fredag.

Idag har det inte blivit så mycket skrivande här på bloggen som ni kanske ser. Först blev det stan med Malin, köpte ett par jeansleggings från ginatricot, jättegoa! Kan lägga upp en bild någon dag då jag inte har så mkt att göra. Sen blev det att åka hem och bara dega ett tag, sen blev det att dra ut igen. Det blev ingen bio idag, vi ska ta det en annan dag istället. Men nu har josse, kicki och malin precis gått. Blev skräckfilmskväll idag med. Blev att vi tittade på Halloween och Tomie. Tomie, jävlar vilken dålig film, konstigare film får man allt leta efter.

Imån blir det till att jobba och sen hem till Della, var fan aslängesen nu. Sen söndag, blir det åter jobba. Så räkna med mycket dålig uppdateing nu i helgen, om jag ens uppdaterar alls?! Aja, haha ni överlever nog ^^. Nu ska tvätta bort sminket, sen väntar sängen. Ha en underbart härlig helg. Pusshaj! ♥


dagens låt !

Dagens låt fick bli "Disco 2000" av Pulp. Jag vet, den är
typ 10 år gammal, men den är bra endå. Lyssna och njut!

 


mysig tröja HM, 399 :-


Glöm inte att rösta fram mig till
"Veckans blogg" på Fridassysters blogg, klicka här!


kom precis hem från en rolig kväll.

Nu har jag precis kommit hem, har haft det helkul. Började med att vi tittade på en skräckfilm som Josse och Kicki vart och köpt på movieline, det blev Motorsågsmassakern, den som jag lade upp bild på förut, fast den riktiga den från 1974. Så jävla läskig, den såg liksom mer riktig ut, jävlar, man skrek genom nästan hela filmen. Den rekommenderar jag också starkt. (Y) Sen blev det att gå ut, vi drog runt lite bara, men jävligt kul vare!

Imorgon är det fredag och det betyder sista dagen på höstlovet, fan vad fort det har gått. Det blir i alla fall stan med Malin, shoppashoppa. Sen blir det hem ett tag, sen blir det bio med Sanna, Cici, Millis och Malin. Vi har inte bestämt vilken film vi ska se än, men det kommer vi väl på. Någon som har något förslag på film?

Aja, imorgon får ni vara beredda på mycket dålig uppdatering, kommer inte vara hemma så mycket. Men ni får stå ut ^^, nu ska jag tvätta bort sminket och sen väntar sängen. Ha det så bra, pusshaj! ♥

skräckfilm hos Kicki.

Nu är klockan tio över fyra, och jag har fortfarande inte gjort något vettigt av dagen. Eller jo, jag dammsög faktiskt förut och städade på rummet, haha. Annars har jag inte gjort någonting alls. Nu ska jag strax hoppa in i duschen och klä på mig, sen ikväll blir det skräckis hos Kicki med Josse. Vet inte vilken det blir vi tittar på, men är sugen på denna filmen.

 

Har sett den en gång innan, men det var längesen nu.
Den rekommenderar jag starkt, sjukt läskig!
Någon av er som har sett den,
vad tyckte ni i så fall?


snygga linnen från ginatricot.


Tittade runt lite på ginatricots hemsida
och hittade dessa linnerna. Verkligen jättesöta!


torsdag.

Goddag bloggen. Sitter här vid datan, har suitt här hela dagen, har inte ens ätit frukost än, haha! Idag blir det att bara vara hemma, ska städa och greja lite. Imorgon blir det stan med Malin. yeey! Ska shoppashoppa massa. Sen blir det bio med Cici, Sanna, Malin och Camilla. Vi har inte bestämt vilken vi ska se än, men det har vi nog kommit på tills då. Nu ska jag gå och städa lite. Jag uppdaterar senare, hörs sen. ♥

hiss eller diss för denna.. eh kjolen?



Vad tycker ni om denna kjolen?
Jag tycker inte ens att det ser ut som en kjol, haha!
Hiss eller diss?


vilken version är bäst?

Vilken version tycker Du är bäst?
Originalet med Coldplay eller Darins cover?



onsdag.

Hej bloggen. Idag blev det som jag skrev i det förra inlägget backaplan med mamma. Gick bland annat in på kappahl, jävlar vilket snyggt skärp jag köpte, haha. Var inne på kappahls hemsida men hittade det tyvärr inte. Men kanske har på mig det någon dag, så lägger jag upp dagens. Det var i alla fall mycket snyggt.

