trettioförsta oktober tvåtusentio

Ojdå, inte uppdaterat ngt alls på typ en vecka. Skrev ju i det förra inlägget att jag kände mig typ sjuk och matt. Japp, på tisdag fick mamma komma och hämta mig i skolan för mådde så jäkla dåligt. Behöver ju inte gå in på detaljer, men jag mådde askasst i alla fall, har nog aldrig mått så illa och så dåligt som då kändes det som. I alla fall, var hemma resten av veckan.

Helgen började ju med lördag som alla helger brukar göra. Denna helgen innebar jobb för hela slanten. Lördagen gick jag 9-15. Då kom pappa och hämta mig, och vi far mot ullevi. Där jag sen mötte camilla, för att kolla gais-trelleborg. Hade hoppats på att vi skulle ta hem tre poäng denna sista hemmamatch, men icke. Vi förlora med 3-1, bra jobbat gais..not.

Efter matchen så mötte jag upp malin och vi gick bort mot bergakungen var att kolla på Saw 3D. Jäklar vilken rå film, att ens folk (inklusive) mig betalar för att se den?! Hahaha, men ändå kul att ha sett den. Sen åkte vi hemmåt.

Söndagen började hos mamma, jag började packa mina grejer lite smått och sedan gick jag till pappa. Vid typ halv tre tiden körde snälla far mig till jobbet, blev att jobba till åtta och sen hem. Jaahopp, där hade ni min helg. Hoppas eran helg har varit gryyym, vi hörs imån :)


måndag

Hemma från skolan redan nu, häärligt. Skulle egentligen slutat vid fyra, men vi hade handelsprov kl tolv och sen fick vi gå när vi var klara. Sen skulle vi ha en lång håltimme till engelskan som var vid halv tre, det var ingen som orkade sitta och vänta till den började, för att bara sitta och läsa i en bok så vi drog hem iställe, vi frågade faktiskt om vi fick, så inget skolk där inte :p

Nu är jag hemma som sagt, och jag som trodde att jag bara var förkyld nu, men icke, känner mig typ matt och yr nu igen. ååååh, vad jobbigt. Idag är det en pluggfri dag så nu blire andra avenyn för hela slanten. hörs sen :)

hahahah, bilden på mobilen speglar sig från dataskärmen xD


pluggpluggplugg

Detta gör jag just nu, praktisk marknadsföring B. Hör själva, inge kul alls. Sjuk är jag också, jäkla förkylning, så otroligt mycket roligare att plugga när man är förkyld, eh ne :p

Igår låg jag i sängen sen jag vaknade, runt tio och sen till nio på kvällen. Knarkat andra avenyn kan man säga, har kollat typ 50 avsnitt. Gott. Sen mot kvällen kände jag mig lite piggare så då kom rickard hem till maaj, myysigt!

Idag har jag annars inte gjort mycket, vaknade upp med Rickard, sen drog han sig hemåt och jag började plugga. Sen vid halv två gick jag till pappa för att kolla gävle-gais. Gais förlorade som vanligt, faen vad tråkigt. Sen åkte jag med fredrik och köpte thaimat sen åkte vi hem till mor och åt det, och nu sitter jag åter och pluggar som sagt. Hoppas ni har aft en lite mer friskare helg än vad jag har haft. Kraaam


snygg


adore you


yeeah

Nu har jag pluggat så det räcker och blir över. Kände ju mig dålig förut, nu har illamåendet och huvudvärken gått över i halsont, jag hatar att ha ont i halsen, åh vad jobbigt. Nu blire sängen för min del, hoppas ni har haft en grym dag, en dag med mindre plugg. Vi bjössar på en bild från skolan för någon dag sen.



håller på att bli sjuker?

Sitter i skolan nu, har info & layout. Känner mig verkligen inte bra. Fryser, huvudvärk och mår illa. Slutar vid fyra, hade varit hur skönt som helst o kunna krypa ner i sängen och bara vila och titta en bra film eller någe. Men icke! Måste plugga inför provet imån, som jag inte har pluggat någonting alls på. Bra där Julia!

smash mouth - all star


onsdag

Sitter i skolan och har ÖFA, så jäkla tråkigt. Vi har precis gjort färdigt våran produktkatalog, skönt. Snart ska vi ner och äta sen blire o kolla en film eller någe, nån antirasism film. Slutar vid fyra sen o då blire att camilla följer med mig hem och äta lite, sen åker vi in till stan där gais-örebro väntar. Heja gais. Sen ikväll kommer rickard hem till mig, puss på han ♥

Juste! Jag har ny mobil, den är gullig :p


kungen


halloj

Har inte uppdaterat på ett tag, eller inte på en dag iaf :p Nu sitter jag här och har precis tagit bort mina akrylnaglar. Satt med fingarna i aceton i typ två timmar, samtidigt som jag kollade typ fyra avsnitt av andra avenyn. Men nu är dom borta iaf och jag har målat vita tippar, dem är så jäkla tunna, herregud asså.

