fast car

Har inte så mycket o säga egentligen. Ville bara dela med mig utav en
av mina favoritlåtar nu bara. Fast car av tracy chapman, helt sjukt bra :)


min tisdag

Jaha, vad har jag haft för mig idag då? Inte så mycket faktiskt. Började dagen med historia sen vart det UF. Slutade runt två o då drog jag Sanna, Camilla o Carro till donken o tjockade oss lite, det var ju inte äckligt kan jag säga.

Drog mig till mor min. Följde med henne till torget för hon skulle handla, sen släppte hon v mig här hemma, sen hade min efterlängtade tv-box med skilda världar kommit i brevlådan idag så har knarkat fyra avsnitt nu. Borde ha pluggat som en jäkla jude idag egentligen. Men har absolut ingen ork till det, får ta tag i det imån istället. Nej, nu är det natten som gäller så aka ringa min pojke o säga nattinatt, annars kan ja inte sova, godnatt på er :)

Puss J.


baby can you hold me tonight?


en ledig dag

Japp, idag är man ledig, eftersom man var i skolan i lördags. Hade tänkt att åka till skolan nån timme ändå för att få hjälp med matten, men vi sket i det. Vi orkade verkligen inte, så jag tog en sovmorgon, skönt. Har legat i soffan framför tv:n med en sovande katt bredvid mig och kollat på kaspar i nudådalen. Får väl se vad som händer senare :)

min helg

Ojdå, har inte uppdaterat nåt alls på några dagar. Vad har jag haft för mig nu då? I fredags vart det ju praktik hela dagen, sen efter det så åkte jag hem till mor min och åt världens godaste köttfärssås, helt serisöt. Ingen köttfärssås i hela världen som slår den :O Blev kvar där hela kvällen, kollade på idol och hade det mysigt.

På lördagen vart det upp tidigt för att åka till skolan för öppet hus, en minimässa för alla UF-företag på skolan. Försäljningen gick över förväntat, verkligen. Helt sjukt, detta trodde vi inte, så det var verkligen askul :) Vi stod där till 2, sen mötte jag upp älsklingen och sen kom rolle och bror min och hämtade oss. Då bar det av till dop/överaskningsbröllop. Dem var jättefina! Sen senare på kvällen blev det hem och sova hos älsklingen, alltid lika mysigt :)

På söndagen vaknade jag upp bredvid den finaste, vi drog oss länge i sängen, sen upp o äta frukost, goddigoddi :) Sen spenderades resten av dagen med älsklingen o hans förärldar. Det innebar shopping, fika och middag, mycket trevligt :)

min lunch


nu är det läggdags

Har inte varit hemma på hela dagen, därför har jag inte uppdaterat, vart först praktik till sex tiden, sen äta pizza med papsen. Sen lånade jag mammas bil o åka till kungälv och hämtade älsklingen så han slapp att åka buss. Å nu ska ja äntligen sova, bredvid den bästa människan på jorden, så sjukt efterlängtat. Godnatt på er :)

Puss J.


torsdagens julia


topp - ginatricot // underklänning - cubus // leggings - h&m


I'm in love and nothing else can make me feel this way ♥


allt klart inför lördag

Nu har vi precis kommit till skolan, vi började ju åtta imorse med matte. Det var väldigt segt faktiskt, jag satt som ett jäkla frågetecken hela lektionen, det var hemskt. Åh, hatar när man inte förstår..

Eftersom det är öppet hus på lördag så var vi tvungna att arbeta med vårt företag. Försöka få i ordning på allt, alla ljus, få färdigt dom först o främst och även jobba med montern. Nu har vi fixat allt till montern så nu ska ska vi bara "sätta ihop" allt. Alla ljus som vi ska ha med oss på lördag är även färdiga och inpaketerade :) Så vi drog hem till carro efter matten och jobbade med detta, så nu har vi precis kommit till skolan för att ha histora.

