inatt nämligen, fuskis igen. Hörs senare!


leopardleggings


UF-mässa

Hallå eller. Har precis kommit hem nu. Började vid halv tio med svenska, sen bar det av till svenska mässan för att checka in UF-mässan. Vi har ju inte UF förrän i trean med vi skulle dit o kolla läget. Jäklar vad många företag det finns asså. Sjukt duktiga iaf.

Sen åkte vi till bergakungen för att köpa biljetter till ikväll, det blev black swan. Juste, mammi kommer hem imån från thailand, jäklar vad avis jag är. Hoppas hon har köpt mycket fint. Hoppas ni har haft en fin dag än så länge. Hörs sen!

silverdröm




näthandel B

Började skolan idag kl ååtta med naturkunskap, kan man ha en värre morgon liksom? Jag tycker det är så tråkigt så hälften vore nog. Nu har vi iaf näthandel, och vi håller på med vpra nätbutiker, har kommit ganska långt faktiskt, gott. Snart äre bamba, asgod mat :d Vi hörs sen, oj vilket ointressant inlägg kände jag där asså


spring för livet


så här kul har vi i skolan..







sunset boulevard

Började åtta imorse med engelska, så jökla tråkigt. Igårkväll vart det ju åka till göteborgs operan och kolla sunset boulevard med skolan. Vi satt högst upp, jag hissnade som fasen när vi väl kom dit. Jag överdriver inte nu, den var verkligen astråkig. Jag fattar inte hur folk kan betala 500-600 spänn för att kolla på det. Klart att inte alla tycker som jag, det finns ju folk som tycker det är bra. Men jag är inte en av dom kan jag säga. Jag skojar inte, jag satt och sov den sista timmen, helvete vad gott det var!

Nu har vi övniningsföretag, bara fem timmar kvar. Segt. Är så jäkla trött, orkade knappt gå upp imorse, åh ja vill hem och sova. Ne, nu ska jag jag återgå till skolarbetet, hoppas ni får en fin dag, så hörd vi senare!


magnus uggla - astrologen


RSS 2.0