Nu vet jag inte vad som händer, ska packa upp lite och så. Men vi hörs senare! ♥

Snygg festklänning från lindex, 399:-


Denna ursöta klänning är ju bara ett
måste. Inte så jättedyr heller, 399 :-


tisdag.

Hej bloggen. Idag har jag inte gjort så mycket inlägg om min dag. Inte så konstigt i och för sig, för jag har knappt gjort ett piss idag. En riktigt segdag. Ganska gött att bara ta det lugnt. Jag vaknade vid tio tiden, och gick upp och åt frukost, rostade mackor med skinka och ost, mums! Sen blev det att jag bara satt vid datan, sen tittade jag på veckans avsnitt av Andra Avenyn, det börjar bli lite spännande nu, haha! Sen gick jag och Kicki hem till Malin, blev att sega där med, kollade lite på Desperate Housewives, sen blev det att dra hem. Imorgon blir det antagligen backaplan med mamma en snabbis, sen åter hem. Sedan gå tillbaka till pappa igen. Sen får jag ser vad som händer.

Jag är en av finalisterna i tävlingen "Veckans blogg" på Fridassysters blogg, gå gärna in på hennes blogg och rösta på mig!


hiss eller diss?

Det är inne igen med fingervantar utan fingrar.
Vad tycker du om det? Hiss eller diss?



Hiss eller diss?


Snygg festoufit. allt från hm.com


stickat från ginatricot, 149 :-



Dessa mysiga stickade tröjorna är ju bara ett måste.
De finns i svart, vitt och grönt också. Billiga också, köpköpköp! 


chilinötter är gött!

Hej hej alliphopa! Kom precis hem från gaismacthen, som slutade 0-1 :( Aja, inte mycket att göra åt. Sitter här och äter chilinötter, jävlar vad gött det är. Fast dessa var lite för salta, och lite för starka, haha. Imorgon blir det till att bara ta det lugnt och njuta av lovet så länge det varar. På fredag blir det shoppashoppashoppa med Malin. Ska köpa en stickad tröja från gina, lackleggings, kanske jeans m.m. Egentligen vill jag åka imån, men det dumma studiebidraget kommer ju inte förrän på fredag -.-

Inne och titta på http://tv.nu men det kommer ju fan ingenting på tv, förutom vänner, men dom avsnitten har man ju sett tusen ggr. Är det någon som vet om det kommer att komma en film med vännergänget? Jag vet inte, har hört det någonstans, men det stämmer säkert inte.


Gud vilket tråkigt väder.

Goddag bloggen! Sitter vid datan och har suttit här i ett bra tag nu. Vad ska man göra liksom? Finns absolut ingenting att göra när det är sånt här tråkigt väder. Varför ska ens denna årstid ens existera? Den är så otroligt tråkigt. Visst det kan gärna vara höst, det är ju ganska mysigt i och för sig. Men varför allt detta blöta regn? Så fruktansvärt onödigt. Antingen sol eller snö, haha!

Bara för att det är sånt här härligt väder, så tänkte jag gå och sätta mig och titta på en bra film, tänkte "Bröllopsduellen". Eller jag vet inte föresten, kanske blir någon annan, haha! Ikväll blir det Gais-BP. Heja gais!
Ni få ha det så underbart så länge, så uppdaterar jag senare. Pusshaj! ♥


dagens låt !

Dagens låt får bli Amanda Jenssens nya låt "Happyland"




Vad tycker ni om den?


Pälsjacka utan armar, hiss eller diss?


Hiss eller Diss?

 


Härliga toppar från ginatricot, 149:-

Var bara tvungen att lägga in för dom är otrlogt sköna, har själv en lila.
Men nu ska jag inte störa med mina inlägg mer. Godnatt ♥



godnatt bloggen.

Nu sitter jag typ död, är astrött. Blev att dra ut med Malin och Camilla, som jag skrev i förra inlägget vi var ute och gick, gött med motion :) Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, så vi hörs imorgon, då jag får skriva något mer vettigt som är roligt att läsa. Slänger upp denna gamla men underbara låten bara för att den är så fin, lyssna och njut!


gokväll folket.

Nu sitter jag vid datan, har precis kommit hem till mamma typ. Var i stan förut ju, skulle titta på Andreas Wijk, så säger cici och sanna att Alexander Rybak ska sjunga kl två, jag bah what? Ni vet han som vann eurovision i Moskva detta året, han söta? Aa, i alla fall han är ju så jävla söt, så det blev att vi tittade på han. Han sjöng sin otroligt uttjatade "Fairytale", men jävlar vad bra den är?! Det blev ingen shopping i stan idag, för har inte en enda liten krona, men på fredag blir det shopping, haha!

