inte uppdaterat på lääänge

Nu är jag tillbaka. Det har inte blivit av bara + att jag vart på teneriffa en vecka, men nu är jag tillbaka. Påsklovet blev asbra, solat, badat, shoppat och vart med familjen i spanien. Och slutet skall vi ju inte ens tala om vad bra det blev, träffade min rickard som jag inte träffat på typ två veckor, iiih :D <3 underbart <3

Nu sitter vi i skolan, läraren är sjuker så vi sitter och jobbar lite med vår nätbutik, vi slutar tidiagre idag, redan vid två o sen blir det att ta en sväng på vikingamarknanden, alltid mysigt. Sen blire gais-elfsborg med camilla, o heja gais! Nu ska jag återgå till skolarbetet, hörs senare :)

skön lördaag

Började dagen med o plugga lite, inte så kul, men det kändes jävligt skönt efteråt. Duschade och gjorde mig i ordning, sen bar det av mot ullevi, med camilla, pappis o robin. Vi vann mot trelleborg med 4 jävla 0, UNDERBART! Lycka! Så jävla kul! Sen bar det av till thairestaurangen där ja o camilla mötte upp malin, jäklar vad gott!

Sen gick vi till bussen, det var lite kyligt med vi hade kul som fan :) Nu sitter ja här o väntar på att min kärlek kommer hem till mig, jag längtar efter dig going, pusspårej ♥


video från matchen förut, heja gais!


tisdag den femte april

Började tidigt imorse med matte, så jäkla segt. Har samhäll nu o slutar vid fyra, skulle egentligen gymmat efter skolan, men jag är verkligen jätteförkyld, kan ju förfan knapp andas. Så åker hem i vilar lite o pluggar inför provet i handel istället. Hoppas mina grejer från h&m kommer idag, soooft :) Allt bra med er?

måndag, igen

Har inte uppdaterat så mycket, har varken haft lust, haft tid eller suttit vid datan. hade idrottsprov förut, fick ett poäng från MVG. Så jäkla segt, men ändå sjuk nöjd med ett VG :)

Slutade tidigt idag, för lärare var sjuka o massa. Åka till banken för att fixa min bankdosa för den funkade ju inte sist, men den funkar nu, sköönt :) Nu ska jag laga lite mat. Klyftpotatis o biffar blire!


heelg - fyfan vad underbart

Vaknade runt tio tiden idag, täppt i näsan som fasen. Varför är jag förkyld hela tiden? Jag hann ju fan knappt inte ens bli frisk från min förkylning innan nästa kom. Men baka precis en hallontårta, för min bror fyller år imån, grattis på 26 årsdagen fredde :D Snart kommer mammi och hämtar upp mig, vi ska åka o handla lite, sen blire ett litet kalas hos fredrik, sen ikväll kommer nog min rickard till mig, pusspårej ♥


fredagens julia

Hann inte ta några dagens med min kamera
imorse, så ni för nöja er med en suddig cambild :)


linne - tessie
jeans - ginatricot
leopardkofta - h&m


RSS 2.0