trettioförsta oktober tvåtusentio

Ojdå, inte uppdaterat ngt alls på typ en vecka. Skrev ju i det förra inlägget att jag kände mig typ sjuk och matt. Japp, på tisdag fick mamma komma och hämta mig i skolan för mådde så jäkla dåligt. Behöver ju inte gå in på detaljer, men jag mådde askasst i alla fall, har nog aldrig mått så illa och så dåligt som då kändes det som. I alla fall, var hemma resten av veckan.

Helgen började ju med lördag som alla helger brukar göra. Denna helgen innebar jobb för hela slanten. Lördagen gick jag 9-15. Då kom pappa och hämta mig, och vi far mot ullevi. Där jag sen mötte camilla, för att kolla gais-trelleborg. Hade hoppats på att vi skulle ta hem tre poäng denna sista hemmamatch, men icke. Vi förlora med 3-1, bra jobbat gais..not.

Efter matchen så mötte jag upp malin och vi gick bort mot bergakungen var att kolla på Saw 3D. Jäklar vilken rå film, att ens folk (inklusive) mig betalar för att se den?! Hahaha, men ändå kul att ha sett den. Sen åkte vi hemmåt.

Söndagen började hos mamma, jag började packa mina grejer lite smått och sedan gick jag till pappa. Vid typ halv tre tiden körde snälla far mig till jobbet, blev att jobba till åtta och sen hem. Jaahopp, där hade ni min helg. Hoppas eran helg har varit gryyym, vi hörs imån :)


K o m m e n t a r e r
Postat av: matilda rosqviist

tacktack detsamma! :') åh jag vill se SAW ;p

2010-11-01 @ 10:36:15
URL: http://matildays.blogg.se/
Postat av: SIEL

kul att du kikade in. tack desamma! :D

2010-11-01 @ 14:47:24
URL: http://eemeliefransson.blogg.se/
Postat av: JULIA

svar: tack detsamma :)

ha en fin dag!

2010-11-01 @ 15:48:10
URL: http://jjuliahellstrom.blogg.se/
Postat av: Josefine

sv: jodåå allt bra, sj? :D

2010-11-01 @ 18:27:45
URL: http://josefinek.se

Här får du mer än gärna kommentera mitt inlägg. Tack fina du!:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0