Nu ska jag strax gå hem till Malin, camilla och kicki kanske kommer också. Vi ska väl hitta på något, vet inte vad, men jag uppdaterar senare när jag kommer hem. Ha en underbar kväll så hörs vi sen. Pusshaj!

är hungrig !

Godmorgon allihopa. Vakna precis typ och ska snart sätta igång med att göra mig i ordning. Blir ju Andreas Wijk idag, yeey! Jag och Malin åker vid halv två tiden, sen blir det till att möta, sanna, cicci och millis i stan och sen andreas wijk! Sen vet jag inte vad vi hittar på, haha.

Nu är det äntligen lov, fyfan vad efterlängtat va?! Jag har sett fram emot det sen skolan började, hehe. Nej nu ska jag sätta mig och kolla på veckans avsnitt av Andra Avenyn, bara jag som är så töntig och tittar på det? Bara för att jag är på One Tree Hill humör idag, så slänger jag upp en låt med Tyler Hilton, han ät så söööt! Men vi hörs senare, kanske slänger upp en bild på dagens sen också.



Pusshaj! ♥


ny header, igen.

Nu ska jag strax gå och lägga mig. Kicki och Malin var här förut, vi tog massa foton, lägger upp några imorgon kanske, några är i den nya headern. Har nu ägnast ungerfär en timme på att göra en ny header, blev ganska nöjd. Jävlar vad trött jag är och är ashungrig, men jag känner inte för att gå upp och äta nått mitt i natten, haha! Men jag tror att jag går och tvättar bort sminket borstar tänderna och sen går jag och lägger mig. Vi hörs imorgon, godnatt! ♥


dagens låt !

Veckans låt fick bli Dance Floor Anthem av Good Charlotte. Lyssna och njut! ♥



mysiga boleros




min dag, mina helgplaner.

Godkväll, har precis kommit hem, det blev 1-1. Först blev det att dra sig till skolan där vi hade matte första lektionen.. hata matte! Aja, sen väntade ett svenskaprov, som det kändes som om det gick väldigt bra på, tummen upp för det. Sen småföretagande, sen blev det att dra till donken med malin, alltid lika gott med donken mat, (a). Åkte sen in till stan med kicki och malin för att möta jennie vid centralen, sen blev det gais-malmö!
Vad har ni gjort idag?

Nu sitter jag här och är vrålhungrig, och fråga mig inte varför jag inte går och äter nått, haha. Funderar på att göra en toast, så jävla gött! Men men. Imån åker Millis till ullared, även om jag var där i onsdags så vill jag dit igen, haha. Men har bett henne att köpa ett par likadana svarta tumvantar till mig, haha :)

På söndag blir det stan med Cicci, Sanna, Millis och kanske Malin, ska kolla på Andreas Wijk när han sjunger, han är så jävla söööt! Så det blir kul, sen på måndag skulle det blivit trafikurs, men den flyttade pappa för det krockade med gaismatch. Det fick bli en bild på Sigge, för han är så tjock, haha! Nej nu ska jag verkligen gå och ta något att äta, innan jag dör av hunger, hej så länge! ♥


morning

Godmorgon, har precis klätt på mig. Det blev blå skjorta från gina, svarta tights och ett flätat svart skärp. Har tyvärr inte tagit något kort, men det får ni stå ut med. Ska äta frulle strax, innan det blir det till att sminka sig.

Efter skolan blir det att dra hem fort, sen vidare till stan för att se gais-malmö med Malin och Kicki. Heja Gais!
Nu ska jag gå och sminka mig. Det kommer blir dåligt uppdatering idag efterssom att jag knappt jag är hemma, men det får ni leva med. Hörs troligen sen. Jag slänger upp en grymt bra låt. Lyssna och njut! ♥



lackleggings, hiss eller diss?

Sitter vid datan, har precis ätit typ. Det var kött, pommes och bearnaisesås, gottgott! Ska strax sätta mig och titta igenom svenskan, för har prov imorgon, någon studieteknikskit. Har inte så mycket skriva just nu, kanske uppdaterar senare. Men en fråga. Lackleggings, hiss eller diss?


shopping på ullared.

Nu har jag kommit hem från ullared och handla en jävla massa saker. 
Allt detta för 380 :- billigt billgt!
 
