"du är så långt ifrån mig"

Stter och lyssnar igenom melissa horns nya album. Hon skriver otroligt bra o man känner igen sig i många av texterna. Så ni får vara beredda på många av hennes låtar här den närmsta tiden. Riktigt bra.


tisdagens julia


leggings - h&m // oversize - ginatricot // halsduk - ginatricot // halsband - newyorker


söndag den artonde september

Ursäkta att jag inte har uppdaterat någe. Men har inte hunnit helt enkelt och har heller inte haft någon tillgång till dator. Igår träffade jag iaf della några timmar, det får inte dröja så länge till nästa gång! Sen senare mot kvällen bar det av hemm till cici, där jag spenderade kvällen med henne o carro. Det blev pizzamys för hela slanten :)

Den bar det hem o sova hos min älskling :) Vaknade bredvid honom idag efter att ha sovit gott trots den lilla sängen, haha :) Sen bar det av till backaplan en sväng, han köpte nya jeans o tvp tröjor, herrejesus, vilken snygg kille jag har ♥ Sen blev det o möta upp hans föräldrar på ikea för han skulle köpa en soffa till nya lyan :)


lördag den 17 september


bild från kroatien 2010
Nu åker jag o tankar, sen dra jag till della, riktigt längesen!. Hoppas ni får en fin dag :)

mina naglar för tillfället


Har äntligen kunnat spara mina naglar, eller spara o spara, dom
har inte gått av som dem brukar göra. Är faktiskt ganska så stolt :)


underbart med ansiktsbehandling

Precis hemkommen. Blev först praktik sen direkt till ansiktsbehandling, aldrig gjort det innan men det var så jäkla härligt, känner mig så fräsch i ansiktet, helt sjukt. Aja, nog om det. Min älskling kommer strax, han ska sova här, sååååååå mysigt. Hoppas ni har haft en fin dag, så hörs vi imån :)

snygga toppar inköpta


Dessa tröjor/toppar/tunikor whatever vad det heter, dessa köpte jag iaf igår. Älskar dem, egentligen
är det nog en topp, men jag köper XL, för då kan man ha dem som oversizetoppar till leggings, asnajs :)

fredagens julia


oversize topp - ginatricot (NY!) // leggings - h&m // ring - juveliasmycken.se // halsband - ur & pen


nya skinnjackan

Så jäklans snygg och den var ju inte direkt dyr heller. 399 :- på H&M :D


15 septemer - lööööön

Idag är det den 15onde, vilket betyder lööön, älskar den femtonde :D Aja, haha. Började dagen med praktik, 12-18. Det var la helt okej. Var inne på ginatricot på lunchen o köpte två toppar. Två likadana, skulle bara ha en svart egentligen, men älskar den tröjan så köpte en likadan till fast beige/svart randig, asgosig :) (Kan visa imån, ska även visa min nya skinnjacka :D)

Sen efter praktiken kom inte 17 bussen förrän om 15 min och lat som jag är orkade jag inte vänta. Så tog 25an som kom tidigare, o åkte hem till min moster istället. Vi köpte en pizza o dela på, drack coca cola o satt o tjöta, mysigt :) Till efterrätt blev det chokladpudding, inte helt fel kan ja säga.

Nu är jag iaf precis hemkommen, skönt. Ska strax borsta tänderrna o krypa ner i sängen tror ja. Imån blir det praktik igen och sen efterår blir det in till stan för en efterlängtad och välbehövd ansiktsbehandling - det ska bli såå härligt :D

torsdagens julia

jeans - ginatricot // linne - h&m // kofta - cubus // halsband - newyorker


en enkel o god frukost


somnar när som helst

Nu är jag ganska så trött, trött på matteboken framförallt. Satt en hel jävla halvtimme med ett tal, ETT tal, herrejesus, vadå trögfattad, typ. Eftersom vi har praktik hela denna veckan så missar vi några mattelektioner, så jäkla dåligt, bättre planering tack! Bara för att vi missar dem så ligger jag efter med typ 20-25 tal :p Aja, nu blir det sängen för min del, natti ♥

matte c kan ta sig..