I alla fall, idag var det engelskaprov, och det gick i princip skit. Askasst kändes det som, bajs. Aja, nu är jag pluggfri, iaf idag. Nu väntar det personaladministrationsprov på fredag och sen handelsprov på måndag, kuult..

hahaha, sjukt stolt att för en gång skull ha
mina egna naglar, som faktiskt är lite långa :p


dr. bombay

åh, herregud vad längsen, dr. bombay förfaeeen! oj vad jag gillade
dom här när jag var liten (de gör ja fortfarande, hehe :p) töntjullan


fredag

Nu har jag tyyyp precis kommit hem. Blev först skolan vid 09:40, då väntade ett svenskaprov, om medeltiden. Det gick la inte sådär jättebra om man säger så, men ett G blire väl iaf känns det som. Sen hade vi sån dag i skolan så alla klasser skulle göra ngn speciell aktivitet, o min klass skulle dansa afrodans. Aldirg gjort det förr och ingenting jag tänker fortästta med :p

Vi slutade vid tolv, sen drog jag och malin till frölunda torg en sväng. Hittade en assöt tunika med leopardmönster, ett militärgrönt linne med lite spets och ett par trosor, allt från newyorker. Sen blev det o dra oss hem, nu sitter jag och lyssnar på musik och funderar att börja plugga på engelskan, som jag har prov på på måndag. Det är så jäkla kul o sitta och plugga på en fredag. Nu blire som sagt engelska för min del, hörs sen :d


trettonde oktober

Hellu, nu är typ färdig, väntar på Malin, sen ska vi dra till skolan. Idag är det matteprov, faen också, det är så jäkla svårt, men hoppas på ett G i alla fall. Idag blire väl inte att göra särskilt mycket. Först skolan till fyra, sen hem och plugga inför svenskaprovert på fredag, medeltiden, yeeaaa typ.. Sen är det jävla engelskagrammatik och skit till på måndag. Jag orkar inte!

Men nu ska jag göra frukost som ja kan ha på bussen på väg till skolan, för jag ska gå om typ fem minuter, och på fem minuter hinner man inte äta särskilt mycket. Hoppas ni får en grym dag!

 


kapten röd - ta inga order


the proclaimers

Nu blire plugg för min del, sjukt segt o tråkigt. Men
delar med mig av denna mysiga och somriga låt. hade gött.
 


i rymden finns inga känslor

Sjukt rolig, ni måste se den :D


helg

I lördags blev det först lite plugg. Sen åkte jag till stan med Malin och Kicki. Vi gick runt o kolla lite i affärer, sen åt vi på subway, mums. Sen gick vi bort till bergakungen o kollade en film. Vi såg I rymden finns inga känslor, den var faktiskt sjukt rolig. Kan lägga upp trailern här sen eller någe. Sen åkte vi hem, så skjutsade pappa mig till rickard.

Vaknade upp där på söndan, myysigt. Sen körde han hem mig lite senare. Då blev de o plugga lite, sen senare på kvällen åkte jag med pappa till heden, för att kolla när min bror spela fotboll.  Kul men kallt.

Nu sitter ja o råpluggar, det är så jäkla tråkigt. Spec när det är matte och man inte fattar någonting. Hej IG typ. Men aja, hoppas ni har haft en grym dag iaf.


majorna bk - ösets bk

fredde

freddee

kaaaallllt.



lördag

Nu har rickard precis åkt, pusspåhonom ♥ Nu hade ja tänkt äta lite frukost och kolla ett avsnitt av andra avenyn. Sen måste ja verkligen ta itu med matten, har matteprov på onsdag. Matte B, det är så jäkla svårt, helvette. Blandar ihop allting hela tiden, men men, får sitta o plugga på det lite.

Sen får jag se vad ja hittar på, kanske tjatar på mamma att vi ska åka till ullared ngn dag, vill dit, haha! :) Hoppas eran dag blir bäst så hörs vi senare, när ja förhoppningsvis har koll på matten ;)


random bild, nu ska ja äta, hejhej!



fredag

Började dagen med o åka till skolan, började vid 09:40, ganska så gott. Vi skulle slutat vid två idag med vi fick sluta vid halv ett istället, så ganska så go dag. Åkte till backaplan med Malin, vi gick o tittade i lite affärer.