• nagelfil                                                  
• två kollegieblock
• redbull
• brunt flätat skärp
• svart flätat skärp
• make-up svampar
• tumvantar
• hårborste
• hårspray
• puder
• ögonfransböjare
• hårspännen
• clerasil pads
• glitternaglack
• handkräm
• två ansiktsmasker
• diadem
• godis

Sen gick vi in på Sko Bo eller vad det hette. Hittade ett par så jäva snygga skor, ett par boots. Men hade inga pengar kvar naturligtvis, men fick låna pengar av Bella :) Så jävla snygga, hade tänkt köpa ett par sådana på dinsko för 449 :- så hittade jag dessa här för 349:-. Vilket kap, haha! Hörs sen, pusshaj!

gott med frukost.

Nu så, har precis ätit upp mina goda frukost och ska snart ge mig av till skolan, där vi ska ta bussen till ullared, yeey! Har ju gjort ny header som ni ser  och som som skrev i det förra inlägget. Kan ni inte kommentera vad ni tycker om den? Skulle vara kul och se vad ni tycker. Jaja, nu ska jag gå och borsta tänderna, och sedan packa ner det sista i väskan, sen bär det av till skolan. Ha det så jättebra alliphopa, så hörs vi sen. Pusshaj! ♥



ullared imån!

Imån bli det studiebesök med klassen till ullared, jävlar vad jag ska handla, haha! Idag blev det skola först, fick MVG på småföretagandeprovet, stolt, haha. Sen blev det att åka hem, sen gick jag till torget med, Malin, Josse och Kicki. Köpte godis som jag ska ha på bussen imån, gott vettu :) Har precis gjort en ny header, är faktiskt nöjd med den, fast ska ändra lite på den, men det är bara en lite pyttesak.

Imån går bussen kl nio så får gå upp vid halv sju tiden, men nu ska jag höppa in i duschen och sedan måla naglarna och sen väntar tvn. Imån får ni räkna med dålig uppdatering, för kommer inte vara hemma på hela dagen. Jag slänger upp denna låten, för den påminner mig om kroatien, och jag saknar kroatien, sol och värme. Men vi hörs imån. Pusshaj! ♥

 


Schhå fiint!

Nu så, har suttit vid photoshop i typ två timmar nu och klurat ut lite hur man gör. Och kan lite nu iaf. Gjorde flera stycken headrar, eller vad man säger. Men det är blev alltid något litet fel på någon av dom, så får ta den här enkla. Men den duger väl? Ett tag framåt i alla fall. Nu ska jag gå och tvätta bort sminket och sen hoppa i säng.

Slänger in denna låt från filmen "Tjenare Kungen" som även gick på tv i lördags. Jävlar vad jag älskar den filmen, kan se den hur många gånger som helst. Denna låt är också hur bra som helst, älskar den! ♥ Joel Kinnaman är han killen med hatten, så jävla söt!



Adobe photoshop

Nu sitter jag här vid datan, har preics ätit middag. Ska strax nerf och byta min mopperumsnyckel till en annan, för de ska nämligen byta lås där. Har precis installerat Adobe photoshop på datan, har aldrig haft det innan så ska senare sitta och greja med det och se hur man gör vissa saker också vidare. Senare ska jag också klura ut hur man gör en en header/design till bloggen.

Bara för att jag älskar filmen 13 snart 30 och låten Thriller så slängr jag upp scenen ur den filmen. Nu ska jag springa ner och byta nyckeln, hörs kanske sen. ♥


nageltippar

Godkväll. Sitter vid datan och lyssnar på musik, gör inget speciellt annars. Sen är det parlamentet, Josephine Bornebusch och David Batra tävlar i det blå laget medan Johan Glans och Soran Ismail syns i det röda laget. Inga särskilt roliga med idag tycker jag. Johan Glans i och för sig men de är inge roliga. Jag glömde min ingo&layoutbok i malins väska, så det kan jag inte plugga på, så får titta igenom det imorgon på bussen. Nu ska jag sätta mig vid tvn och se om dt finns nåt roligt.

Jag tänkte att jag skulle slänga upp bilder på mina naglar som som jag gjort med Depends nageltippar. Hörs kanske sen. Pusshaj!



sims 3?

Godmorgon! Vaknade för en stund sen och ska äta frulle snart. På onsdag blir det ullared med klassen, gött. Först ska man vara på något studiebesök, sedan får man handla själva i några timmar. Jag sitter och funderar på om man ska passa på att köpa sims 3? Jag hade ju tänkt köpa det, och det är mycket billigare på ullared, så det kanske jag gör. Ska även se om jag hittar någon snygg väska eller plånbok. Det gjorde jag sist, köpte en sådan snygg skinbag, för 169 kr eller vad den kostade. Exakt samma väska finns på kårlins väskor för 450 kr :O. Jaa, det är ganska mycket billigare på ullared, haha!