Med sånt här kuligt ska jag tillbringa de närmsta två timmarna. Jag och matteboken är inte riktigt goda vänner känner jag och facit och jag håller inte med varandra i alla lägen. Men jag är ju illa tvungen. Wish me luck :)

onsdagens julia


tunika - ginatricot // leggings - h&m // halsband - diddi // halsduk - ginatricot


nu blir det tacosmys

Nyss hemkommen från pratiken, känner mig bättre idag, Så på dagens matsedel står det tacos, mums! Min prins har även kommit hit för att sova bredvid mig inatt, så underbart jäkla mysigt, puss på dej ♥ Bloggar mer imån!


tisdagens julia


jeans - ginatricot // linne - tessie // jacka - ginatricot // halsband - newyorker


ingen träning för mig

Som ni ser i rubriken så blir det inget gym, ingen zumba o inga powerwalkar denna vecka känner jag. Fick gå hem tidigare från praktiken idag pågrund av min förkylning. Jag känner mig bokstavligt talat som en zombie. Kan inte andas samtidigt som näsan rinner, hur funkar det ens?! Nyser och snyter mig konstant, aja så är det o vara förkyld. Men skit, jag som hade planerat in zumba o grejer i veckan, får väl ta o avboka det då :(

I alla fall. Dagen började med praktik, sen blev det kalas hemma hos mor min, grattis igen mamma :) Sen gick jag ytterst långsamt i blåst och regn till pappa, där jag kollade andra halvleken på elfsborg - gais - grymt gais!

Nu blir det att knarka nässpray och krypa ner i sängen med täcken o kuddar och somna till ett avsnitt eller två skilda världar, det är ett riktigt bra slut på en förkyld, blåsig, regnig och kylig dag. Vi hörs imån, puss!


slänger in en bild på mig o mina goingar!


grattis mammis

Grattis på födelsedagen bästa mamma ♥


måndagens julia


oversizetopp - ginatricot // leggings - ginatricot // halsband - diddi

godis o film är den bästa medicinen

Som jag skrev innan så håller jag på att bli sjuker. Näsan rinner och jag nyser konstant. Den bästa medicinen för att må lite bättre då måste ju vara att äta godis o kolla på en film :) Eller vad säger ni?

Ja, så blir det. Ska dra ner rullgardinen i mitt rum så det blir riktigt mörkt, gosa upp med kuddar och täcken i sängen, ta på mig myskläder, trycka på play på fjärren och mumsa ur min gottepåse som jag inte åt upp igår, (ibland är det bra att köpa föör mycket godis :))

söndag den elfte september

Precis hemkommen från ikea där jag spenderade tiden med min älskling o hans föräldrar. Han skulle titta ut en soffa, köpa persienner och lite annat smått o gott till hans nya lya. Kände det redan igårkväll att jag kommer bli förkyld nu. Nyser typ konstant och snoror som en jävla gnu. Skit också, orkar inte bli sjuker nu. Men aja, inte så mycket att göra åt känner jag.

Juste! Kanske för 2-3 veckor sedan beställde jag en skinnjacka h&m, och det stod att den skulle levereras 5-9/9. Så den femte gick jag in på h&ms hemsida för att kolla om den skickats. Självklart står det där då att den kommer i början av oktober - då det är för kallt för att använda den typ, blev så jäkla trött o tänkte inte mer på det.

Sen i fredags fick jag ett sms från posten där det står att "ett paket från h&m är inlämnat på posten och påväg till dig". Så efter många om och men så får jag min jacka nästa vecka, sköönt, då har jag någon jacka att ha på mig :p

mina framtida boots

Det var så nääääääääääära att jag köpte dessa igår. Men jag la undan dom, så jag tror att mamma köper dom för mig idag när hon ändå är på jobbet. Jag måste bara ha dem. Egentligen borde jag kanske ha riktigt skinn på min fötter, men äh. Från och med nu har jag bestämt att dessa skönheter skall sitta på mina fossingar i höst :)

juveliasmycken.se

I onsdags beställde jag lite smycken från juveliasmycken.se Hade aldrig beställt där innan men hitta dessa ringar o detta armbandet, o jag var bara tvungen att ha det. Jag blev väldigt förvånad när det redan kom dagen efter, men ja, det gick fort det o få sina grejer + att det var billigt, så den sidan rekomenderar jag verkligen :) Klicka på någon utav bilderna nedan för att komma till hemsidan :)




do you come from a land down under?



frukost med älskling

Precis vaknat upp bredvid min älskling i trollhättan. Vi vaknade utav att solen lös in i våra ögon för han har inte hunnit skaffa sig persienner än. Men nu blir det att äta lite mysig frukost tillsammans, o kolla ett avsnitt av skilda världar (trots att du inte tycker om det rickard ;)) Sen gör vi väl oss i ordning och tar en tur på stan. Hoppas ni får en fin dag, så uppdaterar jag mera sen :) kram!


fredagens julia


tunika - gekås
leggings - ginatricot
armband - gekås


studentmösseprovning!!

