dålig update

Ja, verkligen. Faktiskt riktigt dåligt uppdaterande av mig. Men det finns faktiskt en orsak, en anledning till detta. Mitt internet på min bärbara dator har varit nere hela veckan, men nu har det äntligen kommit tillbaka, tack pappis för att du äntligen tog dig tid att åtgärda det :) 
 
Det återstår nu endast två dagar av denna vecka som gått, och denna vecka har för mig inneburit jobb för hela slanten. Precis som det kommer göra de återstående veckorna av sommaren. Kul liv. Men kan ju sammanfatta denna dag för er iaf. Var ledig idag, så eftersom vårt allra sista studiebidrag någonsin anlände till våra konton idag, så bestämde jag & malin oss för att ta en liten tripp till storstan för lite shopping & eventuellt en gofika. Som det såklart blev också. Köpte mig två halsband, lite örhängen & två linnen. Om jag har får tid över, så kan jag lägga upp bild imorgon :) 

Blev även att fylla på mina akrylisar idag. Denna gång blev det varken glitter eller vita tippar, det blev naturella tippar, vilket jag nu i efterhand ångrade, det ser väl fint & fräscht ut, men inte mer, synd. Sen blev det en supergod middag på spice tillsammans med min mamma & hennes pojkvän, tack för maten ;) Nu är det inte mycket kvar av denna dag, så nu kryper jag & min pojkvän till kojs. Imorgon står det åter jobb på mitt schema. Puss & godnatt 

änna full rulle

Ja, faktiskt. Har idag jobbat den åttonde dagen i streck & har äntligen en dag ledigt imorgon. Nu är den årliga midsommarhelgen förbi & min midsommar blev riktigt mysig. Dagen började med jobb mellan 10-14. Denna dagen var det jobb på Vilja, var faktist kul & jobba o träffa dem underbara personerna igen, det var ju ett tag sen. Min lilla pappis & min bror kom & hämtade mig så blev det en midsommarpizza tillsammans med dom, mysigt.

Sen bar det av hemmåt för att göra sig i ording inför midsommarkvällens bravader. Det blev en go kväll hemma hos oskar med ett underbart gött gäng. Där det blev god mat, gott & dricka, dans runt midsommarstång & hela köret. Tack för kvällen alla, ni är goa! Nu är det natten för min del, puss på er
 

drinkar a la oskar
 

snygg jeansväst

Började dagen med jobb, idag mellan 9-18, sen blev det hem till frida för lite middag, tjöt & skratt :) Sen blev det hem & tvätta lite o rensa garderoben. I all hast hittade jag en jeansjacka som ja köpte på ullared för nått år sen för några kronor. Har aldrig använt den så tänkte att jag kunnde göra den mer användbar, så klippte av armarna på den. Tadaaaa.. Det blev en helt okej snygg väst att ha på sig i sommar, grymt :) Nu är det natten för min del. Om ja hinner hörs vi imånmorgon, puss&kram sålänge

den här tänker jag garanterat ha på mig i sommar,
till en snygg chiffongklänning med ett bar höga klackar :)


underbar arbetsvecka väntar

Min blogg är inte så himla rolig att läsa nu känner jag. Det enda jag skriver  är att jag jobbar, men true story. Såhär kommer det att vara hela sommaren, så det är bara att gilla läget ;) Idag står det åter jobb schemat och sitter nu & slänger i mig lite frukost i all hast. Ger er en låt att suga på sålänge tills vi hörs igen. Puss sålänge


löööve this song


shopping & jobb

Denna måndag började med en efterlängtad sovmorgon, tacka gud för att man får det titt som tätt. Sen blev det liten frukost & film med min gosing till katt. Sen bar det av till stan för en heldag med camilla. Det bjöds på både mat, shopping, tjöt & skratt. Tack för en fin tur på stan :) Sen stod det åter jobb på schemat & nu är jag i princip precis hemkommen från da work. Puss&godnatt

en del av shoppingen

grått linne i chiffong - bikbok // klänning & linne - h&m

fredagens julia

klänning - h&m
kavaj - ginatricot
väska - ginatricot
skor - skopunkten

en mysig helg

Blev inget inlägg här på bloggen igårkväll, det var ännu fullt upp. Det blev först jobb mellan 11-17 & sen vart det hem o göra sig lite fin inför kvällens bravader. Kvällen bjöd på gött häng med ett härligt gäng, som startade hemma hos Oskar och avslutades med en utgång. Tack för kvällen fina människor :)

Eftersom det blev lite sent igårkväll så sov jag & min pojke bort halva dagen idag, sen en snabb sväng in till stan för att byta en tröja & köpa en kavaj, som jag bara inte kunde motså, en helt vanlig lite kortare svart kavaj - funkar till allt. Sen blev det att åka och köpa lite mat för att sedan koka ihop lite tacos till oss & hans föräldrar. En riktigt mysig kväll fick jag iaf & nu är det snart dags för oss att krypa till kojs, för imorgon står det jobb på schemat. Puss&godnatt på er!