 Idag ska jag bara sega antagligen, ska kolla igenom info&layut boken senare för att se om jag har koll på provet imån. Nej, nu ska jag gå och göra frulle, hörs kanske sen, Pusshaj! ♥


gjort om på bloggen.

Godmorgon folket. Har suttit här nu ett tag och försökt klura ut hur man ändrar färg på viss text, och nu är jag färdig. Har även gjort en ny header, med lite bilder ur mitt liv. Den är inte särskilt fin, men den får duga till jag kommer på hur man gör mer komplicerade. Igår var Josse, Kicki och Malin här. Vi åt godis och tittade på film, Bare Bea. Någon som har sett den? Den är i alla fall jävligt rolig, värd att se, haha! Såg även utrösningen i idol. Det var helt rätt att Camilla fick lämna tycker jag, för jag tycker inte riktigt som om hon passar in där, hon borde satsa på schlager precis så som juryn säger.

 Idag ska jag bara sega och sen dra mig iväg till Fredrik och titta på Kalmar-Gais. Heja gais! Jag framkallade ju massa foton från kroatien, spanien och lite annat för någon vecka sedan, och har nu fyllt nästan två fotoalbum, får nästan köpa fler fotoalbum så jag får plats med alla kort jag vill framkalla, haha!

Nu ska jag äta lite frukost tänkte jag, hörs kanske sen. Pusshaj!



idol - michael jackson tema.

Idag har det vart sånt pissväder va, regnat hela dagen, och det kom till och med snö, ja snö i oktober?! Slasksnö i och för sig, men ändå. Vi hade småföretagande prov idag, och det gick faktiskt bättre än väntat, kändes riktigt bra faktiskt, så tummen upp för det. När jag kom hem låg det en lapp på mitt rum från Tingstads trafikskola. JAAA, pappa har anmält oss till kurs, yeey! Sjukt kul. När man inte hade fyllt 16 än, så sa man "ska börja köra med en gång", men det blev ju såklart inte så, det har ju fan nästan gått ett år nu :O, men nu jävlar, haha! När det har varit sånt här väder som det har varit idag så längtar jag tillbaks till sommaren, antingen jul nu eller sommar nu, bara för det slänger upp en bild från kroatien i somras. 

 Ikväll är det idol och Michael Jackson tema, det är la sådär tycker jag, men ska bli kul att se vilka låtar de väljer. Nej, nu ska jag fortsätta med storstädningen i mitt rum, kanske återkommer med ytterligare ett inlägg senare. Dessa låtar ska idolerna sjunga:

- Nicklas Hocker - Black or White
- Erik Grönwall - Thriller
- Camilla Håkansson - Human Nature
- Erika Selin - Beat It
- Reza Ningtyas Lindh - The Way You Make Me Feel
- Mariette Hansson - I Want You Back
- Calle Kristiansson - Bad
- Eddie Razaz - They Don't Care About Us
- Tove Styrke Östman - Will You Be There
- Rabih Jaber - You Are Not Alone



 


godmorgon.

Nu har jag precis gjort mig i ordning, sitter och äter mana favoritflingor, special K. Igår färgade Josse håret på mig, det blev som sist, lite gult. Men ska använda silverschampo, så det gula försvinner lite. Vi funderar på stockholm, kanske åka dit på lovet kanske? Hoppas på det, men det kommer antagligen inte gå. Vi var ju där förra året i november någon gång, men vi får se hur det blir.
 
 Ska snart dra mig iväg till skolan, slutar halv fyra idag också. Blir att komma hem och plugga inför småföretagande prov, sen är det ingenting mer att plugga på ett tag, och det gillar vi! När det är så mörkt och kallt som det är på mornarna nu så börjar jag längta efter julen, det känns som om det är bara några dagar kvar till julafton, det är så mysigt med julen. Nu ska jag dra mig av till skolan. Vi hörs kanske sen, pusshaj!