Nu har jag precis kommit hem. Hade redovisning idag, jag som hatar o redovisa var självklart asnervös. Men det gick bra ändå, jag blev godkänd iaf, och det var ju det viktigaste. Vi skulle typ låtsas att vi var säljare på ett företag o vårt företag hade nyligen tagit in en ny vara i sortimentent, så skulle vi typ demonstrera den för våra kunder "klassen". Jag hade en vågtång, men aja, det gick bra iaf :)

Efter det så blev det STUDENTMÖSSEPROVNING! Så nu har vi beställt det, känns helt sjukt att nästa år vid den här tiden har inte jag någon skola att gå till. Jag tar förfan studenten om 9 jäkla månader, denna tiden kommer så gå så sjukt fort - o sen står vi där :D

vad tycks om mitt ommöblerade rum?



tycker det är riktigt mysigt faktiskt :)


kyckling i ugnen

Nu är strax maten färdig, idag gjorde jag kyckling i ugnen, ris, broccoli och min egna goda kalla sås :) den är inte o leka med kan jag säga ;) Camilla är påväg hit, vi ska öva inför imån på redovisningen, så hon äter nog också med oss :)

Vaknade vid 9 av att pappa väckte mig, kunde inte somna om så jag tog på mig träningskläderna och gick ut och powerwalkade i 40 minuter. Jag var ganska så svettig och rätt så törstig när jag kom tillbaka kan jag säga ;o Men det kändes jäkligt gött :) Bloggar mera senare!

ju med dom spottar på mig



nu blir det sängen för min del

Efter skolan drog jag till life-butiken och köpa mina silicea kapslar som sagt (ska berätta närmare vad det är för nåt någon dag), sen drog jag hemåt. Kom hem och började laga pastagratäng med kassler, hade hittat ett recept igår och det lät gött, så varför inte tillaga de :)

Den blev faktiskt supergod, men någonting som inte var lika gott var att jag spillde ut ett helt fullt glas med mjölk över hela bordet, mig, golvet och min tallrik, inte så lyckat.. Men jag o robin fick oss i alla fall ett gott skratt, trots att pappa blev irriterad ;) haha

Bloggar mer imån, nu ska jag slå en pling till min rickard innan jag dör av saknad.

Var du tvungen att flytta? :( ♥

svenskalektion..

Sitter just nu på svenskalektion, det är drygt en halvtimme kvar. Jag och camilla sitter och jobbar med ett "arbete" vi ska redovisa om någon vecka. Vikingatiden its is. Yey, typ eller nåt. Det är bajsväder ute, regnet bara öser ner. Efter skolan blir det en sväng till Life-butiken, ska köpa nya silicea, vi hörs sen :)


nyttig smoothie

En skivad banan, frysta hallon och lättmjölk hade jag i nu. Man kan ha hundratals
ingredienser i. Man kan t ex byta mjölken mot vaniljyogurt om man tycker det är godare :)



Blanda allt i din blender/mixer. Det går nog lika bra
med en stavmixer om du inte har någon blender :)



Tycker nog att den bör drickas med en gång, för
jag spara min över natten och den smakade bajs :P

 


powerwalk i regnet

Precis hemkommen från en powerwalk i ösregn med mamma. Nu känner jag mig duktig, så nu har jag precis gjort mig en smoothie, kan visa er någon dag hur jag gör, den blir supergod + att det bara är nyttigheter i :) sjukt bra :)

Slutade vid halv tre, då drog jag, camilla o malin till maxi och handlade lite. Handlade lite ingredienser till min pastagratäng som jag gjorde sen när jag kom hem, är typ på bak & laga-mat-humör nuförtiden, men den blev jättegod iaf, det tyckte fredde o pappa också, haha ;) Från det ena till det tredje ska jag ta o måla mina naglar nu, kan visa er the result senare :)

en lätt och god frukost


visar er min lilla, med goda frukost :)


äääntligeeen!