Sen mötte vi mamma vid halv tre, sen gick vi till ett ställe där jag hade ett presentkort på ansiktsbehandling. Fick den i julas, men har inte använt den en så ja. Jättegött vare, så köpte några produkter till mitt ansikte, får hoppas att min hy blir lite bättre, för den är inge fin all asså. men i alla fall, gott med helg, hoppas fortsättningen på eran dag blir grym.


the undertones - teenage kicks

Walking on the milky way
It was quite a day hey hey


snygga boots

Kan någon ge mig dom är skorna, snälla? Så jäkla snygga!


knattar woho

åh, bara jag som blir nostalgisk? knattar woho!


min katt har fetma

Gookväll. Är astrött, slutade skolan vid fyra tiden, sen gick jag med cici och malin till café där vi åt varsin kanelbulle, det är ju ändå kanelbullens dag idag ;p Sjukt gott vare iaf. Åkte hem och åt lite mat, sen ner i tvättstugan, jäklar vad tvätt det var då. Men gött med rent. Hahahha, känner mig som värsta mamman som tvättar, men pappa får inte tvätta mitt för han förstör det bara ;p

Juste! Jag ska banta min katt. Han väger ju 8,5 kg stackarn. Herregud men jag känner mig jättetaskig om han gnäller efter matb och jag inte ger han någon. Men nu ska jag bannimej göra de :p Läste på en sida att man kan testa o ta bort maten när man inte är hemma, för det stod att om katter är utråkade och ensamma så kan de gärna äta för att de inte har ngt att göra, så det ska ja testa :p

Men nu ska jag nog städa lite, sen kolla lite fort på näthandelläxan vi har. Sen blire nog ett avsnitt av andra avenyn, hoppas ni har haft en goo dag.

Är han tjock eller är han tjock? Ganska tjock tror ja. Gossi Sigge



måndagens


Tunika - Ginatricot
Kofta - Ginatricot
Leggings - Ullared
Armband - Kroatien


söndag

Vaknade upp med Rickard idag, underbaart ♥ Men han åkte vid tolv tiden, då gick ja o gjorde mig i ordning sen kom mamma o hämtade mig vid halv två tiden, vi åkte till jysk o köpte ngn spegel och någon pall. Vi åkte till robin o lämnade de, han blev så glad så. Sen körde mamma mig till jobbet, snällt. Jobbade till åtta, pengar är alltid gott. Jag kände verkligen att det var väldigt intressant det jag nyss skrev, men vafan har inge o skriva ;p

 

Nu sitter ja här o ska strax lägga mig o sova tror ja, är verkligen astrött. Hoppas alla har haft en go helg, själv är jag glad att min jobbhelg är över, en hel månad till nästa, göttt!

dom bjössar vi på, nu ska jag nog sova, godnatt !


kroatien del 3


hallå dö

ja, della o maja

della


hahaha, milos, nunna? och della

milos o ja


sali fiesta

della o tanterna

jahopp, della ja och två random

Šime klättrar?

sali fiesta

sali fiesta

sali fiesta

glassbaren

dellas hus, fiint


della?! är du jude eller?

åh, kroatien

skalman som vi stötte på

så jäkla fint

brun, ganska brun faktiskt

pinje och Šime

denna låten är så jäkla kroatien!


linkin park - numb


lördag

Idag har jag jobbat, otroligt segt och tråkigt. Men pengar förfaaeen. Mamma kom i hämtade mig vid fyra, åkte till pappa dör Helsingborg-GAIS väntade på tv:n. Jag trodde verkligen inte att GAIS skulle ta hem tre poäng idag, men det gjorde dom. underbaaart :D

Nu sitter jag hör o lyssnar på musik, funderar på att sätta mig och kolla ett avsnitt av andra avenyn eller någe. Hoppas alla har haft en grym dag, och att kvällen blir minst lika bra.


steve miller band - the joker


gårdagens shopping



H&M - 75 kr


H&M - 75 kr


H&M - 49,50kr/st


stan idag

Nu har jag precis kommit hem, blev stan med Sanna, Camilla och Malin direkt efter skolan.
Vi gick och åt asgod mat på Jensens, verkligen asgott. Hoppas eran dag har varit go!


Mollis och Sannis


Ja och Malin


Sanna och Camilla

 

Nu ska jag ta mig ngt gött o äta, och
fortsätta kolla lite på idol. Hade bäst


fredaag

Tunika - Cubus
Kofta - H&M
Leggings - H&M

 


RSS 2.0