141009

Hej hej. Har aslång rast, verkligen jättelång, och har inget annat för mig än att sitta här och skriva lite. Men vet inte vad jag ska skriva, haha! Hade gympa förut, vi hade hinderbana. Sjukt jobbigt, så dålig kondition jag har. Slutar vid halv fyra idag också, och blir att åka direkt hem antagligen, måste plugga till provet på fredag. Så jävla tråkigt! Jaja, nu ska jag sluta skriva så ni kan gå tillbaka till det ni gjorde, och så ni inte blir alltför uttråkade av min blogg. Pusshaj! ♥

andra avenyn.

Tjobre! Idag slutade vi halv fyra någonting, och åkte direkt hem efter. Blev till att dra hem till mamma för att hämta en nyckel hem till min bror, så jag kan gå dit och mata deras katt för dom är på kurs i stockholm. Sen var jag tvungen att gå tillbaka till mamma för att lämna nyckeln, för mamma ska ha den imån, sen fick jag gå hem. Jävlar vad jag har gått idag. Fick springa till båda bussarna förut också, sån jävla dålig kondition va?! 
 
 Idag var det matteprov, och det gick väl inte så jättebra, men jag kan inte säga att det gick dåligt heller för det gjorde det inte. Men hon tar ju med massa grejer som vi inte skulle ha pluggat på, sämsta läraren någonsin! Nu är det småföretagande närmsta på fredag, sjukt tråkigt. Jaja, skit i det nu. Jag har gjort om mina naglar idag. Från kladdigt till mindre kladdigt (Y). Näe, men det blev faktiskt ganska bra, ser nästan ut som när jag gjorde akryl, bara att dom kommer att brytas av mycket fortare, men det gör ingenting för det är faktiskt mycket billigare detta, så det gillar vi!

 Veckans avsnitt av andra avenyn har kommit på www.svt.se nu och ska titta strax. Egentligen, fan vilken dålig serie och dåliga skådespelare det är. Fast om jag nu började titta en gång i tiden, så vill man änna fortsätta att titta och se vad som händer, även fast det är asdåligt, haha! Är det bara jag som är töntig och tittar på de?

 Slängde in låten "Daddy's gone" bara för att jag älskar den låten. Lyssnalyssna! Nu ska jag ta mig en skål med flingor och titta på AA, så vi hörs imorgon. Pusshaj!


kan man vara tröttare?

Nu ska jag strax lägga mig och sova, är astrött. Har typ pluggat hela dagen, hoppas verkligen att jag kan matteprovet på tisdag nu. Har precis målat glittertippar på mina naglar. Dom börjar lite längre nu, haha men bara lite. Jag vill ha mina akrylnaglar tillbaka, det är bara så synd att ens egna naglar blir så förstörda efteråt.

 Imorgon börjar jag 09:30. Så räcker om jag går upp vid sju tiden. Imorgon är det en lång dag, går enda till fyra. På morgonen blir det fortsättning på filmen som vi såg i torsdags, filmen vad ganska seg och tråkig, men mycket roligare att titta på film en att ha en vanlig lektion.

 Parlamentet idag vad jättetråkigt. Var det någon som såg det? David Batra är så tråkig, samma med Johan Rheborg, jättetråkig. Men Soran Kan ibland få till riktigt roliga skämt, och han ät söt också! ♥ Blev ingen bild idag som ni ser, bara för att jag inte har någon fantasi, jag får bli påhittigare tills imorgon. Nu ska jag sova, hade gött. Pusshaj!


Julia Beslutsångest var namnet.

Har besluts ångest, så tycker ni ska hjälpa mig att välja.
Vilket skärp ska jag ha? Alla svarar! ♥


godmorgon

Hej på er! Vaknade för en stund sen och ska sätta mig ner och plugga in matten snart, men först blir det frukost och lite musik. Vad ska ni göra idag? Själv ska jag nog bara sitta hemma och plugga, ja jag vet, roligt värre. Det blir antagligen ingen stan idag men det får vi ta en annan dag.

 Ikväll blir det parlamentet. I det blåa laget tävlar Anders Rheborg och David Batra. I det röda laget tävlar Soran Ismail och Annika Andersson. Jag tycker verkligen inte om David Batra, haha! Han tror alla tycker att han är så jävla rolig, men inte ett dugg. Hoppas på att dem andra livar upp stämningen en aning då. Synd att inte Björn Gustafsson är med, för han är så söt! Förövrigt så går hans lillebrormin skola, och dom är sjukt lika :O!