Sedärja. Nu börjar det likna nåt. Har alltid tyckt att min blogg ser så väldans smal ut, men nu är det minsann andra bullar. Nu är den bredare och så som jag velat ha den :) Jag och camilla satt o greja med våra bloggar idag i skolan, men vi hann inte riktigt färdigt, men nu jäklar :)

Iaf, min dag började med skola och ösregn kl halv tio. Gick i skolan till fyra, drog till gymmet en sväng, där jag skulle möta camilla. Men tänkte att jag kunde gå in tidigare och springa lite på bandet. Men först var jag tvungen att köpa ett lås (eftersom någon dum idiot snodde mitt sist..) Men så funkade inte mitt kort.. så fick sitta och vänta i typ 45 minuter tills millis kom, så jag kunde dela skåp med henne. Sen när vi var färdiga på gymmet, tänkte jag att jag kunde testa och köpa ett lås, o se om mitt kort funkade nu o - självklart gjorde det de :P

Sen bar det av hem till mor min för att äta hennes underbara köttfärssås - helt sjukt god. Sen hjälpte jag rolle med att fakturera så fick jag en slant - tack rolle :) Nu ska jag strax krypa ner i sängen och kolla ett avsnitt av skilda världar (som alltid :P) Godnatt o hörs imån :)

måndagens julia


jeans - ginatricot
linne - h&m
halsband - diddi
halsduk - ginatricot


ut i ösregenet

Jag har ingen som helst lust o gå ut i regnet. Men blir väl illa tvungen till slut. Får hoppas att det har slutat när jag ska gå (springa) till bussen. Börjar halv tio idag, har bara tre lektioner men där innehåller en håltimme på cirkus två timmar - skönt, nott! Men kommer med dagens sen i skolan. Hörs snart :)

skilda världar - grymt

Precis hemkommen från jobbet. Hade lånat mammas bil så det vart lite smidigare att komma hem, för om jag hade tagit bussen hem hade jag väl varit hemma om en halvtimme eller så - tack mamma för lånet :)

Nu ska jag tvätta ansiktet o borsta mina tänder, sen krypa ner i sängen och kolla ett avsnitt eller två av skilda världar. Kommer ni ihåg serien? Jag är totalt fast..

 


söndagmorgon 11.01

Precis sagt hejdå till rickard, han ska till trollhättan. Där han nuförtiden bor eftersom han skall plugga. Det känns helt konstigt, att han inte ska bo i samma stad som mig längre. Trollhättan är ju egentligen inte så långt bort men det är inte i göteborg, o det känns jobbigt - för det är ju där han ska bo ♥

Ska strax hoppa in i duschen sen ska jag dammsuga lägenheten tänkte ja, så pappa blir lite glad. Sen tänkte jag även städa upp i rummet o i garderoben, för där ser ut som det har varit värsta jordbävningen. Innan jag drar till jobbet skall jag göra mig en omelett med färska tomater, japp så blir det. Vi hörs sen!


du är det bästa som finns


fredagen den andra september

Nu har jag precis ändrat lite på bloggen, igen. Den andra jag hade var alldeles för ljus, man fick ju typ huvudvärk. Så här får den se ut ett litet tag iaf :) Bilderna är tagna på risön i början av juli - riktigt mysigt ♥

Började dagen med att vakna upp hos min älskling, alltid lika underbart. Sen bar det av till skolan, där vi var i knappt en timme. Sen drog jag, camilla o malin till gymmet, kändes riktigt skönt. Kom hem, duschade, tog det lugnt, städade lite lätt. Sen tog ja o malin bilen till camilla där kvällen spenderades. Vi är nog dem sjukaste personerna som finns, asså herrejävlar vilken jävla humor vi har :)

Nu ska jag tvätta ansiktet, borstade gaddarna, och krypa ner (ensam :() i sängen. Tittar nog  ett avsnitt av skilda världar innan jag somnar. Vi hörs imån o godnatt :)


gekås in my ♥

Precis hemkommen efter en roadtrip till ullared med goingarna camilla, sanna o malin. Åkte dit efter en väska - kom hem med betyyydligt mer saker.. Haha, blir alltid så ju. Men jag letade efter en stor o rymlig väska där skolböcker o data mm ska få plats. De senaste året har jag gått runt med en påse med böcker i - vilket jag hatar. Så det fick jag köpt. Hittade även en blender, vilket jag hade letat efter på typ netonet o liknande affärer. Den billigaste jag har hittat där är väl för 329 kr eller någe, så jag gjorde ett riktigt kap, för den jag köpte kosta 199 kr :D

RSS 2.0