äntligen fredag

Godmorgon. Ska strax dra mig iväg för att jobba i några timmar, ska bara slänga i mig i frukost. Det blir nog ganska stressigt efter jobbet, men ska försöka hinna skriva nåt här. Ni får en låt att avsnjuta sålänge :)

puss&kram sålänge


hard work work

Ännu en arbetande dag är nu snart över och jag funderar starkt på att krypa till kojs. Idag blev det jobb mellan 9-17.30 och sen blev det raka vägen hem och laga mat. Malin kom också på besök så hon fick äran att smaka på köttfärssås & spagetti á la julia. Det gick ner kan jag säga, sjukt gott. Sen bar det av en sväng till torget för att hämta paket bland annat. Nu blir det sängen & ett avsnitt av en go serie. Puss&godnatt


jag vill göra om det. igen & igen

en fullspäckad onsdag

Idag så blev det först en roadtrip med malin, en roadtrip som inte ledde någon annanstans än till hönö, där det blev till att kirra biljetter till underbara björn rosenström, då vi är ett härligt gäng som skall se honom där om en knappt en månad. Eftersom sällskapet under enna kväll kommer att vara bäst och artisten på scen är ju inte direkt dålig, så kan jag slå vad om att kvällen kommer bli aawsuume :D

Efter denna roadtrip så åkte jag och lilla bilen till backaplan, där det väntades jobb i några timmar. En var sjuk, så julia hoppade in och jobbade, snäll som jag är ;) Sen blev det att åka in till stan och möta min fina vän Daniella, och sen väntades det en gofika i solen med tjöt och latte, kan inte avsluta denna dag på ett bättre sätt :)

Puss&kram på er!

fika på condeco är ju aldrig fel

på G till götet

Sedärja, nu har älsklingen packat sin kanot på taket & vi är redo att åka tiöö Göteborg igen. Men först, så blir det nog in en sväng på någon restaurang för att äta lite middag.

Hittils idag så har ja inte gjort ett enda handtag, bara kekat frukost o ägnat min tid åt min pojkvän och åt lite tv-tittande. Bara njutit av att skolan äntligen är över o att det "riktiga" livet börjar nu, eller ja, njutit & njutit, mest haft ångest faktiskt ;)

 


en morgon i trollhättan

Idag blev det till att vakna upp i trollhättan, bredvid den underbaraste pojken på hela jordklotet. Igår vart det en heldag för mig och honom på överby köpcentrum, som ligger här i trollis. Där fick jag allt med mig lite shopping hem. Bland annat två klänningar (en svart med volanger och öppen rygg samt en beige/puderrosa med liten ärm i spets) ett par jeansshorts, två tubtoppar (en vit och en blåblommig) och en cerise tshirt i spets med dragkedja bak, löööööve. Är helt klart nöjd, kan lägga upp en bild någon dag :)

Nu blir det till att laga lite lunch till mig och pojken, sen bär det nog av hem till göteborg igen, där det antagligen väntas en fika med min fina vän daniella :)

Vi hörs senare,
puss&kramar!

studenten med stort S

Det var ju änna ett tag sen jag skrev något inlägg här på bloggen och ens var engagerad i den. Men det har varit mycket det sista. Exempelvis så har jag nu varit med om den absolut bästa och roligaste dagen någonsin i hela mitt liv, jag har nämligen tagit studenten. Jag överdriver verkligen inte när jag skriver att det var en helt obeskrivlig känsla och att jag vill bara spola tillbaka tiden och ta studenten om, och om igen. Och igen!

Jag känner att jag hara en väldig massa att dela med mig av till er, men det får bli imorgon då jag är supertrött just nu och kan somna vilken sekund som helst + att det ligger en helt underbar pojkvän i sängen och väntar på mig. Hoppas ni har haft en fin dag, så hörs vi imorgon igen.

puss & kram & nyp i stjärta
ps. jag har faktiskt saknat o blogga ;)

RSS 2.0