Jag slänger upp ett videoklipp från parlamentet med Björn Gustafsson, tittatitta!
Nu ska jag äta frulle, hörs sen. Pusshaj! ♥


sommaren med göran

 Nu har jag då kommit hem från bion. Vi kunde inte bestämma oss vilken film vi skulle titta på, såklart. Jag ville hellre titta på en film som jag visste var rolig än en film som jag verkligen inte ville se, så det blev att vi kollade på "Sommaren med Göran", igen haha! Så nu har jag sett den filmen två gånger på bio, och det var det lätt värt. Jävlar vad rolig den är, man skrattar fan genom hela filmen. Gud vad jag ska köpa den när den kommer ut på dvd, och det gillar vi (Y). Denna film rekomenderar jag starkt, titta gärna trailern nedan.
 
 Imorgon blir det antagligen till att plugga, plugga och åter plugga. Har matteprov på tisdag med massa prefix och skit, och jag fattar ingenting. Sen har vi småföretagandeprov på fredag, och samma där, fattar ingenting. Men det blir till att plugga in det, men jag känner för att åka någonstans, typ stan? Igen, haha! Men jag hittade inte det jag sökte idag. Ville ha ett skärp, ett svart. Men tittade nog inte tillräckligt. 

 Nu ska jag gå och tvätta bort sminket och sätta på mig myskläder. Kanske hörs sen, om inte annat så hörs vi imån. Hade så gött, pusshaj!
 


stan & sen bio på kvällen

Började dagen med att vakna och äta frukost. Sen blev det till att hjälpa pappa med att städa ur klädkammaren för att jag skulle få plats med mina kläder. Som det såg ut innan så behövde jag nästan pannlampa för jag skulle kunna se vad jag hade för kläder. Men nu blev det jättebra!

 Sen var det att dra iväg till stan med Malin och Camilla, skulle titta om jag hittade någonting snyggt men det gjorde jag såklart inte. Vi kom på att vi ske gå på bio ikväll istället, så det bestämde vi. Vi åker väl någongång kring åtta, och sen väljer vi film när vi väl är framme. Jag provade ett assnyggt linne på H&M, men det var alldeles för stort och det fanns ingen mindre storlek.

Jag tog knappt några bilder igår från kvällen, så här kommer typ tre bilder, haha. Kanske kommer in med ett nytt inlägg sen ikväll när jag kommer hem, men nu måste jag plugga lite matte, pusshaj!
<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1194382/julia-susanna?claim=6u4t373vwxe">Följ min blogg med bloglovin</a>



favoriter på ginatricot

Kom hem från Malins tacos&idol kväll för en stund sen. Vad tyckte ni om Idol? Jag personligen tyckte det var fel av folket att rösat hem Karolina. Det var väldigt synd att hon åkte ut, för hon kan ju så mycket bättre än vad hon visade idag. Camilla har verkligen blivit bättre, jag trodde faktiskt att hon skulle göra bort sig idag med, men det blev ju riktigt lyckat. Erik, jävlar vad han är duktig och jävligt söt, han är fan bäst i hela tävlingen!

Imorgon blir det antagligen stan med Malin. Kommer säkert inte handla något eftersom att mitt studiebidrag i princip är slut. Jag tycker att studiebidraget kunde vart på 2050 kr istället, för 1050 kr räcker inte alls långt. För denna månadens bidrag har jag i alla fall köpt den efterlängtade skinnjacka, gud vad jag älskar den. Kanske slänger in en bild på den här någon dag.

Nedanför visar jag några av gina tricots favoriter, kanske blir ett köp av någon av dom imorgon? Ja, vi får väl se. Men nu ska jag tvätta bort sminket och sätta på en bra film. Vi hörs imån, pusshaj!



tummen upp för parlamentet

Har precis kommit ut ur duschen och har ingenting att plugga på idag, det gillar vi! Efter i skolan idag åkte jag hem en sväng till mor min, hon hade lagat sin underbart goda köttfärssås, jag kan inte få nog av den. Sedan gick jag hem till pappa igen och grejade lite på rummet, vek lite kläder och så, sen hoppade jag in i duschen och nu är jag färdig. Jag sitter här och kollar på lite klipp från parlamentet på youtube. Jävlar vilket roligt program, såg ni förra veckan med Per Andersson? Sjukt galen människa, så jävla rolig. Likaså Robert Gustafsson, också jävligt rolig.

 Imorgon blir det som sagt som jag skrev i det förra inlägget filmkväll hos Malin, eller snarare tacos&idol kväll hos Malin med vännerna. Jag håller självklart på Erik Grönwall, så jävla söt och sjukt duktig på scenen, och Camilla.. Jag måste skriva vad jag tycker. Hon är väl duktig på att sjunga, det ska jag inte säga någonting om, men jag tycker inte riktigt att hon platsar i Idol 2009, men men. Nu blir det till att titta på veckans avsnitt av Andra Avenyn och ta sig en skål med flingor.

