andra avenyn

Nu har precis kletat på mig en ansiktsmask, härligt. Efter skolan blev det o åka till stan/backaplan med Camillia som sagt. Hittade örhängen, jättesöta och bh och trosor. Det blir nog stan imån också, fika påå espresso house är alltid gott, frapino :D

Men nu blir det nog andra avenyn för hela jävla slanten, haha. Grymt har kollat på åtta avsnitt på två dagar, bra där Julia. Hoppas eran dag har varit super !

gryyyymt.


tommy skrattar

HAHAHAHAHAHAHAHAH!!


torsdag

Hellluu,, har precis börjat nu typ, har näthandel. Jag är färdig med de jag ska göra tror jag (?) Har alla avsnitt av Andra Avenyn säsong 1, 103 avsnitt, är lite sugen på o kolla nu. Har sett alla en gång redan, men det var ju så längesen, man har ju typ glömt av allt som hände. Sjukt bra iaf, även om skådespelarna är hur kassa som helst.

I helgen blire o jobba, faaan vad tråkigt. Hade hellre gjort annat. Men pengar är alltid gött. På tal om pengar, så har ju studiebidraget kommit idag, 1050 kr rikare, göttans. Bara för det så drar ja till stan med Camilla efter skolan. Julia Slösa Karlsson var namnet, typ.. eller nått ;p

fuck you.


sovmorgon

Godmorgen! Idag så ska vi egentligen ha ÖF (övningsforetag) hela dagen, å09:30-14:30 men våran lärare är sjuk så vi fick ledigt. O det betyder att vi ska först ha engelska B kl 8 på morgonen och sen sitta o vänta i fem timmar för att sedan ha matte B vid halv tre. Ingen som orka sitta o vänta i skolan så dom flesta tog nog sovmorgon, sooom jaa :) haha!

Nu har jag precis vart inne o duschat, vaknade vid elva idag, ganska så gott faktiskt. Snart kommer Malin hit, så då blir det frukost. Sen drar vi till backaplan en sväng för att springa in en snabbis på gina. Sen matte B i en och en halv timme, hjälp mig. Så jäkla svåååårt.

Efter skolan blire att åka på GAIS med pappa och Fredrik. Dom möter Häcken, hoppas på tre poäng idag! Sen ikväll kommer Rickard hit, myyyys med andra ord ♥

 


Skid Row - 18 and life .


halalddin

Just nu sitter jag hemma hos bror min, Fredrik. Snart blire mat tror ja, fläskfilé och potatis, göttans :) Den här videon är ju bara för bääst, har ni sett den? Gör de, man typ dör ju av skratt, haha om man har sådan humor vill säga, hahaha! "Mannen, chillaa!"



Jasmine: "Du är ganska fattig va?"
Alladin: "Jaa,  vem fan är inte det som är införd i euron?"
HAHAHAH!


hemma hos mig

I fredas blev det först skola till två, sen kom Camillas kusin o hänta oss i skolan, snäll han var :) Sen blev det torget o köpa lite saker, sem följde malin med mig hem så gjorde vi oss i ordning. Camilla o Sanna kom hit vid kanske fem tiden, sen kom Cici och Carro vid 6, sen vid sju kom resten av klassen.

 

Kvällen blev riktigt lyckad faktiskt, det tyckte jag var en grym idé Johan o Ludde kom på. Men Amanda.. Pizzan var inge good :p Luddes kommentar: "Amanda, ska den vara så här jäkla degig?" hahahaha! Grymt, haha! Och ni och ert jävla Timoteij, men det var sjukt kul ändå :p Trots allt städande dagen efter men detta får vi göra om snart tycker ja! :D

 

så jäääkla sööt bild!

yeaaa!

gääänget

pigg? ohja!

Tack för kvällen allihop! Det var sjukt kul, får göras om snart! :D


en månad idag ♥
du är det finaste jag vet ♥


tisdaag


Topp - H&M
Jeans - Ginatricot
Halsband - Ur & Pen

måndaag

Jeans - Ginatricot
Linne (kjol) - H&M
Tröja - Cubus
Armband - Ur & Pen


men yeea

men jaa, den bjössar vi på :D

 

kapten röd - stjärnorna finns här


torsdaag

Tunika - Halens
Leggings - Julklapp
Skärp - Ullared


bert

Fan vad bra det är! Typ dör?! herregud!

Lill-Erik: "Föresten så har inte du några kompisar. Du är en
ensam och tragiskt människa som plågar alla andra med din närvaro, tvi!"
HAHAHAHAHAHAHAH!


ny header

såååå, nu ska hoppa in i duschen och sen ska jag
 dra mig mot mamma, för där väntas smörgåstårta (y)



rickard ♥


danmark

Hellu! Idag vart det ju danmark med klassen, kuuligt. Började med att åka runt åtta och var framme vid tolv. Gick o kolla på ett muséum i en timme kanske, sen bar det av till helsingör för att hitta nått gott ställe o äta på, för att sedan åka hem igen.