Slutar fyra sen drar jag in till stan för att klippa mig. Förvänta er inte någon stor skillnad, för ska bara toppa det. Behövs ändå, trots att jag klippte det inte alls för länge sen. Ska försöka klippa lite åt gånger fler gånger än o bara klippa en gång om året typ o få ta 1 dm varje gång, inte så sköj :(

vad har jag nu beställt?



Ni får kalla mig töntig men jag har faktiskt fått tillskott i min lilla samling. Klickade i söndags hem ronny & julia och kaspar i nudådalen. Det kom idag, så nu ska jag lägga mig i sängen och INTE plugga, jag ska bara ta det lugnt. Har även bytt påslakan i sängen och är nyduchad så nu ska jag lägga mig och knarka kaspar i nudådalen, så jäklans längesen :O

Det spelar ingen roll hur jäkla gammal jag är, kommer ändå att älska de gamla julkalendrarna, för dom var bra! Helt sjukt vad jag dem är bra, jag kan verkligen kolla hur många gånger som helst. Vi hörs imån :)

historialektion..

Vaknade inatt av sigge (min katt) hoppade upp hos mig och ville gosa. Han gick runt på min säng säkert i en halvtimme och la sig till rätta flera gånger. Ibland hoppar han upp när klockan har ringt, så jag trodde ju att klockan var "dags att gå upp". Men så tittade jag på klockan så var den bra 3, helt sjukt skönt, så somnade om.

Sitter just nu på historialektion och har genomgång om upplysningen. Det är ju inte det intressantaste jag någonsin har lyssnat på kan jag säga, men den är ju strax slut, så det får väl gå. Snart skall vi jobba med UF, vi ska bygga på vår monter. Sen är det religionsprov som gäller, vi hörs sen :)

det finaste jag nånsin drömt om


Jag saknar dig älskling, borde vara olagligt att sakna
någon så här mycket. Önska jag var i dina armar nu ♥


äntligen måndag äntligen..

Kom precis hem från skolan nu, är astrött, Helt sjukt. Det vart ju inte så lyckat på matten kan ja säga, det verkligen inte min dag idag, jag förstod ingenting. Jag satt som ett jävla frågetcken hela lektionen, heja mig. Åh, vill bara att den här jäkla skitkursen kan vara över. Åh!

Idag måste jag verkligen plugga religion. Vi har prov imån och jag började plugga igårkväll, så det blir o råplugga nu asså. Fast först måste jag få lite mat i magen, det är rester av tacosen sen igår som gäller. Det är ju iaf gott. Jag saknar min pojke också, asmycket :( ♥



dags att krypa till kojs?

Nu vart farsdag-middan över och fredrik o robin har åkt hem till sig. Det var riktigt mysigt faktiskt, det var längesen vi alla fyra var samlade, det var typ på julafton sist. Har precis tvättat ansiktet och borstat tänderna, jag är färdig inför sängen så att säga. Men frågan är om jag redan ska krypa till kojs?

Funderar nämligen på om jag ska sätta på lite mysig musik som tracy chapman och få lite plugg gjort eller om jag ska sätta på en gammal julkalender och somna till? Vilket dilemma. Det lutar nog mot att plugga lite först o sen somna till en gammal julkalender, japp, så blir det.

Vart ju utgång i fredags för att fira malin som fyllde 18 år. Här kommer några bilder från kvällen. Blev inte så många bilder för man glömmer ju alltid att man har kameran med sig för en gång skull. Men här är några :)








Det  var det hele, kvällen blev lyckad iaf, grattis igen malin :) ♥

grattis pappa på farsdag

Var ju på den marknaden igår, det var verkligen roligt och ännu roligare att vi fick in så mycket pengar, för det trodde vi verkligen inte :) Åkte hem o duchade och gjorde mig iordning, sen vid halv sju tiden kom min pojke o hämtade mig, sen åkte vi in till stan för att äta. Det blev amazing thai, helt underbart gott och sällskapet är inte o tala om ♥ Sen åkte vi hem o la oss i soffan och kollade på så mycket bättre med hans föräldrar, mysigt :)

Idag är det farsdag, grattis bästa pappa :) Så det blir väl o fira det lite här sen. Fredrik och robin kommer hit senare, så blir det farsdag-tacos, haha :) Gott ska det iaf bli. Nu sitter jag och råpluggar religion, har nämligen prov på tisdag o har inte pluggat ett piss, bra där julia ;)


Puss J.