 Hade så jättebra så länge, och hoppas att du tittar in igen snart (a) ♥
Jag slänger in ett roligt klipp från parlamentet med Robert Gustafsson, tittatitta!


sitter i skolan och har rast

Hallå eller! Nu sitter jag vid datorerna på skolan och har rast. Har precis haft engelskaprov, och det gick väl ganska bra, men provet var helt konstigt, men aja, hoppas på minst G i alla fall. Nu väntar ytterligare en engelskalektion, vi ska vara i en lite biosalong och kolla filmen Om en pojke, där en av huvudpersonerna spelas av Hugh Grant. Har faktiskt inte sett den filmen, men då får jag ju se den nu. Har någon sett filmen? Är den bra/dålig?

Nu måste jag springa till lektionen, hade så bra så länge, pusshaj! ♥


godmorgon

godmorgon allihopa, vaknade typ precis ska göra iordning mig och sen dra iväg till skolan. Slutar 15:30 idag, sjukt lång lådag, och sjukt tråkig dag, har typ administraion hela dagen, och det är inte direkt mitt favoritämne.
 Jag har knappt hunnit kolla på fotona jag hämtade igår, och inte har jag hunnit kolla på veckans avsnitt av Andra avenyn än heller. Men idag har jag inget att plugga på antagligen så det blir att granska fotona ordentligt senare på dagen.
 På fredag blir det antagligen att vara hemma hos Malin, vi ska vara några från klassen och laga mat och kolla film, ska bli kul! Nu ska jag gå och sminka mig, ni ska få se "dagens outfit" sen när jag hittat någonstans att ta fotot, haha. 
Det fick bli en liten redigerad bild på min älskade katt, Sigge.
Men aja, hade bra så länge, pusshaj! 


godkväll.

hejhej folket! ni ser väl att jag har ändrat lite här på min blogg? Det ser jag i alla fall, och det får duga just nu. Har precis kommit hem har vart på torget med Kristine, vi hämtade mina foton som jag framkallat. 335 st bilder för endast 147 kr. Sjukt billigt. Jag framkallade lite från allt möjligt, som kroatien, spaníen, norge, balen, ja lite allt möjligt. Detta inlägg blev tyvärr inte så långt, men det blir längre imorgon, då jag inte har någonting att plugga på.

Nu blir det till stt plugga lite engelska inför imorgon,
håll alla tummar du har för att jag ska klara det.
Ni får en underbar låt att lyssna på medans jag är borta. Pusshaj!


Gratis mode

Vill du ha kläder, biobiljetter eller presentkort alldeles gratis? Gör då som jag och bli medlem idag på www.gratismode.se. Där kan du samla poäng och sedan växla in dina poäng mot presentkort eller kläder på välkända butiker som: Nelly, Kicks, JC, H&M eller kanske Din sko? Självklart finns det många fler butiker att välja på. Gör som jag och bli medlem redan idag, gratis!


DAGENS LÅT!



You gonna go far, kid av The Offspring får bli
"dagens låt" för det är en låt som jag fullkomligt älskar.

har ändrat designen en aning

Hej hej, eller gokväll kanske man säger, nu har jag äntligen ändrat min bloggdesign, den kanske inte är av världsklass men den duger gott för mig och för er att läsa den, hoppas jag!
I ungefär två timmar har jag suttit och gjort detta, under en tid då jag egentligen borde ha suttit och pluggat inför engelskaprovet på torsdag, men får plugga extra mycket imån då. Nu har veckans avsnitt av Andra Avenyn kommit ut på www.svt.se/andraavenyn. Jag vill så gärna titta idag, men hinner inte. Åh, vad arg jag blir på skolan ibland. Får titta på det imorgon då hoppas jag!


Yey, jag har skaffat blogg!

Tro det eller ej. Julia Karlsson har skaffat blogg. Jag ska försöka att skriva så ofta som det går, minst ett inlägg varje dag. I alla fall, jag heter Julia Karlsson och bor i Göteborg. Jag går första året på gymnasiet på programmet handel & administration, och hittills tycker jag att det verkar vara en intressant linje, och jag rekommderar den verkligen om ni är intresserade av det. Nu ska jag inte babbla på om massa onödigheter utan sätta mig och plugga inför engelska provet på torsdag.

Hade det så gött så länge, pusshaj!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0