Egentligen är det ju helt onödigt att åka buss i nästan åtta timmar för att sedan kolla på ett muséum i en timme, som dessutom var astråkigt. Men aja, allt som hände och alla människor gjorde det sköjj, så det var ju naajs.

Nu ska jag strax in och duscha och sen sova, är sjukt trött, upp tidigt imån :/ Men slutar tidigt imån, eller tidigt o tidigt, slutar tvåå :d Men lite bilder från dagen :)


sanna, camilla o ja

da gaang

men yea, vi älskar konstmuséum -.-

busseen



yea, den bjössar jag på efterssom ja e så stark..

soooft


ja o cici

camilla, ja o sanna

men tjaaaa


grym


Grym låt o kroatien!
Nu drar vi till Danmark, kommer
 hem ikväll någon gång, hade gott!


croatia del 2


coool

Milos, kult !

Redo för att åka till Luka

Tja

Maja o ja

Maja o Della

sol o bad

"här nere på porrat så finns den bästa glassbaren, vad du
än vill ha så gör turkarna det bra" hahhaha!

mulen dag

yooo

syyyt katt

ja o Maja

saharon

della tyckte att pannkakan var helt okej ändå!


turn the lights off, fyfaen vad kroatien !


onsdag


yeeeaa, flum bild. jag är trött.
Tights - H&M
Tunika - H&M
Skärp - Ullared
Kofta - Ginatricot


sömnig

Nu ska jag strax sööva, är sjukt trött. Självklart ska man upp typ halv 6 imån då, så får man inte sova ut. Menmen. Idag slutade jag vid fyra tiden. Åkte direkt in till stan för att fixa naglarna, som inte är gjorda sen en vecka innan kroatien, alltså cirkus 6 veckor sen, hahaa. Det behövdes. Sen har jag bara degat och njutit av att jag ite har fått ngt att plugga på än, härligt.

På torsdag så drar vi i HP09A till danmark, ska bli sköj faktiskt. Fast gå på muséum och all den där skiten vi ska göra där är nog inte lika kul. Men aja nu ska jag nana, puss ♥



lars winnerbäck - innan mörkret faller


ba ba ba


gryym låt, nu ska jag dra hej!


-




måndag


Tunika - Josefssons
Tights - H&M
Armband - H&M
Sigge


heelg

Jahaopp, så var den helgen också över, dom går alldeles för fort. Men har hunnit med mycket, så det är ju prima.

Vart på media markt o köpt plattång, vart i stan, vart med Camilla, jobbat lördag, ätit på restaurang, träffat Rickard ♥ jobbat söndag o träffat Della. Jag vill även köpa en telefon, vill ha en HTC smart i rosa, den är så söööt! 1500 kr, som hittat jö ;p

Nu ska jag tvätta ansiktet pch borsta tänderna, sen ska jag låägga mig o kolla på en film, sooft. Hoppas ni har haft en lika go helg som jag haft. natti ♥

näthandel A

Sitter just nu i skolan, har näthandel A, eller det kanske ni hade listat ut när ni såg rubriken? Aja. Jag orkar inte med skolan, har inte ens gått i två veckor än och jag har redan tröttnat, bra där Julia. Jag vet inte ens vad vi ska göra på lektionen, ännu bättre.

Ville bara dela med mig av denna underbara låt, den får mig att tänka på kroatien, och jag gillar kroatien (y) Nu ska jag nog försöka klura ut vad vi ska göra idag, hehe. Hade göttans!


lilly allen - not fair

torsdag

Började dagen med att åka in till stan för att färga om mitt hår, efterssom det typ skiftade i grönt efter förra gången. Dåligt. Men jodå, jag färgade håret och det är ju inte grönt längre iaf. Men jag passar inte i denna färgen, den är typ guldaktig, och jag passar helt enkelt inte i den. Jag vill såååå ha tillbaka den bruna färgen jag hade. Åh! Så jäkla typiskt mig att aldrig bli nöjd, fan.

Åkte till skolan efteråt iaf, var så jävla hungrig, men självklart var det någon äcklig jävla mat, fan. Så fick gå hungrig helt enkelt, sen lektioner till 15:50. När jag kom hem hade mina navelpiercingar jag beställt kommit, najs. Nu sitter jafg vid datan, som jag egentligen inte borde för har världens huvudvärk, orka. Men ni får en bra låt o lyssna på iaf.


johnossi - man must dance


RSS 2.0