1200 kr rikare

Idag vart det upp tidigt som gällde, jag o mamma stod nämligen på komersen. Det är en marknad som vem som helst kan hyra ett bord och sälja massa gamla saker som man inte vill ha. Så innan vi betalt bordshyran så fick vi in 3000 kr, så blev ungefär 1200 kr rikare :) inte helt fel kan ja säga :)

Ikväll blir det ut att äta middag med min älsklingsrickard, vi hörs imån :)

Puss J.


utgång ikväll

Har ju praktiserat hela dagen, tiden gick ganska fort så det vart helt okej :) skyndade mig hem och gjorde migni ordning så nu är vi hemma hos maöin o förfestar lite, vi hörs imån :)


robinson, älskling o mat

Japp, så är det. Slutade praktiken vid halv sju sen drog jag hemmåt. Pappa hade lagat god mat. Så nu sitter jag framför tv:n dör robinson visas tillsammans med älsklingen o äter middag, till efterrätt blir det nog en och annan kanelgiffel :) vi hörs imån, godnatt :)

Puss J.


nu äre lunch

Idag är det ju torsdag, vilket betyder praktik i två dagar. Så just nu har jag lunch o jag sov ju över hos Rickard inatt o då hade jag ju ingen mat med mig mig så har precis vart o köpt grillad korv med mos, det var inte igår så fet var sjukt gott. Nä, nu ska jag återgå tilö min mat. Hörs sen :)

Puss J.


nu till älskling

Japp, nu vart historiaprovet avklarat, det kändes faktiskt bra, så får väl se vad det leder till :)

Har inte så mycket o skriva egentligen, jo har vart o ätit pizza med pappa o bror precis, det satt inte fel. Och nu blir jag körd av far till älsklingen, så det blir nog ingen mer uppdatering idag. Hoppas ni har haft en fin dag, vi hörs imån :)

Puss J.


frukostdax


-

den här jävla rövkvällen kan gå o dö. godnatt.


nu: gymmet


du är det finaste jag vet


Jag vore ingenstans, jag vore ingenting om du inte fanns


äntligen hemma

Ja, alltså inte tvprogrammet utan jag är äntligen hemma nu. Började skolan vid halv tio tiden, slutade runt fyra tiden sen vart det raka vägen till jobbet. Su nu är jag precis hemkommen, ganska så segt att komma hem så sent för man hinner ju fan inte göra nåt, men sånt är livet ibland :p

Idag har det vart en bra dag, vaknade o var jättepigg o det betyder att jag sovit bra. Sen gick det bra med uf företaget, vi har gjort färdigt visitkort blandannat, så det känns gött. Fick även gjort religionläxan. Sen idag på matten, det var nog första gången på hela jäkla terminen som jag kände mig något klokare när jag gick därifrån, så det var verligen asbra, kände mig bra o glad :D

Nä, tänderna är borstade, munnen är sköljd o ansiktet är tvättat, nu är det bara o krypa ner i sängen min. Det enda som fattas nu som hade gjort min dag, är en varm o gosig älsklingsrickard i sängen, åh :( godnatt på er!


jobb med UF företaget

Nu har jag precis kommit till skolan o ju är det jobb med uf företaget som gäller. Det känns väldigt bra faktiskt, vi har det mesta under kontroll, vi hörs senare :)


helt sjukt jävla bra


beck ikväll eller?

Ja, det hade ju inte vart fel, men jag känner att jag måste plugga. Hur hemskt låter inte de då? Men jag är illa tvungen, kanske har på det i bakgrunden, haha, får väl se hur mycket pluggande det blir då..

Jahopp, imån äre skola igen, inte så jättetaggad faktiskt om man säger så, men det är bara tre lektioner sen äre jobb som väntar på schemat mitt. Nä, nu får jag återgå till pluggandet så jag inte tråkar ner er alltför mycket med det här asintressanta inlägget. Godnatt på er :)


pluggeliplugg

Ligger just nu i sängens och läser historia, har prov på nya tiden på onsdag, yey typ.. Jag tycker det är så tråkigt, bla bla bla bla.

Aja, min dag har bestått av att vakna bredvid den bästa som finns i hela världen, tack för att du finns! Sen blev det gymmet o 60 minuters zumba, skönt. Så nu ligger jag här i sängen ganska så trött o pluggar. Ja, det där var min dag iaf, uppdaterar mer sen :)


lördagen den femte november

Började dagen med att vakna jättetidigt, eller ja, jag vaknade halv nio när jag hade kunnat sova ända fram till klockan ett om jag så hade velat. Så vaknar man halv nio, typiskt. I alla fall, jag låna bilen av pappa o åka iväg till skopunkten för att köpa min undanlagda älsklingsskor, herrejesuskristus vilka snygga skor. Lägger in en bild sen :D Gick in en sväng på h&m, köpte ny bh o trosor, najs. 

Sen bar det hemåt o packa gymväskan sen kickade jag o malin till gymmet, fan vad skönt det var att springa av sig. Imån blir det zumba för fulla muggar, goddigoddi. Nu är laxen på gång, så det blir lax till lördagsmiddag idag, otroligt gott. Vi hörs sen :D

lite shopping i trollhättan


från h&m

från ginatricot

från bikbok

från bikbok

från ginatricot

chailatte - inte helt fel

Tjoho. Sitter just nu på espresso house i Trollhättan med älsklingen. Dricker lite chailatte bah. Vi har spenderat nästan hela dagen på överby köpcenter. Där har jag inte satt min fot för sista gången kan ja säga. Sjukt mycket affärer. Köpte lite grejer, kan lägga upp här på bloggen senare :)

Hittade även mina framtida älsklingar som skall sitta på mina små fossingar i höst, höga klackar. Helt sjukt snygga, la undan dom, så ska åka in o köpa dom imån :) näe, nu går tåget mot götet snart, så nu får vi springa. Hörs sen!


ny bikini, check

Har klickat hem några grejer från hm. Alltid lika trevligt, alltid lika roligt :) Blev ny bikini för 19 kr/delen blandannat, måste ju förnya mig på bikinifronten inför spanien, längtar som en toook, helt sjukt.

besök vår företagsblogg

Nu är det alldeles strax natten för min del, har redan krupit ner i sängen så ligger faktiskt o mobilbloggar med den nya blogg.se appen, riktigt praktiskt faktiskt :)

Tänkte bara länka till mitt o mina kompisars företag. Vi har ju börjat med
UF i skolan, så vi har startat ett eget företag där vi ska tillverka egna ljus som vi sedan skall sälja. Besök vår blogg och se hur det går för oss :)

http://startlingcandlesuf.blogg.se/


Kaffelatte, choklad o saltkråkan

Oj, det var då minsann ett tag sen jag uppdaterade här. Det har bara inte blivit av, har varken haft tid, ork eller lust. Men kommer nu framöver komma in kanske ett inlägg per dag, det blir väl prima?!

Sitter just nu i pojken mins soffa o äter mörkchoklad, dricker kaffelatte o kollar på saltkråkan, mysigt värre. Rickard sitter i pluggar inför tentan han skall skriva imån, schå duktig <3


RSS 2.0